Arama sonuçlarınız

1. BamBina

Kişisel Galeri (lunaworks)

Ynt: Kişisel Galeri (lunaworks) Emre bey Bir kaç fotoğraf için elbette konu açılır ama, fotoğrafların devamını da getirmek lazım. :) Malum, farklı çalışmalar eklemişsiniz, makro deyince ben bu tarz fotoğraflar beklemiyordum, açıkçası daha çok çiçek falan bekliyordum. :) Galeriyi de artık...

2. BamBina

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Valla bu çok güzel bir uygulama olur. Sokaklarda çok çok daha rahat gezeriz.
  3. BamBina

Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009) Arkadaşlar Hava durumunu bizler de sizin kadar düşünüyoruz. Malesef hava şartları bizden yana değil bu sefer. Hafta sonu beklenen sağnak yağış nedeniyle 12 Eylül akşamı yapmaya planladığımız gezi iptal olmuştur...

4. BamBina

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Vay tamam Nadir abi, maçtan sonra görüşürüz. ;D
  5. BamBina

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Nadir abi, sen benden çok gülüyorsun. :D Efenim... Şimdiye kadar Bosna'yla oynanan maçlarda hep Türkiye'yi tuttum. Bu sefer Bosna'yı tutacağım, çünkü ilk kez böyle bir şans yakaladık. Ailem Türkiye'yi tutacak ve bana da kızıyorlar. ;D Ama şu da var...

6. BamBina

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Yarınki maçta Türkiye'ye başarılar dilerim. :D

7. BamBina

Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) Bu tarihlerde burda olmayacağım... :-\ Ama çok güzel vakit geçireceğinizden eminim. Fotoğraflarınızı bekliyorum artık... :)
  8. BamBina

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Hiç bir zaman geç değildir. :) Bu arada, henüz okumamış olanlar için, bu hafta sonu tekrar 4. Ramazan Gecesi Fotoğrafı etkinliğini düzenliyoruz. Aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz...
  9. BamBina

Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009)

İki hafta önce yaptığımız ve yaklaşık 120 kişinin katıldığı geziden sonra, anladık ki Ramazan'da bir Gece Fotoğrafı daha şart. ;) Gezenbilir Fotoğraf Grubu olarak düzenlediğimiz 4. Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisini de bu Ramazan ayında gerçekleştiriyoruz. Tarih: 12 Eylül Cumartesi Toplanma...

10. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Bir yıl beklemeyeceksiniz. ;) Çok yakında tekrar fotoğraf gezilerimiz olacak. :)

11. BamBina

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) 01- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 02- Berk Saraç (berksito) + 3 03- Emine Şeçeroviç (BamBina) 04- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 05- Pınar Karaçar +1 06- Mustafa Eraslan (Mezzy) 07- Uğur Kalaycı (Jeep34) 08- Havva...
  12. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Alper bey, İzninzle blog yazınızı burda da paylaşıyorum.

13. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Pınar hanım Geç kalmadınız. :) Biz hep gezeriz, gece fotoğrafını da tekrar düzenleyeceğiz, hem de çok yakında. ;)
  14. BamBina

Arkadaşımız Mustafa Eraslan'ın (Mezzy) Doğum Günü

Ynt: Arkadaşımız Mustafa Eraslan'ın (Mezzy) Doğum Günü Vay zombi :D Doğum günün kutlu Canon'cu arkadaş. :)
  15. BamBina

Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) Ayrı şehirlerde olsak da, Gezenbilir çatısı altında aynı gün, aynı sebeple toplanıyoruz. :)

16. BamBina

Marmaray Projesi Yapım Belgeseli

Ynt: Marmaray Projesi Yapım Belgeseli Etkileyici bir belgesel olmuş. Projenin kendisi zaten etkileyici, belgeselde de başarılı anlatılmış.
  17. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Güzel, hatta harika düşüncelerle ayrılmanıza sevindim. :) Gece boyunca konuşmuştuk ve merak ediyordum son düşünceleriniz ne olacak. Memnun kaldığınızı duymak güzel. Umarım tekrar bir gezide buluşuruz. Şimdi de...
  18. BamBina

Kişisel Galeri (Seren1ty)

Ynt: Kişisel Galeri (Seren1ty) Her telden devam edelim o zaman. :) Çok hoşuma giden kareler var. Küçük bir tavsiye... Fotoğraflarınızı başka sitelere yüklemek yerine sitemizdeki Galeri'ye yükleyebilirsiniz. Kendinize Galeri'de albümler oluşturabilirsiniz. Ve linklerini burada bizimle...

19. BamBina

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda kan bulunur...
  20. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Vay be, ordu gibiyiz. :D Şimdi böyle görünce bir kez daha bi' mutlu oldum. :) Müzik de güzel uymuş videoya. Ellerine sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri