Arama sonuçlarınız

1. BamBina

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) 1- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 2- Berk Saraç (berksito) + 3 3- Emine Şeçeroviç (BamBina)

2. BamBina

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Keyifle bakmaya devam ediyorum fotoğraflarınıza. Hepinizin ellerine, gözlerine sağlık. :) Yeni arkadaşlar için küçük bir bilgi. Fotoğraflarınızı Gezenbilir Fotoğraf Galerisine yükleyip, forumda paylaşabilirsiniz...
  3. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Bu görünen benim önceden oluşturduğum kişisel albümlerim. Etkinliğin albümünü ilk önce oluşturmanız gerekiyor. Yani aşağıdaki adımlar; İkinci adım, albüm oluşturmak.

4. BamBina

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Geziye ait fotoğrafları ve yorumları aşağıdaki linkte paylaşabilirsiniz. ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38569.new#new
  5. BamBina

Benim için tek eksik, geziden erken ayrılmam oldu. Büyük ilgi gören bir geziyi daha sorunsuz ve keyifle bitirdiğimiz için hepinize kendi adıma teşekkür ederim. Akşam 21:00'de 80-90 kişi ile başlayan gezi, gece saat 03:00'te hala nerdeyse aynı sayıyla devam ediyordu. :) Yürüdük, yorulduk ama...

6. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Merhaba 124 kişilik bir gezide, buna yönelik özel bir brifing zor olurdu. :) Ama elbette, aramızda gezilecek yerleri anlatabilen arkadaşlar olacak, fotoğraf konusunda da her türlü konuda yardımcı olabilecek...

7. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) +4 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...
  8. BamBina

Alexa Eklentisi

Ynt: Alexa Eklentisi Alexa'nın son istatistiklerine göre dünyada ilk 27.982, Türkiye'de ise ilk 521 site içindeyiz. Alexa eklentisini ne kadar çok kullanan üyemiz olursa, o kadar hızlı Alexa listesinde yükseleceğiz. ;)
  9. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Katılanlar listesi; 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur Maçkan...

10. BamBina

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Alaşacağımızı da sanmıyorum. Daha doğrusu saygı duyacağımızı. Geçenlerde İzmir'e giderken feribota bindim. Ben, günde 2 paket sigara içen insan olarak, elbette feribot yolculuğu sırasında sigara istedim. Keyiften olsun, sıkıldığımdan olsun... Ama, yakmadım...

11. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Katılanlar listesi; 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur Maçkan...
  12. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Ben de merak ettim, Pentax'çılar nereye kayboldu diye. :) Aramızdasınız hala, iyi. :)

13. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Merhaba Fotokritik'ten gelen yeni arkadaşları görmek çok güzel. Geçen gezimizde de bir ekip vardı. Siteyi beğendiğinize göre, bundan sonraki gezilerde de sizi aramızda görürüz diye tahmin ediyorum. ;) 29 gecesi...
  14. BamBina

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Fotoğraf bölümüne yeni gelmiş tüm arkadaşlar, hoşgeldiniz. :) Fotoğraf galerimizde paylaşacağınız fotoğrafları merakla bekliyoruz. ;)
  15. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...

16. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Elbette misafir getirebilirsiniz. ;) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur...
  17. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Merhaba Mirkan bey Facebook'tan sanırım siz mesaj attınız bana, az önce cevapladım. Pazar sabahı saat 4-5 gibi Eyüp tarafında olmayı planlıyoruz. Gezi gününde nerde olduğumuza dair bilgi alabilmeniz için size...
  18. BamBina

Brezilya'ya Gidiyorum

Ynt: Brezilya'ya Gidiyorum Brezilya en merak ettiğim ve gitmek istediğim ülkelerden bir tanesi. :) Merakla gezi notlarınızı bekliyorum. İyi yolculuklar

19. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 1- Koza Yardımcı (koza) 2- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3- Mustafa&Sevgi Coşkun 4- Hakan Özkaya ( Kasif ) 5- ünal çelik (ulusotomotiv) 6- Belgin Zeytin (photolive) 7- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 8- amaç
  20. BamBina

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Elbette, istediğiniz saatte katılabilirsiniz. Bizler tüm gece İstanbul sokaklarında geziyor olacağız. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri