Arama sonuçlarınız

1. BamBina

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ramazan geldi ve hepimizin dört gözle beklediği gece fotoğrafı gezilerimize başlayabiliriz. ;) Gezenbilir Fotoğraf Grubu olarak Ramazan ayında düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale gelmiş olan Gece Fotoğrafı Gezilerimizin 3.'sünü bu sene gerçekleştiriyoruz. Toplanma Yeri: Ayasofya Cami'sinin...

2. BamBina

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Tüm İslam aleminin, on bir ayın sultanı Ramazan'ı mübarek olsun.
  3. BamBina

Kişisel Galeri (iroqua)

Ynt: Kişisel Galeri (iroqua) Çektiğiniz her fotoğraf size yeni birş şey öğretecektir. Özellikle slr makinayla beraber, her yeni fotoğrafla hem kendinizi hem de makinayı daha iyi tanıyacaksınız. Küçük bir önerim, slr makinayı almadan da, biraz kadraj üzerine yoğunlaşın. Çekerken kadrajı...

4. BamBina

Kişisel Galeri (Lila)

Ynt: Kişisel Galeri (Lila) Gerçekten çok güzel kareler var. Çalışmalarınızın devamını dilerim.
  5. BamBina

Nefes (2009)

Ynt: Nefes (2009) Ben de ilk, Esra'nın bahsettiği, ''Sen öldün'' fragmanını izledim ve çok etkilendim. Kesinlikle izlemek istediğim bir film.

6. BamBina

17 Ağustos 1999 - 2009

Ynt: 17 Ağustos 1999 - 2009 Küçücük bir sarsıntıda bile, aklıma 10 sene önceki deprem gelir. Allah bir daha yaşatmasın kimseye... Hayatlarını kaybedenlere rahmet diliyorum.

7. BamBina

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Hoş geldiniz arkadaşlar. :) Sizleri gezilerimize, fotoğraflarınızı da galerimize bekleriz. ;)
  8. BamBina

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Seneye daha da güzeli olacak inşallah. ;)
  9. BamBina

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Esra gibiyim... Bağımlıyım ve keyif alıyorum. Ama, sigaradan daha çok sevdiğimiz değerli şeyleri de kaybediyoruz hayatta ve yaşamaya devam ediyoruz. Geçenlerde, bende olsun çok yakın arkadaşımda olsun çıkan sağlık sorunları nedeniyle, 9 yıl sonra ilk kez bu...

10. BamBina

Adana Valisi Aladağlar'da Mahsur Kaldı

Adana Valisi, Aladağlar'da mahsur kaldı Tahsin ÜLKER/ADANA, (DHA) ADANA Valisi İlhan Atış, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Aladağlar’da, yağan yağmur ardından oluşan heyelan ve arızalanan konvoydaki iki aracın yolu kapatması nedeniyle yanındakilerle birlikte bir süre mahsur kaldı...

11. BamBina

Obruktan Sonra Şimdi de Derin Çatlaklar

Obruktan sonra şimdi de derin çatlaklar Karaman’ın Ayrancı ilçesine bağlı Akçaşehir beldesi Dedem Tuzla mevkisinde düz zeminde küresel ısınmaya bağlı olarak 1,5-2 metre derinlik ve 80 santimetre genişliğe kadar değişen boyutlarda çatlakların oluştuğu bildirildi. Jeoloji Mühendisleri...
  12. BamBina

Asi Nehri Türkiye'nin Projesi ile Kurtulacak

ASİ nehri Türkiye'nin projesi ile kurtulacak Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü, Asi Nehri’nin çevresel kirlilikten kurtarılması için harekete geçti. Kendi kendini temizleme özelliğini yitiren Asi Nehri için havza kurtarma eylem planı hazırlanması çalışmalarını başlatan...

13. BamBina

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Dokuz senedir içiyorum, 10. başlayacak. ( çok olmuş ya ) Bir kere, geçen sene, bir aylığına bırakmıştım. Şunu farketmedim; 2 gün sonra: •Koku alma ve ağzınız tadı yerine gelir, Koku alma evet, fark ettim ama ağzınızın tadı yerine gelir olayını...
  14. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Nargileyi çok severim, evimde bile var. Ama, her ne kadar hissetmesek de o güzel tadından, sigaradan daha zararlı.
  15. BamBina

İtalya-Fransa Gezisini Bitirdik

Ynt: İitalya Fransa Gezisini Bitirdik 2. Gün İşte böyle şeyleri okumak çok güzel. Belki internette de bulamayacağımız küçük ama, güzel yerler. Turistik yerlerden çok, ben de daha az bilinen yerleri gezmeyi tercih ederim. Anlatacağınız yerleri merakla bekliyorum. Fotoğraf da varsa, çok güzel...

16. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Sürekli söylediğim şey; Kanunun hak-haksızlık, yani içmeyenlerin dumandan kurtulma olayından çok, içenlerin sayısının azalacağından, kanunu fazlasıyla destekliyorum. Esra tebrikler, arkandayım... İnşallah yakında yanına da gelirim. :)
  17. BamBina

Ynt: İitalya Fransa Gezisini Bitirdik 2. Gün İki kere gittim. İkinci sefer niye gittim, ben de bilmiyorum. :) İki yolculuğun toplamında bayağı gezdim sayılır. Ama çok da hayran kalmadım. Güzel, görülmeye değer ama, o kadar. :) Aşağıdaki linkte kısaca yazmıştım...
  18. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Konuyu açarken, eleştirel bir başlık seçtim. Fakat, ilk mesajımda kanunu az eleştiriyor olsam bile ( sigara sevgisinden olsa gerek ) aslında kanunu desteklediğimi yazdım. Kanunun yararlı olacağından niye bu kadar eminim ?.. Bir kaç yıl önce, üç ay New...

19. BamBina

Ynt: İitalya Fransa Gezisini Bitirdik 2. Gün Ben ellerine harita tutuşturup, yol tarfini rica ediyordum. :) Daha kolay anlaşıyorduk öyle.
  20. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Bir ülkede keşkeler hiç bitmez. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR