Arama sonuçlarınız

1. BamBina

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam Bu tarz sohbete hepimizin alışması açısından, belki yeni fotoğraf iyi olur. ;) Bakarsın sonra susturamayacaksın bizi. :)

2. BamBina

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Esra sana bu konuda katılıyorum. Bu sadece ''izmaritleri nereye atacağız'' değil... Normal çöpleri bile, niye cebimde taşıyayım ? İtalya'da dalga geçmiştik arkadaşlarla, her beş metrede bir çöp vardı, ana caddelerde, meydanlarda ise her iki metrede bir çöp...
  3. BamBina

Fujifilm FinePix Gerçek 3D Sistemi

Ynt: Fujifilm FinePix Gerçek 3D Sistemi Beş yıl sonrasını merak ediyorum. Neler bulacaklar, neler ekleyecekler... :)

4. BamBina

Jipimin Arka Camına Sitenin Stikerini İstiyorum

Ynt: Jipimin Arka Camına Sitenin Stikerini İstiyorum Sticker ve tişörtler konusunda Mert (deep) arkadaşımızla iletişime geçebilirsiniz, size yardımcı olacaktır.
  5. BamBina

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam İlk fotoğrafın hikayesini bildikten sonra, fotoğrafa bakmak gerçekten farklı. Diğer fotolardan, asker fotoğrafı en çok dikkatimi çekti. Askerin yüz ifadesi, bakışı ''Ben buyum ama, bu olmak istemiyorum.'' der gibi...

6. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Ulaş, ülkeyi yönetirsin, ikna oldum. :D Farklı şeyden bahsediyoruz yine. :) Önceden söylediğim şey de bu zaten; Hiç içmeyenleri sigaradan uzak tutmak değil, içenlerin sayısını azaltmak konusunda bu kanunun olumlu sonuçlar getireceğini düşünüyorum. Sigara...

7. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun İkinci paketi bitirmiyorum ama, bir paket de yetmiyor. Malesef... Yani demek istediğim vergidir şudur budur bir sonuç getirmezdi. Kendimi örnek alıyorum, hiç bir şey yapmadan 10 günde 100 TL cebimde kalabilir ama, kalmıyor. :)
  8. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Ulaş, inan bana o yönetemler hiç bir sonuç getirmezdi. Vergi arttırmak, gençlere satışı engellemek gibi yöntemler sigara içen biri için yeterli olsaydı, şimdi bile gün başına iki paket sigaraya 10 TL vermezdim. :)
  9. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Kanuna demokrasi açısından daha az yaklaşıyorum, yani içmeyenlere özgürlük falan... Tabi ki o da var ama, ben daha çok kanunun amacını içenlerin sayısını azaltmak olarak algılıyorum. Belki de işime geldiği için. :) Çünkü sigaranın olumsuz etkilerini...

10. BamBina

Ürün Çekimi İçin Canon Makine Karşılaştırması

Ynt: Ürün Çekimi İçin Canon Makine Karşılaştırması Ona bakarsak, lise mezunları da gazeteci oluyor. Ben de, boşuna mı okudum dört sene, diye sormaktan vazgeçtim zaten. :) Kurallar (bu durumda ekipman) vardır, uygulamayı bilmiyorsa zaten işine yaramayacak. :)

11. BamBina

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu O zaman bundan sonra paylaşımlara beraber devam ederiz. ;) Bir dahaki gezimize bekleriz... :)
  12. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Uğur abi, hep beraber bırakalım. ;D

13. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Dediğin gibi olsaydı, bir çok ülkede eğlence hayatı çoktan bitmiş olurdu. :) Fransa, İrlanda, Belçika, İngiltere, İtalya... Hele California'nın durumunu düşünsene, en ağır yasak onlarda var; Sadece evlerde içebiliyorlar. Yani açık hava mava olayı yok... Ama...
  14. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Ben öyle düşünmüyorum Esra. Bu kanun sadece Türkiye'de uygulanmıyor. Gece hayatı belki çok daha canlı olan ülkelerde de var. Ve sağlık açısından gerçekten yararlı bir uygulama olduğunu düşünüyorum. İster istemez insan azaltıyor sigarayı... Tabi, burda...
  15. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Ya sadece bir kaç caffede falan serbest bıraksaydılar... Şöyle canımız çektiğinde, kahveyle keyif yapabilelim. :) Yoksa, yasak olsun canım.

16. BamBina

Kişisel Galeri ( SiliCone SouL )

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Boşuna Gezenbilir'de değiliz yani... :D Asya ve Afrika ülkeleri daha çok ilgimi çekmiştir her zaman... Avrupa'da özel olarak bir Bosna'yı severim :) Onun dışında Avrupa'yı en son gezmek isterim.
  17. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Bak şimdi Esra, sen bunları yazınca, kanunun olmasına sevindim. :) Ben, ilk mesajımda dediğim gibi, saklı gizli seviniyorum aslında bu kanuna. Bu kanun sayesinde, zorla da olsa, sigarayı azaltacağımı biliyorum ki zaten tamamen bıraksam da üzülmem. Ama işte...
  18. BamBina

Kişisel Galeri ( SiliCone SouL )

Ynt: Kişisel Galeri ( SiliCone SouL ) Singapur'a gitmem lazım, onu da anladım. :) Diğer yorumlarımı galeride yapacağım. ;)

19. BamBina

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Şu bir gerçek... Aynı kanunun uygulandığı New York'ta geçirdiğim 3 ay boyunca, günde 10 sigaradan fazla içmemişimdir. İster istemez insan azaltıyor... Bu da sağlık açısından iyi mi, iyi... Hatta azalttığım için de bayağı sevinmiştim o dönem. Aslında...
  20. BamBina

Sigaranın yasak olmadığı bir yer kalmadı sanırım. Açık havada içilir derseniz, o da yasak gibi geliyor. Dışarda sigara yaktığınızda, sanki herkes size bakıyormuş gibi bir hava esiyor şu 19 Temmuz kanunundan sonra. Evet, itiraf ediyorum, ben de içenlerdenim. Hiç olmazsa evdeki kanunları hala...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri