Arama sonuçlarınız

1. BamBina

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Konu dışı fotoğraflar ekleyen arkadaşlar, ilk olarak konsepte uygun sayıları eklediler. Diğer fotoğrafların eklenmesinde sakınca görmüyorum. ;) Güzel fotoğrafların paylaşması her zaman keyif vericidir...

2. BamBina

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Bize ulaşan görüntüleri yüklüyoruz, ATV, show haber, Oksijen programı gibi videolar forumda var. Diğer görüntüler de bize ulaşır ulaşmaz, siteye yükleriz. ;)
  3. BamBina

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Sen başlangıcı yaptın Kadir, senden devamını bekliyoruz. :D

4. BamBina

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Rica ederiz... Dönüşte gezinin nasıl geçtiğine dair sizden detayları bekleriz. ;)
  5. BamBina

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Belli ki rakamlar dışında da çok güzel fotolar çıkmış. Gezide makinamın olmamasına üzülmüştüm ama, fotoğraflarınıza baktıkça o üzüntümü gideriyorum. :)

6. BamBina

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Arkadaşlar, lütfen sohbet içerikli yazışmalarınızı özelden veya ''Serbest Muhabbet'' bölümünde yapın.

7. BamBina

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Aynı yeri gezdik, sokaklardan geçtik, aynı şeylere baktık belki ama, farklı gördük. Çok güzel fotoğraflar çıkmış. Hepinizin ellerine gözüne sağlık arkadaşlar. :)
  8. BamBina

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Sarayevo'da gezilecek yerler hakkında, aşağıdaki link size yardımcı olabilir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16492.0
  9. BamBina

11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı

Ynt: 11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı Ben her zaman derim, Bosna halkının, Türkiye'nin o yıllardaki desteği için, her zaman teşekkür borcu olacaktır. Az veya çok, bir yerde önemli değil, sonuçta bize yardım eden nadir ülkelerden bir tanesiydi Türkiye. Ve biz bunu biliyoruz...

10. BamBina

Ynt: 11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı Tabiki, ben o haçı Mostar'da da görmek istemem. O sebeple dikilmiş bir haçı... Ama, bu yeni bir şey değil. Savaş boyunca da aynı şekilde Avrupa karşı tarafları destekledi, Sırpları yahut Hırvatları. Savaş sonrasında da devam ediyor bu...

11. BamBina

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Kadir yardımcı olacak bilgileri yazmış. :) Ben de bir iki ekleme yapayım... Başçarşı civarında bir çok pansiyon bulacaksınız. Özellikle, çevapi (köfte) lokantaların olduğu sokakta... Ağustos döneminde fiyatlar 20-35 euro...
  12. BamBina

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Merhaba Aşağıdaki konu belki size yardımcı olabilir. İncelemenizi tavsiye ederim; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35815.0 Başka sorularınız da olursa, yardımcı olmaya çalışırım.

13. BamBina

Ynt: 11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı Sarayevo'nun tepesine de haç dikmek istediler, o başka ama, izin vermedik. Ve Mostar etnik olarak çok farklı bir yer, öyle bir şeyi Sarayevo'da yapamazlar. Ayrıca, o yıllarda, değil bayrağı, o savaşı durduracak her değişimi kabul...
  14. BamBina

Ynt: 11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı Rica ederim. Hepimizin yarası, ve amacımız aynı, unutmamak. Can Dündar'ın o yazısını da okumuştum bir ara, tekrar hatırlatmanız iyi oldu.
  15. BamBina

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Zeynep arkadaşımızın dediği gibi, makina konusunda bir zorunluluk yok. Tek önemli olan, fotoğrafı sevmeniz. ;) Örneğin, dün ben makinasız katıldım ama, hiç sıkılmadım. Bir dahaki gezimize bekleriz.

16. BamBina

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Zeynep, yakaladın 53'leri. :) Pentax'çı arkadaş, tebrik ederim. Çoğumuzun görmediği detayı görmüşsün. Güzel olmuş. :)
  17. BamBina

Gezenbilir Fotoğraf Galerisi

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Galerisi Sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki linki inceleyebilirler. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35844.0
  18. BamBina

Gezenbilir Fotoğraf Galerisi İçin Yardım

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Galerisi İçin Yardım Fotoğrafları yükledikten sonra, albüme yerleştiriyorsunuz.

19. BamBina

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Galerisi İçin Yardım Albümü oluşturduktan sonra, Menü'den ''Fotoğraf yükle'' seçeneğine tıklıyorsunuz.
  20. BamBina

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Galerisi İçin Yardım İkinci adım, albüm oluşturmak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri