Arama sonuçlarınız

1. jeepcimirac

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler evet hüseyine katılıyorum bnm aracımda 2.5 motor var bizim ordan arif abinin cj sindede bmc motoru var beni bir kere bile geçtiği görülmedi.bmc motor cok kolay bogulan bir motor o yüzden bmc motor pişmanlıktır. sadece motor değişimiyle performansı yakalarsın. :)

2. jeepcimirac

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) abi şu Cj-8 lere kıymayın nolur tamam Cj-7 de güzel ama Cj-8 bambaşka bişi :)
  3. jeepcimirac

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler benim aracım 1955 model Cj-3 aldığımız adam aracla kaza yapmış ve ardından araç perte ayrılmış başta araca 2,5 motor atarak aracını yapmaya başlamış ondan sonra iç konsolu değiştirmiş aracın gücüne gelince araçta geniş taban lastik yok inşallah motora turbo attırınca geniş...

4. jeepcimirac

NEDEN CJ?

Ynt: NEDEN CJ? özellikler Cj yi döküntü halinden kurtarıp off road yapabilecek kabiliyete getirmekte önemli bunun içinde biraz cebimizden fedakarlık yapmak şart bunları yaptıktan sonra arazidede olsun şehirdede olsun Cj yi kullanırken aldığınız zevki hiç bir arabada alamassınız diye düşünüyorum...
  5. jeepcimirac

Huzur Kaynağım Cj-3"üm

Dedemin 8 Sene önce aldığı Cj

6. jeepcimirac

Ardeşen Offroad Oyunları ( 14 - 15 Temmuz 2012)

Gülyalı Off Road Grubu olarak ordayız :)

7. jeepcimirac

TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012

Ynt: TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012 Gerçekten Helal olsun böyle projeleri herkesin yapması gerek

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri