Arama sonuçlarınız

1. ofrood

satılık cj3

Ynt: satılık cj3 Arkadaşlar satış güncel

2. ofrood

Cj-5

Ynt: Cj-5 hidrolik kolay mercedes direksiyon kutusu ve pompası sonra araca montaj sadece biraz maddiyatt
  3. ofrood

Cj-5

Ynt: Cj-5 fazla yok ben memnundum hidroliğe çevirdiğim için boşa çıktı hataa bi tane daha var belki 3 taneden 1 tane sağlam yapabilirsin

4. ofrood

orinal cj 5 ön sağ kultuk kızağı, cj 3 vites şanzıman

Arkadaşlar Cj liği bitirmeye çalışıyorum ihtiyacı olan varsa sağlam cj ön sağ koltuk kızağı (yatarlı) birde sağlam Cj3 orjinal şanzımanı sağlam , birkaçtade cj3 ve arka diğransiyelleri var ama ayna mağrütüleri yok aks, poyra vs gibi . aks isteyen olursa makul fiyatlara satacağım
  5. ofrood

Şanzımanda Sona Geldik :)

Ynt: Şanzımanda Sona Geldik :) elimde Cj 3 orjinal 3 vites şanzımanı sağlam olarak bulunmaktadır ihtiyacı olan arkadaşlar varsa verebilirim

6. ofrood

Cj-5

Ynt: Cj-5 çıkma CJ 5 direksiyon kutusu elimde var biraz boşluk var

7. ofrood

43x8 ayna mağrütü kovanı

arkadaşlar 43x8 ön ayana mağrütü pim ve dişlileri kırıldı ayansız ve mağrütüsüz dişli kofanına ihtiyacım var elinde olan varmı
  8. ofrood

SATILIK CJ5 TUZLA TİPİ JEEP ARIYORUM

Ynt: SATILIK CJ5 TUZLA TİPİ JEEP ARIYORUM 5062348026
  9. ofrood

SATILIK CJ5 TUZLA TİPİ JEEP ARIYORUM

Ynt: SATILIK CJ5 TUZLA TİPİ JEEP ARIYORUM bende var haberleşilim

10. ofrood

2.el alınık 245 70 16 uygun m/t lastik

Ynt: 2.el alınık 245 70 16 uygun m/t lastik 4 adet 6570/16 cj cantıyla birlikte traktör tekeri var tahmini 50 km yol yaptım çok ince olduğundan cj yakışmadı onun için kullanmadım cj pazartesi günü satacağım acelesi olan varsa arasın 5062348026

11. ofrood

satılık cj3

Ynt: satılık cj3 güncel
  12. ofrood

satılık cj3

Ynt: satılık cj3 12 diyorum arkadaş jeep ciliği bitireceğim araba on numara çok rahat bir araç ön makslar ford minibüs makas küpeleri ters çok yumşak ve alan rahat eder

13. ofrood

satılık cj3

Ynt: satılık cj3 tel 506 2348026
  14. ofrood

satılık cj3

1960 model 1.6 tofaş motorlu 4x4 4 vites ,hidrolik direksiiyon ,4 deker disk .warn marka uzaktan kumandalı 4 tonluk vinç, lgpli fenni muayenesi var 2.5 tonluk romörk, 4 adet traktör lastiği, orjinal fiber kabin, ve bir çok yedek parça farlar zenon hepsi
  15. ofrood

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

Ynt: 1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum nasıl kıırıl dı hayratt

16. ofrood

CJ7 / Wrangler HARDTOP VE KAPİLARİ

Ynt: CJ7 / Wrangler HARDTOP VE KAPİLARİ Hayırlı satışlar emre Mustafa ben Bilecik
  17. ofrood

Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim?

Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? Aradım sizi ama cep kapalı
  18. ofrood

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi ofrood Kamp II İleti: 235 Teşekkür: 0 Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim

19. ofrood

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi fotoyu şimdi çektim işin bittiği çok uzun zaman oldu detay resimleri elim de yok şuan cj'yi seviyorsan bu disk işini haişlemleri yapa
  20. ofrood

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Arkaşalar bu jeepi en başından bu zamana kadar hep takip ettik ama bir türlü video göremedik manken gibi hep baktık yokmu video ne bileyimmm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri