Arama sonuçlarınız

1. ofrood

Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim?

Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? daha evvel yayınlamıştım 4deker diske çevrilmesi diye; önleri tofaş çıkma fren merkezi, arkalar el frenli golf 4 fren merkezi, tofaş ana merkez diskler lada niva, Flanş ise kendimiz yaparak kalıp çıkardık elimizde nume kalıp var...

2. ofrood

Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? okey: :)
  3. ofrood

Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? işte kurtuldum kanpanalardan 4 teker disk ve disk el freni oldu feni muayeneden tek seferde geçtii dünya varmış hiç durmayın hemen diske çevirin

4. ofrood

direksiyon kutusu aranıyor

Ynt: direksiyon kutusu aranıyor Ben 60 model Cj 3 tofaş motorlu ingiliz ford minibüs janzımanlı Cj 5 direksiyon kutulu araç kullanıyorum benim de aklım da hep hidrolik direksiyon var bu tip araçlara hidrolik direksiyon sistemini uygulayan arkadaşlar varmı 400 ve 250 gibi fiyatlar cazip CJ...
  5. ofrood

Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? Hüseyin arkadaşım ben neler denedim doç fren tablosu baltalar merkezler aklına ne gelirse uyguladım ama çözüm olmadı daha cok zararı oldu sadece benim depomdan hatırladığım kadarıyla 60 kg. kanpana balata fren merkezleri hepsi de usa idi...

6. ofrood

Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? seyit bey bizde aynı şekil şablonlarla yola çıktık ve aşırı şekilde başarı aldık toplam 3 CJ taktık çok güzel oldu tek sorun bijon somunları ve poyrabilyaları çok uzun süre sökülmediğinden bijonlar küf tutuyor bilya bakımları...

7. ofrood

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) hoş geldinizz
  8. ofrood

1953 model jeep toplama

Ynt: 1953 model jeep toplama Güzel olmuş aracın güle güle kullan
  9. ofrood

CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna

Ynt: CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna çok güzel olmuş rediktör iyi fikir hep bende düşünmüştüm frenleme varmı rediktörde

10. ofrood

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Frenlerin ve difransiyelin son durumu nasıl memnunmusun balatalar alıştımı

11. ofrood

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri cuma gördüğünüz araç sinanındı bilecikte frenlerlerini diske çevirmiştik sakarya ya gitmek için yola çıkmıştı.
  12. ofrood

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri resimler çok kötü çıkmışş

13. ofrood

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri fren için bir kaç foto çekmiştim müsat olunca resmleri ekliyeceğim.
  14. ofrood

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Arkadaşlar kafam karıştı hangi tarihte ve nerede olacak
  15. ofrood

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) çadırı sardım arabaya akşama görüşürüz

16. ofrood

65 WİLLYS ACİL MARŞ DİNAMOSU LAZIM YARDIM EDİN...

Ynt: 65 WİLLYS ACİL MARŞ DİNAMOSU LAZIM YARDIM EDİN... gailba bende de var hurdalığa bakmam lazım ama bu gün olmazz
  17. ofrood

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) tabiki belkide tanışıyoruz bilecik ufak b yer ben yarın akşam 8 yada 9 bigi yola çıkacığım görüşürüz ok .
  18. ofrood

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Mustafa EKER BİLECİK 2 kişi cuma gecesi ordayız.

19. ofrood

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Aynenn ;)
  20. ofrood

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi çok güzel bi çalışma motor reno galiba difransiyel olmadığına göre otomatikmen kilitte oluyor tıraktör tekeri taktınmı süper olacak Yanlız karteli sök dalga kıran gibi küçük delikli dalga kıran yap arazide dikildiğinde yağ lambasının yanmmasını engelle yoksa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri