Arama sonuçlarınız

1. ofrood

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi böyle uçar galiba

2. ofrood

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor kolay gelsin
  3. ofrood

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi tüv

4. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi sordum 250 istedi ben 200 e düşttürdüm almak isteyen olursa telefon numarasını verebilirim yada benimle irtibata geçerseniz yardımcı olabilirimm Herkeze Mutlu Yıllar
  5. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi var tabiki sorar yazarım daha işyerine gelmemiştir.

6. ofrood

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " çok güzel bir şey diyemiyorum

7. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi konsulu sanayici bir arkadaşım fiberden döküyor boyuyor güzel oluyor ben yaptırdım gayet kullanışlı resimleri yüklemeden evvel ona sordum talep olabilir ne dersin dedim oda olabilirdedi fiyat konusunda bi şey demedi ama işçiliğinin biraz zor...
  8. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi bizim kendi yaptığımız Cj için ön konsul isteyen olursa yönlendirebilirim
  9. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi .

10. ofrood

11. ofrood

12. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi devam

13. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi C j ön konsul
  14. ofrood

CJ için Torpido Yapımı

Ynt: CJ için Torpido Yapımı bizim cj ler aşuredir ama en güzel yemekte aşuredir çünkü cj ye neilave yapılırsa yapılsın güzeldir
  15. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi ben yaptıklarımdan çok memnunum uyguladım hiçbir problem yaşamıyorum arkadaşlara tavsiye ederim

16. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi bide CJler için ön fiber önn konsul döktürdük oda orjinal gibi çok güzel oldu yakınzaman resmi çekip buraya ekleyebilirim isteyenler olursa yardımcı olabilirim
  17. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi proje ilavem var Varn 8000 vincim var onu uzaktan kumandalıya kendim çevirdim 50 Mt uzaklığa kadar etkili ve çok rahat ettim Lazım olan 12 volt uzaktan kumanda modülü 50 tl bir adet te tofaş far rolesi onda 15 tl okadar fazla masraflı değil...
  18. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi pardon Sayfa 1 de resimler duruyor isterseniz örnek alabilirseniz

19. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi disk frene başlarken önce kullanıcağımız sistem hangi aracın olmalı ( cj ler için ) lada niva, suzuki * caliperler ne olmalı * disk ne kullanılmalı * balatalar ne olmalı * caliper bağlantı ayağı nasıl yapılmalı * hotum değişmesi gerekirmi * fren...
  20. ofrood

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum çok güzel olmuş elinize sağlık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger