Arama sonuçlarınız

1. ofrood

5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir

Otomatik janzımanımda problemlem var nasıl giderebilirim yada manuel e nasıl çevirebilirim. yada yeni bir şanzıman naıl bulabilirim bilgisi olan varmı

2. ofrood

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum çok güzel olmuş güle güle kulalana
  3. ofrood

CJ 3'ün orjinal makas ve amartisörlerini nasıl en güzel hale dönüşebilir

Ynt: CJ 3'ün orjinal makas ve amartisörlerini nasıl en güzel hale dönüşebilir 3

4. ofrood

Ynt: CJ 3'ün orjinal makas ve amartisörlerini nasıl en güzel hale dönüşebilir 2
  5. ofrood

Ynt: CJ 3'ün orjinal makas ve amartisörlerini nasıl en güzel hale dönüşebilir bir kaç resim

6. ofrood

Arkadaşlar merhaba cj'3 aracım var aracı yumşatmak için neler yapmalıyım bilgisi olan varmı özelikleri ön ve arka makaslar orjinal galiba Monrio marka yağlı amartisörler bulunmakta 31x10.50R 15 LT Maxxıs marka lastik bulunmakta Şimdiden tşk ederim.

7. ofrood

Vosvostan BUGGY :)

Ynt: Vosvostan BUGGY :) Kolay gelsin güzel bir çalışma motor seçiminiz çok güzel tofaş motoru çok sağlamdır flanşla janzımanı bağlamışsınız şanzıman ne acaba wolsvagenmi merek ettim epey uğraşıyorsunuz bence onu 4 çeker yapsanız daha iyi olur.
  8. ofrood

İnegöl Yaylalarından Discovery V8

Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58408 İnegöl ekibi yukarudaki linki tıklar sanız çok güzel bir gezi var boluda biz bilecik ekibi olarak katılacağız
  9. ofrood

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) sormuştumunuz bilecik üzeri gelen varmi diye onun için cevapladım hayırlı yolcuk .)

10. ofrood

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Cumartesi sabahı saat 08:30 da Bilecikten hareket edip göynük üzerinden yola çıkacağız Cj ile

11. ofrood

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi Arkadaşlar ön diskleri merak ednler varsaburdan görebilir
  12. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi karalar ve demenler güzel an güzeli orjinal disk ama benim işim bitii ben hallettim bu gün el freni yapılıyot Ben kuyuya bir taş attım artık gersi size kalmış Ayrıca 18,19,20 Haziran enduru Motosiklet sitesinin festivali var pamuk ova...

13. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi önler tofaş maliyeti ucuz olsun diye birde sonucun ne olacağını bilmiyordum denemek için tofaş yaptım hurdacıdan 2 tane ön merkez aldım 50 tl tamir takımlarını değştirdik temizledik taktık 150 iş işçilik verdim toplam önler 200 küsür çıktı 3 ay...
  14. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi isterseniz facebook ekeyebilirsiniz mustafa eker diye profilim düzce yarışlarında 3 ün cü olduğum kupa resmi var
  15. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi :) ön diskler yine lada kliper takımı tofaş, ilk önlerin tutabilmesi için tofaş arkaların biraz daha az tutması için (merekez biraz daha küçük)golf yanlız biraz deniyeceğim balatalar yer yapsın diye çünkü pedal biraz sert üzerinde doç ana fren...

16. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi kiliper takımı çıkmacıdan alıyorsunuz pazarlığınıza bağlıı
  17. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi fren diskleri lada niva ön disi model farketmez hepsi aynı bijonlar yerleri tutuyor en önemlisi bu zaten sadece poyradan biraz alınıyor bijonlar garati olsun diye kaynatılıyor ancak yalama olursa illerde taşlanarak sökülecek ama sanmıyorum artk...
  18. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi flanş 1 Cm kadar maliyeti disk 50 tl kliper tk fren hortumları dağil 150 tl işçilk+ torda+ flanj, 250 falan tutuyor gewrçi tornacıya daha sormadım ne istiyecek

19. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi el freni düzeni golh 4 ile aynı disk freninni üzerinde elfren teli takma yeri var sadece teli takıp elfren basamağına montajını yapılıyor cok azda bi tadilat o kadar biraz daha uğraşsak galiba ADS bile takılabilir çünkü wolsagen fren sistemi...
  20. ofrood

TMAX 9000 Vinç hk. yardım

Ynt: TMAX 9000 Vinç hk. yardım vincin o kısmının tamiri olmuyor kapakla birlikte komple satılıyor istanbuldan gettirdik bi arkadaşa galia humu otoydu onuttum şimdi adını

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri