Arama sonuçlarınız

1. barkancelebi

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Değerli Arkadaşlar Merhaba, (Karavan ruhsat alma macerasını mutlaka okumanızı tavsiye ederim) Maalesef yazıma biraz ara vermek durumunda kaldım. Şimdi devam ediyorum. Burada bazı arkadaşlar da sağolsunlar bazı cevaplar vermişler. Benim...

2. barkancelebi

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Değerli Arkadaşlar, Adım Fatih Şimşek. Endüstri Mühendisiyim. Ankarada ikamet ediyorum.Az çok gezi kültürümüz var, biraz da dağcılık yapıyoruz. Biz de tabi 3 çocukla gezmekten geri kalmamak için bir karavan alalım dedik. Bu sene Pinodan...
  3. barkancelebi

2014 Yaz 5555 Km. 39 Gün.

Ynt: 2014 Yaz 5555 Km. 39 Gün. Merhaba 298 gönderi görünüyor. selamlar

4. barkancelebi

2014 Yaz 5555 Km. 39 Gün.

Merhaba Değerli Arkadaşlar, 2014 yılı 27 Temmuzdan 4 Eylül'e kadar 39 gün yaklaşık 6000 km ve doğu karadeniz haricinde çoğu çekme karavan ile 3 oğlumuz (Yusuf 7, Selim 3, Talha 1,5) yaptığımız tura ait fotoğrafları instagram ve facebook da "talhascaravan" olarak paylaştık. Genel olarak kamp...
  5. barkancelebi

Karavan için Hermetik Şofben

Ynt: Karavan İçin Hermetik Şofben merhaba termodinamik hermatik sofbeni çekme karavanımıza taktık sağlıklı çalışıyor. KAravanda 600 W cotek inverter var. Genelde doğalgaza uyumlu olarak satıldıgı için öncelikle lpy cevirdik. Banyoda lavabo boşluguna dısardan bir kaparak yaparak tüpünü de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR