Arama sonuçlarınız

1. N

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Paylaşımlar için çok teşekkürler. Eminim peşinizden bu rotayı yapacak çok kişi çıkacaktır ama mesafe uzun ve zaman istiyor. Okuduğum kadarıyla 4000 li rakımlara çıkmışsınız. Bu kadar yüksek rakımlar rahatsızlık verdi mi size? Aracın durumu nasıldı bu kadar yüksekliklerde? Bir de bu rota için...

2. N

Yunanistan'da 7 Hafta, Mayis-temmuz 2016

Merakla devamını bekliyoruz. Bu soğuk kış günlerinde iyi geldi .
  3. N

Karar Vermek Zor...

Citroen'in motorunun kayış değil zincirli olduğunu hatırlıyorum. Diğerlerinde İveco motoru var. Gene bir araştırın.

4. N

Çekmekaravan Desem Değil, Motokaravan Desem Hiç Değil. Bence Birde Bu Karavanı Konuşalım

Birde önden çekişli bir arabayla bunu arkana takmak :0)
  5. N

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Tadı tuzu kalmadı forumun. Yeni yüzüne hiç alışamadım. Belki de bana böyle sadece

6. N

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Nevzat bey hayırlısı olsun . İnşallah güzel gezi yazılarından mahrum bırakmazsınız.:rolleyes:

7. N

Karavanımızı Doğu Karadeniz Yaylalarında Test (ağustos 2015)

Ne mutlu size. Yolunuz açık olsun.
  8. N

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Çok güzel bir kamp olmuş. Açıkcası o yolları görmüştüm ama araçla inilirde çıkılır mi bilemedim. [emoji3][emoji3] Arazi aracının faydaları.
  9. N

Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk

Çok güzel bir anlatım. Bu rotayı planlayanlara çok değerli bilgiler veriyor. Çok teşekkürler. Hasan

10. N

Alt Bölümler Hakkında

Ynt: Alt Bölümler Hakkında Ferhat Bey; Özellikle sizin gezileri okurken zorlandım. Çünkü söylenen alt başlıklardan birçoğundan geçmişsiniz. Tabi ki bu benim görüşüm sadece . Bana göre bulmak daha kolaydı. Genelde alt başlıklardan aramaktansa bir havuzun içerisinden aramak bana daha kolay...

11. N

Alt Bölümler Hakkında

İyi günler, Forumla ilgili memnun olmadığım bir konuyu paylaşmak istiyorum. Balkanlar, Orta Avrupa, Kuzey Avrupa, Güney Avrupa .. Avrupa için bu kadar çok alt kategorinin olması konuyu bölmüyor mu sizce? Keza diğer başlıklarda böyle . Benim açımdan bu kadar alt konunun olması başlıkları...
  12. N

Eltesan Mobil Karavan Üretimine Başlıyor

Ynt: Eltasan Mobil Karavan Üretimine Başlıyor Hüseyin Bey; Biz campingden çok ; çok katlı herşey dahil betonarme yığınlarını seviyoruz. Yoksa iki karavan gelecek diye koskoca araziyi bomboş bırak . ağaçları da yaprağını döker; otu çöpü pislik. Oysa döktün mü betonu mis. Bi su tutarsın...

13. N

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Kolay gelsin. Buzdolabının altına 1 kapaklı göz olsa kullanımı daha rahat olacak sanki. Tez zamanda bitirirsiniz inşallah. Hasan
  14. N

İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum Güle güle kullanın. Evin önünde dahi olsa insan 1 gece kalır ;D ;D Hasan
  15. N

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan Yaşar Bey; Hayırlı yolculuklar. Bu araçtan alan yerinde duramıyor :) Sizden ufak bir ricam olacak . Paylaştığınız fotoğrafların neresi olduğunu altına yazabilirseniz sonrası için güzel bir...

16. N

Fransa Loire Vadisindeki Şatolar, Gezi Önerileri

Ynt: Fransa Loire Vadisindeki Şatolar, Gezi Önerileri Çok teşekkürler, emeğinize sağlık. Hasan
  17. N

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Hocam maşallah konuşturmuşsun. Kolay gelsin. Hasan
  18. N

Aslı İle Alper'i Evlendirdik

Ynt: Aslı İle Alper'i Evlendirdik Ömür boyu mutluluklar dilerim. Hasan

19. N

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Tesla firması menzili olmayan son sürati düşük elektrikli otomobillere el atarak elektrikli spor otomobil olabileceğini göstermiş bir firma. Bahsettiğiniz haber ise bugün yurtdışında oldukça haberi çıkan devrim gibi bir akü. Panellerin ürettiği elektriği...
  20. N

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Abi titizliğine hayranım. Kolay gelsin. Hasan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri