Arama sonuçlarınız

1. isasoydan

GÜZELDERE - SAMANDERE ŞELALE KAMPI

Ynt: GÜZELDERE - SAMANDERE ŞELALE KAMPI Evet güzel yerler. Milli park değil ama girişler makul ücretli. Epey zaman oldu inanın hatırlamıyorum giriş ücretlerini. Görülen çeşme içme suyu ve oldukca soğuk. Malesef GPS bilgileri yok. Ben de google earth tan aratıp bulmuştum. Bir hatırlatma yapmak...

2. isasoydan

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhaba, 3 hafta önce saymış olduğunuz ülkeleri kendi aracım gezdim ve sağ salim en ufak bir sorun yaşamadan tekrar yurduma döndüm. Arkadaşın dediği gibi en fazla el sallarlar, plakanızdan türk olduğunuzu gören kimseler eğer...
  3. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Çok şükür gittik ve geldik. Güzel ve oldukca yorucu bir program oldu, ama değdi. İlk fırsatımda bol fotoğraflı ve anlatımlı olarak paylaşacağım.

4. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Yakıt konusunda, depoyu burada doldurmayıp Yunanistanda mı doldursak diye düşünüyoruz :)
  5. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhaba, bizimde son 11 gün :) Konaklama ücretleri ve yemek yeme imkanları nasıl? Sınır girişlerinde yada gittiğimiz yerler gezi kitabı veya haritası bulabilirmiyiz? Bu tarz bir kitap çok aradım buralarda ama malesef...

6. isasoydan

GÜZELDERE - SAMANDERE ŞELALE KAMPI

Ynt: GÜZELDERE - SAMANDERE ŞELALE KAMPI Güzeldere şelalesinde çok fazla ilerlemedik. resimde görülen yerlerdeydik daha çok. Ama aşağılarda belki verdır. Samandere şelalesinde ise malesef. Girilebilecek yerlerin etrafı güvenlik çemberine alınmış ve aşağılarda kalıyor. Girip yüzmek yerine...

7. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Herkese tek tek teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yardımcı oldunuz. Özellikle dönüş süper oldu. Kafamda dönüş büyük bir soru işareti idi ama sayenizde buda halloldu. Gezide tüm adımlarımız tek tek not alıp döndüğümde buradan...
  8. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Oldukca yardimci oldunuz tesekkur ederim. Musadenizle bir ay sonra ayni kadrajda bende bir fotograf alirim :-)
  9. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim. Dediginiz gibi yapmaya karar verdim. Milli parktan Prizen kac saat surer ortalama sizce? Harita konusunda malesef sikintimiz var. Gidecegimuz yerlere ait ne harita bulabildik nede gezi...

10. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? "12 saat" ibaresine kadar çok güzel anlatmışsınız ama 12 saati görünce kaldım ve şuan nasıl bir plan değişikliği yapayım bilemedim. 12 saat ciddi bir zaman dilimi. Üsküpü görmeyerek ne kaybederim Prizeni görmek gereklimi...

11. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhaba Mustafa bey, evet bu rota daha iyi olmuş görülüyor. Karadağ milli parkı hakkında net bir bilgim şuan yok, araştırıyorum. Rafting varmış raftinge katılıp orada konaklamayı olanlıyoruz imdilik. Net öğrenir öğrenmez...
  12. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Teşekkür ederim, dönüşde olurda mecbur kalırsak diye sormuştum. Dönüşü yine Yunanistandan düşünüyoruz.

13. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Son yazdığım mailde (*gün) diye yazanlar 1.gün, 2. gün... olarak yazmıştım fakat nokta olarak çıkmış. Tabi böyle oluncada anlamsız görülmüş.
  14. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhaba Mustafa bey , Görüştüğümüzde henüz net değil idi planlarınız. Anlaşılan kesinleşmiş, sevindim. Rotalarımız oldukca farklı olacak. Biz ilk önce Ohridden başlayacağız ve ohriddeki planımız çadır kamp. Sonra sırası...
  15. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Çok teşekkür ederim. İki sorum daha olacak. Birincisi, vermiş olduğunuz bu güzergah bizim sınır kapısına kadar kaç km ve ikicisi, Yunanistan üzerinden aldığımız schengen vizesi Bulgaristan girişinde sorun olabilirmi?

16. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? 16-24 Haziran tarihlerimiz kesinleşti. Pasaport işlemlerimiz nihayet hallettik ve bu hafta pasaportlarımız elimize ulaşacak. Akabinde vize ve beynelminel ehliyet ve ruhsat işlemlerimize başlayacağız.Yani iki hafta içinde...
  17. isasoydan

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Tüm yazılarınızı tek tek okudum ve hevesim 2 katına çıktı. 16-24Haziran tarihlerinde tek araç iki aile (4 kişi) balkan turu yapmayı planlıyoruz. Yunanistan üzerinden geçerek Makedonyadanbaşlayarak Makadenya-Bosna arasını gezmek...
  18. isasoydan

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhabalar, Uzun zamandır sitey giremiyordum, bu nedenle geç yazabildim. Evet çok güzel olur. Dilerseniz aşağıdaki mail adresimden haberleşelim. isasoydan1@gmail.com

19. isasoydan

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Islanmak nekadar rahatsız eder sizi bilmiyorum ama yağmuda da çok keyiflidir. Bizde yarın Melene rafting e gidiyoruz. Rafting sonrası Bolu gölcükde 2 gün kamp atacağız. Muhtemelende yağmurlu olacak hava :)
  20. isasoydan

Hatay Çadır Kampı Nerede Yapabilirim!

Ynt: Hatay Çadır Kampı Nerede Yapabilirim! Bazı planlar değiştiğinden kamp yapamadık malesef. Umarım siz yaparsınız. Kamp sonrası paylaşımlarınızı bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR