Arama sonuçlarınız

1. H

mevsim rüzgarları ne zaman eserse o zaman hatırlarım çocukluk rüyalarım ...

mevsim rüzgarları ne zaman eserse o zaman hatırlarım çocukluk rüyalarım ...

2. H

Honda Hrv Devir Dalgalanması

Arkadaşlar Selam Kullananlar olarak araba nasıl sürüşü, yol tutuşu , çekiş ve yakıt vs. Anladağım kadarıyla şanzıman yağı en dikkat edilmesi gereken şey onun dışında arabayla ilgili kötü bir yorum okumadım. 1 haftadır 2005-2006 arası bakıyorum temiz ve düşük km de olanları da mevcut birde...
  3. H

Honda HR-V

Arkadaşlar merhaba bu aralar 2005-2006 model Honda HR-V lere bakıyorum fiyat olarak uygun yakıt konusunda ise tüp takıldığında sorun olmayacağını düşünüyorum. araçların bu kadar pahalı olduğu bir ortamda böyle araç bütçeme göre bence en iyisi

4. H

Allah var gam yok

Allah var gam yok
  5. H

Nissan X-Trail Alacağım.

merhaba arkadaşlar bende freelander 2 ve nissan x trail arasında kararsız kaldım önerilerinizi almak isterim

6. H

Land Rover Su Alma Sorunu

Sunroof dan değil bütün delilere döktüm ve su arabanın altından önden ve arkadan aktı gitti

7. H

Dediğiniz gibi öne ve arkaya giden dört tane delik var hepsine döktüm suyu ve arabanın direklerin altından su aktı gitti bir tıkanıklık olmadığını anlamamış oldum şimdi beni düşündüren başka nerden su alabilir?
  8. H

Tamamdır birazdan tekrar deneyip alt kısımlara bakacağım
  9. H

Alt kısımdan değil arka üst köşelerde ıslaklık var dediğiniz gibi biraz önce sunroofa ve tavan cıtalaraın olduğu yere su döktüm 5dk sonra ıslaklık oldu

10. H

Nissan'ın yeni aracı JUKE

Bu aralar bakmıyor değilim bide bunu deneriz freelander sonrası

11. H

Sorduğum başka bir usta da sunroof kanalı tıkalı dedi iki farklı cevap alınca bende tereddüt ettim ama söylediğinizi yarın yapacağım
  12. H

Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim öncelikle. Bugün Bi yere götürdüm sormak için sunroofdanmıdır dedim bana sunroof kanalının arkaya gitmediğini öne ve aşağıya doğru gittiğini söylediler sonra da dışarıdan gelen suyun yapabileceğini söylediler Bi anlam veremedim

13. H

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Merhaba arkadaşlar Freelander 1 2002 model aracım tavanın en arka köşelerinden su aldı sebebi ne olabilir fikri olan varmı
  14. H

Merhaba arkadaşlar 2002 freelander aracım tavanın arka iki köşeden su aldı sebebi ne olabilir fikri olan varmı?
  15. H

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Dıscovery başka Bi kafa yahuu :)

16. H

Uzun ince bir yoldayım

Uzun ince bir yoldayım
  17. H

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Şu an ilanlarda olan temiz bir td5 varmı önerebileceğiniz
  18. H

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Merhaba arkadaşlar Bu dıscovery 2 td5 aşkı bende de var sürekli bakıyorum. Şu an kullandığım araç freelander. Temiz bir disco bulursam alacağım

19. H

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Merhaba arkadaşlar 2.0 td4 freelander aracım var 2002 model yaklaşık 2 haftadır aracı ilk çalıştırdığımda bir süre vites geçişlerinde vurma yapıyor gaza çok yüklenmediğim takdirde. Sebebini bilen varmı?
  20. H

Freelander Td4 Şanzuman Vurma Yapıyor

Merhaba Aynı sorun benim freelander da 1 2 haftadır olmaya başladı arabayı ilk çalıştırdığımda bir süre vurma yapıyor sonrasında düzeliyor. Sebebini bilen varmı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri