Arama sonuçlarınız

1. ssbman

91 Model XJ de Low Washer Uyarısı Ne Anlama Gelir..

Ynt: 91 Model XJ de Low Washer Uyarısı Ne Anlama Gelir.. Rolanti sensörü ıslanmış vs olabilir . Yada sıcak motora sıkılan su aşırı buhar yapıp nüfuz etmiştir . Neyse geçmiş olsun :)

2. ssbman

Ynt: 91 Model XJ de Low Washer Uyarısı Ne Anlama Gelir.. Hımm sıcak motora su tutunca bir aksilik mi oldu acaba ... Bu şekliyle aklıma birşey gelmedi açıkcası . akşam bir karıştırayım manuelleri birşeyler gözüme çarpacak mı ? Bir çözüm bulursanız öğrenmek isterim ... Kolay gelsin ...
  3. ssbman

Ynt: 91 Model XJ de Low Washer Uyarısı Ne Anlama Gelir.. Geçmiş olsun . Şamandıra bazen takılıyor . Sensörün içinde mekanizmada zamanla özelliğini yitirmeye başlıyor olabilir . bunlar kolay :) LPg sıralı sistem mi ? Rolanti aniden mi yükseldi ? Dalgalanma vs var mı ? Her durumda yükse mi...

4. ssbman

Ynt: 91 Model XJ de Low Washer Uyarısı Ne Anlama Gelir.. Hımm . Su kabının üzerindeki sensörü yerindne çıkarın fişi takılı kalsın . Şamandırayı elinizde yukarı kaldırıp bir kontak aç kapa yapın bakalım sönecek mi ? Şamandıra bazen deliniyor ve su alıp aşağıda kalıyor sürekli . Haliyle uyarı...
  5. ssbman

Ynt: 91 Model XJ de Low Washer Uyarısı Ne Anlama Gelir.. low washer fluid = cam yıkama suyu az kalmış . İlginç bir sorun yok ise rolanti ile bağlantısı yoktur .

6. ssbman

Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları

Ynt: Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları arkadaşlar konunun benimle ilgisi yok . Sağolsun Volkan arkadşımız bizi buldu ve güzel bir işe ön ayak oldu . Volkan Jeepcileri unutma gözünü seveyim . Bak bunun CJ si var ZJ si var XJ si var . Varoğlu var ;D

7. ssbman

Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları

Ynt: Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları Logo Nivatr nin kendi logosudur arkadaşlar . İlk çalışma yapıldı nivatr de ve arkadaşlar ürünlerini teslim almaya başladı .Son derece başarılı .
  8. ssbman

XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-(

Ynt: XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-( Abi O zaman Kesin STT almak lazım :)
  9. ssbman

jeep cherokee xj

Ynt: jeep cherokee xj Evet düzgün şekilde ve işi bilen insanlarca dönüştürülmüş yapılı bir araç almak en kısa yoldur . Genelde de zahmetsiz ve bir miktar daha uygun fiyata maletmiş olabilirsiniz . Gerçi baştan yapmakta uğraş gerektiren ama keyifli bir iş . Tercih meselesi biraz . Herkese...

10. ssbman

ZJ İçin Telsiz Anteni Montajı

Ynt: ZJ İçin Telsiz Anteni Montajı Var abi : http://www.rfparts.com/diamond/k9000tm.html Mesela Türkiyede bulunması zor . ABD fiyatı 100-150 dolar . Tavsiye eder misin dersen . Etmem . Garaja girip çıkarken kapatmak için güzel bir ürün ama offroad için değil . Açıkken anteni biryere takarsan...

11. ssbman

jeep zj 5.2 motor stop etmesi

Ynt: jeep zj 5.2 motor stop etmesi Hocam geçmiş olsun . Birşey almadan evvel Araçları tanıyan bir serviste tespit yaptırmanızı öneririm . Bu bir arıza olabileceği gibi işe hakim olmayan birinin aracı kurcalamasından da kaynaklı olabilir. Bertanın uyarıları da önemli hata kodlarını kontrol...
  12. ssbman

jeep cherokee xj

Ynt: jeep cherokee xj Konu XJ yav :) İspanyol , madem 20 binlira civarı para harcayacaksın ki ülke şartlarında ciddi bir yatırım . öncelikle JEEP bölümünden başlayarak komple okumanı öneririm . Emin ol benzer araçları , yapan , kullanan her konunun tartışıldığı birçok başlık var ve bu biraz...

13. ssbman

XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-(

Ynt: XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-( Dediğiniz gibi şartlara göre tercih değişir . ama elimide 3inch kitli procomp jantı bir XJ olduğuna göre araziyi gözardı edemeyiz . Bence iki takımda seçeneğini de düşünün . Bir takım 30-9,5-15 AT birtane 31 inch Mt düşünebilirsiniz . Asfalt...
  14. ssbman

Midland Alan 42 Multi ve Texas Anten Hakkında!...

Ynt: Midland Alan 42 Multi ve Texas Anten Hakkında!... Alp görüşemiyoruz ... Ben görüşemiyorum haksızlık yapmayayım . :) Yalnız kızma bana , hayırsız değilimdir aslında ::) :D Senin geçmişte yazdığın birşeyleri araken açtığn konuyu gördüm . Bildiğim kadarıyla yazayım . 1-Yer güzel bence :D...
  15. ssbman

1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir

Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir Bilgilendirme için teşekkürler 35 kuruş şehir dışı normal kullanım için yüksek bir değerdir . Düzgün takılmış LPG sisteminin sağlıklı ZJ de %30 güç kaybı yaşattığını yönünde bir izlenime hiç rastlamadım . ABD de ki kullanıcıların LPG konusunda...

16. ssbman

95 Model Zj Aldım

Ynt: 95 Model Zj Aldım Araç 95 o yüzden tanıtmak için çok teknik teferruata gerek yok . Türkiyede servislerde vs 95 in kumandası bulunacağını sanmam . ABD de bile 96 ların kumandası bol ve ucuz ama 95 lerin ki daha pahalı . 93-95 in kumandası 96-98 lere uymaz arkadaşlar alırken dikkat edin .
  17. ssbman

95 Model Zj Aldım

Ynt: 95 Model Zj Aldım Hayırlı olsun güle güle kullanın . Kumandayı Ebayden alabilirsiniz . Takip numarası veren bir psta seçeneiğyle isteyin gelsin ... Yada getirtip satanlar var ama sanırım 150 lira falan istiyorlar ...
  18. ssbman

Grand Cherokee zj 95 Beyin.

Ynt: Grand Cherokee zj 95 Beyin. Hocam kolay gelsin . Kola kolay cesaret edilemeyecek bir işle uğraşıyorusun ...

19. ssbman

1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir

Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir En güzeli Mirkan , Ergun abi hesabı dosya hazırlayıp ordan yapıştır cevabı :D Görüşmek üzere ... Evet arkadaşlar hadi kararnızda kolaylıklar dilerim :) . Özellikle aklınız atakılan noktaları sorarsanız herkes cevaplamaya çalışacaktır zevkle ...
  20. ssbman

Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum Tabi tabi zamanla bütçeye göre çözmek en güzeli . Tekrar hayırlı olsun . Güle güle kullanın ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri