Arama sonuçlarınız

1. Küçük Dede

Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Magnum da çok güzel bir araç. Kemikli ve ölümsüz son araçlardan. Ancak bu Land Rover (defender ve discovery den bahsediyorum) konusunda insanlar nedense anlamsız bir biçimde hurafeler üretmiş. Ben aracımı (discovery V8) günlük olarak kullanıyorum.. Sakin...

2. Küçük Dede

Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Yahu, kamyonet ile Arazi aracını mı karşılaştırıyorsunuz ?? :)))))) Land Rover'ı başlık dışı tutalım lütfen. Ayrıca L200 ün de sıkıştırınca 36+ kuruş yaktığını ben biliyorum. Kaldı ki, trafikte bile ivmelenmesi yeterli düzeyde olmayan bir araç ile, arazide...
  3. Küçük Dede

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Eyyyyvahlaaar olsun... ;D ;D ;D

4. Küçük Dede

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Eyvahhh bu nedirrrrrr :o :o ;D ;D ;D
  5. Küçük Dede

En Son Hangi Filmi İzledik?

Bence de, o yüzden beğendim ben de zaten :)) Hikayenin gerçek oluşu daha fena.. NBC'nin zamanında hazırladığı bir belgesel var Aron Ralston ile ilgili, 6 bölümlük. (youtube.com/watch?v=SyPBTblkzBI&feature=related) Bu da en az film kadar daraltıcı.. Sanctum filmi ile ilgili çok çelişkiye düştüm...

6. Küçük Dede

LPG de kalite farklılığı varmı?

Ynt: LPG de kalite farklılığı varmı? Valla bana da Opet çok iyi geliyor, KM'de bariz bir artış oluyor. BP de öyle.. Lukoil de fiyatına göre çok iyi.. Şu zamana kadar tek verim alamadığım marka ise Shell :)

7. Küçük Dede

En Son Hangi Filmi İzledik?

127 Hours, çok iyidi.
  8. Küçük Dede

Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Altından girdik üstünden çıktık da Ayaş'ın niye hiç görmedik burayı ??? Nerede kalıyormuş tam olarak acaba ?
  9. Küçük Dede

Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Bu ilk resimdeki yeşillik Ayaş mı yahu ???

10. Küçük Dede

LR Alacağım - Tavsiyeleriniz

Ynt: LR Alacağım - Tavsiyeleriniz İstekler, biraz arazi biraz da şehir kombinasyonu ve konfor olarak sıralanıyor arkadaşlar. Defender sürekli şehir içinde kullanılacak bir araç değil. Safkan arazi aracı :) Böyle bir araçta da konfor sınırlı olacaktır.

11. Küçük Dede

Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik

Ynt: Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik Yavuz bey bu lastiklerle offroad yapılır mı ? :)
  12. Küçük Dede

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Valla Cihan abi haklı abicim :-[

13. Küçük Dede

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. Şehir içi tüketimim 19 litre benim.. Disco 1 standart halde..
  14. Küçük Dede

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) katılıyorum 12-13 olsa tam süper olacak :(
  15. Küçük Dede

Navitech NAV-P-135K Kapsamlı Medya Navigasyon Sistemi

Ynt: Navitech NAV-P-135K Kapsamlı Medya Navigasyon Sistemi Günceldir.

16. Küçük Dede

Sıfır Lange F6 Bay Kayak Botu

Ynt: Sıfır Lange F6 Bay Kayak Botu Satılmıştır.
  17. Küçük Dede

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) 5'ine sınav koydular ben yalan oldum :(
  18. Küçük Dede

Sıfır Lange Venus 6 Bayan Kayak Botu

Ynt: Sıfır Lange Venus 6 Bayan Kayak Botu Güncel. Mücahit abi senin ayaklar kaçtı ?? ;D ;D

19. Küçük Dede

Sıfır Lange F6 Bay Kayak Botu

Ynt: Sıfır Lange F6 Bay Kayak Botu Güncel.
  20. Küçük Dede

Sıfır Lange Venus 6 Bayan Kayak Botu

Ynt: Sıfır Lange Venus 6 Bayan Kayak Botu bak şimdi yaaa.. Mücahit bey lütfen başlık dışı mesajlar yazmamaya özen gösterebilir miyiz, teşekkürleeerrr... ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri