Arama sonuçlarınız

1. Küçük Dede

Yeni Forum? :)

Ynt: Yeni Forum? :) aynen ya ben de bunu aradım deli gibi ama yok. mailime de ulaşamıyorum bu sebepten.

2. Küçük Dede

(SATILDI)Satılık Land Rover Discovery I 1997 MANUEL

Teşekkür ederim. Doğrudur geçmiş olsun :)

3. Küçük Dede

Teşekkür ederim.
  4. Küçük Dede

17.03.2012 Aracın periyodik bakımı yapılmış ve LPG filtreleri yetkili serviste(Memduh usta Prins) değiştirilmiştir.

5. Küçük Dede

Estafurullah, performanslı motor olduğu için; 3.9 litre 8 silindir, bunların çok uzun ömürlüsü olmaz, bir düz dizel vb performansı beklenmez. yağı bakımı aksatılmazsa daha çok da yapar, genelde yağ değişim sürelerine uyulmazsa 200.000 de biter. 200binin altında bitenler genelde kullanıcı...

6. Küçük Dede

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Takas düşünmüyorum.

7. Küçük Dede

Aracım 225.000 km'dedir, 200.000 km'de motor ve şanzıman tamamen sıfırlanmıştır. Ayrıca; yeni akü (Mutlu) takılmıştır, yeni egsoz takılmıştır, baskı balata, devirdaim ve debriyaj üst&alt merkezi, marş motoru yenilenmiştir, boya bakımı yapılmıştır. Sorunsuz, çok temiz ve en önemlisi kurcalanmamış...

8. Küçük Dede

Yeni Forum? :)

Ynt: Yeni Forum? :) burayı bulmam 3 gün, cevap yazmayı bulmam 2 gün aldı.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D biraz alışmak gerekecek :) :) :) hayırlı olsun..
  9. Küçük Dede

Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı Ankara dediğiimiz oralar işte zaten yahuu :) Beynam falan da çok fena buralarda ama öyle sırf dağ taş değil, kurtarılmış bölgeler var ;)
  10. Küçük Dede

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı inşallah ;)

11. Küçük Dede

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı :D :D Valla isterdim ama gelmek, şu Ankara'ya bi etkinlik düzenleyemediniz siz de yahu :)
  12. Küçük Dede

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı Yok benim yemem gereken finaller var cumartesi günü.. :D :D :D
  13. Küçük Dede

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı abbov listeye bak.. ::) ::)

14. Küçük Dede

THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(

Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:( Sevgi ve saygıyla anıyorum.
  15. Küçük Dede

LAND ROVER DİSCOVERY MPI2000

Ynt: LAND ROVER DİSCOVERY MPI2000 "MPI V8 den fazla yakar" gibi bir cümlem olmadı. Böyle bişi de ima etmedim. Sadece az yaktığınızı düşündüğünüz aracınız aslında genelde Discoverylerin gördüğü seviyelerde yakıyor. Ben Mpi da kötülemedim. Ama offroad'da yetersiz kaldığı gerçeğini malesef öyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri