Arama sonuçlarınız

1. Küçük Dede

Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) Yok yaa daha büyüğü beni bozar.. Zaten araziye de girmiyoruz ki :D :D

2. Küçük Dede

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) ok ;)
  3. Küçük Dede

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) Gaza getirme gazaaaa :D :D Hiç belli olmazzzz bişiler var kafamdaa ;) ;) ;) 8)

4. Küçük Dede

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Abicim bizim ekip kamp mamp diyor bu aralar, sezon açılışını sizlerle yaparız bence fena mı olur.. Ben bi çıtlatayım ;)
  5. Küçük Dede

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) yok satmadım. ne yapacağım belli değil henüz :))

6. Küçük Dede

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Olur abi, biliyorsun bizim ingilizler gitmiyor öyle uzak yollara.. :o :o :D

7. Küçük Dede

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) heh işte ankara tayfası buna katılır.. lakin bizim ekipte toyota kalmadı Özgür'ün dışında.. :D :D :D
  8. Küçük Dede

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) Vay ne güzel araç bu, benimkine benziyor ama çıkaramadım.. :D :D :D
  9. Küçük Dede

Hankook Icebear W300 4x4 Vakumlu Lastik

Ynt: Hankook Icebear W300 4x4 Vakumlu Lastik Günceldir.

10. Küçük Dede

Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında

Ynt: Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında Dediğim gibi debriyajı sakin kullanmaya alışıyorsunuzdur ;) Zamanla vuruntu diye birşey kalmayacak.

11. Küçük Dede

Ynt: Hankook Icebear W300 4x4 Vakumlu Lastik Teşekkürler. Sahiden karlı asfaltta inanılmaz bir performansı var lastiklerin. Asfalt dışına çıkmıyor olsam kesinlikle satmazdım.
  12. Küçük Dede

Lastikler sadece 2 ay kullanılmıştır, daha sonra aracıma arazi lastiği aldığım için boşa çıkmışlardır. Mükemmel durumdalar hiçbirinde herhangi bir kusur yoktur. 2009 yılının 42. haftası üretimidir (4209) Vakumlu, yüksek performanslı kar ve kış lastiğidir. Işık almayan depoda özel lastik...

13. Küçük Dede

Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında

Ynt: Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında Sürekli 4x4 manuel araçlarda bu vuruntu olayı vardır. Debriyajı zamanla daha sakin ve hassas kullanmaya alıştığınızda vuruntuyu hissetmeyeceksiniz bile..
  14. Küçük Dede

Ben Dalamıyorum

Ynt: Ben Dalamıyorum Yazın ben de zıpkınlı serbest dalış yaparım haftada 2 kere falan. Ancak bu sene hiç vurulacak bir balık görmedim.. Bu balıklar nerde yahu :) Bodrum sahillerinde avlanacak balık kalmamış malesef :) Hoş deniz ısındı artık belki de geç kaldık bu sene..
  15. Küçük Dede

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Süper oldu valla, güle güle kullanın.

16. Küçük Dede

TEMSANIN SAHİP ÇIKMADIĞI L200

Ynt: TEMSANIN SAHİP ÇIKMADIĞI L200 [size=8pt] Söyledikleriniz doğru, Ancak Toyota bunu bir şekilde halletmiş işte. Ben 40 bin km yaptım aracımla, gidip de serviste "ben yükseğe çıkacam bunu ona göre ayarlayın" demedim :) Zaten bunu teknolojik yollardan çözmek, kullanıcıyı her dağ tepe...
  17. Küçük Dede

TEMSANIN SAHİP ÇIKMADIĞI L200

Ynt: TEMSANIN SAHİP ÇIKMADIĞI L200 Yeni L200'de bu bilinen bir sorun. Sitede onlarca konu vardı, sabah aracı hareket ettiremiyoruz diye.. Başka hiçbir pick-upta da duymadım bu sorunu. O yüzden tüm turbodizel araçlarda böyle bir durum sözkonusu değil.. Ben sattığım Hilux'umla aynı gün içinde...
  18. Küçük Dede

Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında abartısız 10 seneye yakındır kamp yaparım, hiç bir zaman şöyle işlerle uğraşmadım. hava sıcaklığına göre donanımla tuluma yatarım(gerekirse atkı bere ile :)) ), baktım soğuk oldu bir kazak daha giyerim, baktım sıcak oldu bir kazak daha çıkartırım :) hiç...

19. Küçük Dede

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Anladım ;)
  20. Küçük Dede

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Abi sıcak yapmaz mı o ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri