Arama sonuçlarınız

1. Küçük Dede

NEDEN KAYIYOR?

Ynt: NEDEN KAYIYOR? Defender gerek olmadığı halde orta kilit kilitli gitmeye çalışıyor olabilir mi ??

2. Küçük Dede

Land Cruiser Bj 60 - 26 yıl 656.000 km ve bir dünya rekoru

Ynt: Land Cruiser Bj 60 - 26 yıl 656.000 km ve bir dünya rekoru Burdaki dizel fiyatını görünce adam "hanım burda fazla oyalanmayalım" demiş ve transit geçmiş olabilirler.. ;D ;D
  3. Küçük Dede

jimny yakıt

Ynt: jimny yakıt 43 kuruş mu :o :o Benzinli araç kullanmayalı çok olmuş benim heralde.. Benim Discovery şehir içi LPG'de 45-50 kuruş yakıyor yahu. Aracınızın orjinal lastik ebadını bilmiyorum ancak şunu söyleyebilirim, lastiğin yere temas eden yüzeyi genişledikçe yakıt sarfiyatınız...

4. Küçük Dede

Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) Bunu anlamanın bir yolu vardı sanırım şasi numarasıyla alakalıydı.. Kimisi Hindistan kimisi Afrika üretimiydi. Karıştırıyor olabilirim ama Afrika üretimli olanlar var o kesin. Bunda yanlış birşey yok zaten. Japon'yada üretilecek diye birşey yok. Maliyet...
  5. Küçük Dede

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Ömer abi görmeyeli abartmışsın :) :) Çok güzel olmuş güle güle kullan.

6. Küçük Dede

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Kesinlikle.. Önü binek araç gibi duruyor. Tabi canlısını görmeden kesin bişi diyemeyiz.. Standart değil, çeki demirinin takılı bulunduğu profil o. Aksesuar olarak takılıyor.

7. Küçük Dede

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Ya valla ben bu 2012 Hilux'u beğenmedim. Umarım sadece projedir ve iptal olur.. Mazda'nın pickup'ına benzemiş, heybeti gitmiş aracın.. Anlamadım neden bozdular şimdiki kasayı.
  8. Küçük Dede

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Abi sen nerelerdesin yaa, 35 leri taktın ortadan kayboldun :D Valla esas büyük haber bende, Mücahit abi zaten Toyota'cı :) :) Hayırlısı olsun diyelim ;)
  9. Küçük Dede

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Valla ben pek beğenmedim. Şimdiki kasa oldukça heybetli duruyor. 2012 kasanın makyajıyla bence araç daha sıradan olmuş. Tabi tek fotoğraf bu, hele bi katalog çıksın anlarız ne neymiş :)

10. Küçük Dede

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Ortada değil abicim yine aynı yerde yahu.. Hep ordaydı.. Beni bekle beraber alalım, yeni makyajlı kasa bi gelsin hele. Çok fena aklıma girdi yine Hilux, ne de olsa eski Hilux'cuyum :) :)

11. Küçük Dede

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Valla öyle de, 1 ayda 2 kere zam geldi :))
  12. Küçük Dede

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek 2012 Hiluxları yine makyajladılar :)

13. Küçük Dede

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir... Abi başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..
  14. Küçük Dede

İran

Ynt: İran Mükemmel, teşekkür ederiz. Özlemiştik başlığı :)
  15. Küçük Dede

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Bu ikisi tüm pickuplar için geçerli.. Artılara katılıyorum..

16. Küçük Dede

Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !..

Ynt: Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !.. Evet geçerli..
  17. Küçük Dede

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Hepsi öyle yeni nesil kamyonetlerin aşağı yukarı. Hilux da 80 litreydi 1000-1100 km yapıyordum 1 depoyla..
  18. Küçük Dede

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Ben ekonomik açıdan düşünerek offroad yapmam dedim sonuçta 0 araç. Ama arazi performansını bilmiyorum.. Belki de çok iyidir pick-up için.. Eğer 0 aracı arazide işletebilecek bütçe varsa neden yapılmasın :) :)

19. Küçük Dede

Heybeliada / Büyükada Çadır Kamp İmkanı

Ynt: Heybeliada / Büyükada Çadır Kamp İmkanı Rica ederim.
  20. Küçük Dede

Heybeliada / Büyükada Çadır Kamp İmkanı

Ynt: Heybeliada / Büyükada Çadır Kamp İmkanı Başka kim böyle birşeye karar verebilir ki ? :) _______________ Konu daha önce tartışılmış göz atın derim, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13056.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR