Arama sonuçlarınız

1. Küçük Dede

Heybeliada / Büyükada Çadır Kamp İmkanı

Ynt: Heybeliada / Büyükada Çadır Kamp İmkanı Doğal hayatı ve doğadaki hayvanların huzurunu korumak için.

2. Küçük Dede

Heybeliada / Büyükada Çadır Kamp İmkanı

Ynt: Heybeliada / Büyükada Çadır Kamp İmkanı Denize yakın taraflarda çadır kurabilirsiniz. Ancak ateş yakmak adalarda yasak. Yemek için mangal yakarsınız sadece, ayrıca kamp dönüşü alanı bulduğunuz gibi bırakmaya lütfen özen gösteriniz ;) Burgazadası olsaydı çok güzel kamp yerleri var adanın...
  3. Küçük Dede

285/75/16 insa turbo 4 adet

Ynt: 285/75/16 insa turbo 4 adet Eh arazi lastiği arazi aracına takılır abi :) Bak Toyoya takmışsın devamlı patinajdan yaralanmış lastikler ;D ;D

4. Küçük Dede

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Aracı test ettim, asfaltta 4x2 ve 4x4 kullanımı son derece konforlu ve tatmin edici.. Araziye girmedik.. Arazi performansı hakkında tamamen nötrüm ancak aracın karın uzaklaşma ve yaklaşma açısı bir pickupa göre oldukça güzel. Uzun lafın kısası, alsam arazide değil...
  5. Küçük Dede

Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Serhat bey al benden de o kadar. ;) Ben de çektim satıştan, huzur geldi vallahi :D Aracım gözüme bi başka güzel görünüyor şimdi ;D İnsanlar piyasadaki ölü araçları düşündükleri fiyatlara alabilirler artık :) :)

6. Küçük Dede

arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii:)

Ynt: arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii:) Ağva'ya sıksık kamp yapmaya giderdim, nehrin yanında güzel bir ağaçlık kumluk alan vardı, en son gittiğimde (2009) belediye sağolsun o yeşil alana beton dökmüş, saçma sapan bi şekilde yarım yamalak duruyordu orası. Sanırım...

7. Küçük Dede

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Hayır, Jip olarak ödüyorsunuz 4x4'ünün vergisini.. Bende 2010 Hilux varken 4x2'si 700 küsür, 4x4'ü 2500 küsürdü..
  8. Küçük Dede

Direksiyon çok kırıldığında davlumbaza lastik sürtmesi

Ynt: Direksiyon çok kırıldığında davlumbaza lastik sürtmesi Aracın orjinal lastik ebadıysa böyle birşey olmaması lazım. Eğer değilse Spacer denilen alüminyum parçalarla lastikler dışarı çıkarılabilir. Onun dışında büyük ihtimal zaman içerisinde motorun da ağırlığıyla aracın önü basmış, kamber...
  9. Küçük Dede

En Son Hangi Filmi İzledik?

THOR Fena değildi..

10. Küçük Dede

Trap ve Skeet Tüfekleri Nasıl Olmalıdır ?

Ynt: Trap ve Skeet Tüfekleri Nasıl Olmalıdır ? maroff merhaba, Bu konu tamamen "duygusal" :) İthal tüfekler tabiki çok kaliteli ve dayanıklılar. Ancak yerli tüfeklerimiz de ithallerle yarışacak hale geldiler. Hatta yabancı markalar için namlu ,tüfek vb yapan firmalarımız var.. Benim iki...

11. Küçük Dede

"Satmaktan Vazgeçtim" İlanı

Ynt: "Satmaktan Vazgeçtim" İlanı Ona insanların gözü açılmış denmez. İnsanlar terbiyesizleşmiş denir.. Kimse kimseyi kazıklamaya çalışmıyorken, her malın da bir bedeli varken, eğer alıcı hala "ölücülük" yapıyorsa bu terbiyesizliktir. Pazarlık ayrı birşey. Cem bey (rumelian) sizin dediğiniz...
  12. Küçük Dede

TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :)

Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :) Ne yaaaani VX serisi Yaşlı işi miiiiiiiii? ? ? ;D ;D ;D

13. Küçük Dede

Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :) Mücahit abi, atla gel artık Ankara'ya yaa.
  14. Küçük Dede

Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :) Bu arada unutmadan, 444 45 46 (KoçAllianz Çözüm hattı) Toyota kırılınca, hoş illa kırılmasına gerek yok, polen filtresi kirlenir, koltuk ısıtma arızalanır vb.. arıyorsun, çekiciyle gelip çözüyorlar.. ;D ;D ;D ;D
  15. Küçük Dede

Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :) Bak kaçtı, halı paspasları yıkama günü bugün heralde.. ;D ;D ;D ;D

16. Küçük Dede

Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :) E tabi abi, caddede dikkat çeksin araç, boşuna mı taktırdı adam o kadar ıvırı zıvırı.. ;D ;D ;D ;D
  17. Küçük Dede

Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :) Cila falan yaptıracaktır arabasına abi gitme üstüne.. ;D ;D
  18. Küçük Dede

disco 1 kapı kolu acilll yardım

Ynt: disco 1 kapı kolu acilll yardım www.roversnorth.com

19. Küçük Dede

5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor O 3 aydan sora aracın bakımını yaptınız mı ? En basitinden hava filtresi vb ne durumda ?
  20. Küçük Dede

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hahaha ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger