Arama sonuçlarınız

1. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Hararet sorununu çözmenin en yanlış yolu. Motor çalışması için yaz kış ısıya ihtiyaç duyar. Bu eski araçlarda 90 C , yeni araçların bazısında 110 C dir. Bu sıcaklıkların altında motor hızlı aşınır. Yağ yeterli sıcaklığa ulaşmadığı için görevini tam yapamaz. Ayrıca...

2. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Süper bir "usta" termostatı sökmüş ve yerine yenisini takmamış. Ben tedarik ettim. Havanın sıcak olduğu bir gün takacağım.
  3. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Bulmaya çalışacağım. Dönüşümü yapan arkadaşımın bana söylediği sızdırmazlık raporunu alana kadar arkayı kapatmamam yönündeydi.

4. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Bizim taktığımız flaşörün özellikleri aşağıdaki linkte. Siz hangi ürünü kulanmamı öneriyorsunuz? http://www.elo.com.tr/resimler/product_cat/pdf/33mikro-elektronik-flasorpdf_d9636.pdf
  5. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Tam hatırlamıyorum ancak 1000tl ya da üstüydü sanırım.

6. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin elo nun flaşör ve rölelerini kullandık fena değil. Hızlı yanıp sönmesi kalitesiz olduğu anlamına mı geliyor? Jantları yaptırdım Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi nde 1.kısımda.

7. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin http://youtu.be/q7ixuvyxNuo
  8. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Bu aracın sıfır halini görmeyi çok isterdim. Bendeki araç tedaş dan çıkma.
  9. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkür ederim.

10. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Bugün elektrik işi bitti. Sadece göstergelerin fişi kaldı. Arkadaşımız İsmail ustanın dükkanından arabayı çıkarttık. Sigorta ve röleler için yaptığımız kutunun hemen hemen bitmiş hali. Terminallerin gözükmemesi için üstüne bir kapak kestireceğiz pleksiden...

11. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Telefon ya da tablet şarjı için 4 ampere kadar usb konnektörler yerine takıldı. Hala devam ediyoruz. Gösterge paneline bütün kablolar çekildi. Çok az bir işimiz kaldı.
  12. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Çok teşekkür ederim. Evet en fazla bu kadar yapılıyormuş. Bugün lpg tankı alttan söküldü. ve yeni 140 lt lik tank kasa içine takıldı. Dolum ağzının yeri de hazır. Bunların dışında eski ve ucuz kaynak kablosu ile çekilmiş akü kablolarını 50 lik bakır...

13. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin 2 gündür sabah 7 akşam 10 uğraşıyoruz. Sadece elektrik değil yakıt valfi, hortumlar, her yere atılmış fazladan vidalar, üstünkörü yapılmış ne varsa düzeltiyoruz. Elektrik ile ilgili aklımızda sadece sinyalizasyon kablolarını çekip işi bitirmek vardı ancak bunca sene...
  14. B

Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka

Ynt: Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka Allah kolaylık versin. Çok güzel araç.
  15. B

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Başınız belaya girmeden aracın boyacıdan çıkmış olması sevindirici. Bir daha böyle bir aksilikle karşılaşmazsınız umarım.

16. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin LMC TRUCK sitesinden bu araç için aldım, başka bir aracın olupta buna uydurulmuş bir far değil. 7" modifiyeli diye geçiyor istersen eski mercekli farda var.
  17. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Bugün ön panjur far ve sinyalleri toparladık ve elektrik işini bitirmeye bir adım daha yaklaştık.
  18. B

Buda Bizim Power Wagon

Ynt: Buda Bizim Power Wagon Yeni lastikleriniz hayırlı olsun.

19. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Sol taraftaki parlak olan vinç , ortadaki iki şanzıman arasındaki ana şaft , sağ taraftaki ise ön dif e giden şaft. :)
  20. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Şanzıman ve şaftlar. Bugün Vinç ile alakalı eksikleri giderip bir deneme yaptık. Bir de videomuz var. http://www.dailymotion.com/video/x248092_ford-f250-vinc-denemesi_auto Sigorta kutusunun da pcb sini çıkarttık çok şükür 1 hafta içinde elektrik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri