Arama sonuçlarınız

1. karanfiller

Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Haşmet Bey merhaba, Bir aksilik olmazsa Bafa Gölü'nü görmek istiyoruz. Ama böyle olmuyor, hafta içi tam bir eziyete döndü, daha Pazartesi'den haftasonu gelsin de karavanla bir yerlere gidelim demeye başladık, iş yerinde performans falan...

2. karanfiller

Söke Doğanbey Ve Bafa Kapıkırı Gezisi 11-13 Nisan 2014

Ynt: Söke Doğanbey Ve Bafa Kapıkırı Gezisi 11-13 Nisan 2014 Bir aksilik olmazsa Cumartesi sabhtan biz de katılmak istiyoruz bu etkinliğe - kızım eşim ve ben. Motokaravanımızla ilk etkinliğimiz, ilk kamp tecrübemiz olacak. Programdabir değişiklik yok herhalde?
  3. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Bilgilendirme için teşekkürler Süleyman Bey. Dolphin karavan aklımda, onlara kısa zamanda uğrayacağım.

4. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Tüm öneriler ve fikirler için teşekkür ediyorum. Genel olarak sizlere katılıyorum, söz konusu güvenlik olunca akan sular durur. Emniyet kemeri binek araçta asla ödün vermediğimiz bir güvenlik mekanizması. Bir yolunu bulup karavana da...
  5. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Kemer işi şimdilik hala bir muamma. Üzerine biraz düşünmem gerek. Serdar Bey, en kesin çözüm sizin önerdiğiniz demir profil sanıyorum fakat o da çok iddialı ve ağır olacaktır. Kemer işi bir kenarda duradursun, biz karavanda ilk gecemizi bu...

6. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Melih Bey duvar kesitinin semasi cok iyi opdu, tesekkurler. Ben de sizin gibi dusunuyorum acokcasi, duvara kemer monte etmek akil kari degil bence, sonucta gofret gibi bunlarin duvarlari. Duvari komple delmeye de cesaret edemem dogrusu, su...

7. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Aklima takilan bir konuyu daha burada danismak istiyoru. Ruhsatimda yolcu sayisi 5 olarak isli (surucu dahil). Arka koltuklara emniyet kemeri taktirmak istiyorum. Fabrika cikisli kemerler gibi korumayacaktir mutlaka fakat en azindan kizimin...
  8. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Doğan Bey teşekkür ediyorum, -Çekme karavan çok daha düşük maliyetli. Hem ilk satın alma aşamasında hem de idame ettirirken (bakımı, vizesi, sigortası, vergisi vs. yok). -Çekme karavanla bir kamp alanınna gittiğinizde, arabanız size kalıyor...
  9. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Hüseyin Bey motor görece hafif, 25kg yazıyor üzerinde - olsun olsun 30kg dır. Fakat sarsıntılarda, seyir halinde sorun olmaması için dediğiniz gibi alttan bir destek tasarlaak gerekebilir. Sıra ona da gelecek umarım :) Bir yanda iş güç varken...

10. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Şu aşamada en can sıkıcı sorunu alkoven kısmındaki yatakla yaşıyoruz. Süngeri yıkamıştık. Kurumasına rağmen garip bir koku salmaya başladı. Korkarım yeni bir yatak bulmam gerekicek ...

11. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... İnsel Hocam gönderdiğin linkleri inceledim, teşekkür ediyorum. İkinci linkten parça numarasını da tespit ettim aslında fakat henüz fiyatına bakamadım. Aslinda parçanın bir tanesi var, sağlam bir şekilde araç üzerinde montajlı. Tek ihtiyacım...
  12. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Hüseyin Bey ilginiz için teşekkür ediyorum. İlk linkteki aparatın daha bir 'made in Turkey' versiyonu şu an benim Hymer'da var zaten, fakat orada motoru taşıyabilir miyim emin değilim. Aklıma gelen bir fikir motoru karaaı arkasıdaki merdivene...

13. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Turan Bey, Haşmet Bey, Alpaslan Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Haşmet Bey, bir gün denk getirip Ege Karavan'da Mehmet Bey ile temasa geçeeğim sanırım. Bazı konularda yardımcı olaileceğini daha önce de duymuştum.
  14. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Hmm. Bu linkteki parcalar uyar mi emin degilim. Tente Omniator marka, ayaklari yat/bot tentelerinin ayak uclarindan farklidir sanirim. Gidip bir incelemek gerekecek.
  15. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Bu arada, Tentenin ayaklarini yere degil de, ice dogru kivirarak araca tuttururken kullanilan, karavanin govdesine monte edilen kucuk parcalari nerden bulabilirim bilen var mi?

16. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... i Bende su fotodakine benzer bir tasima aparati var aracin arkasinda. Bot da 3.20 boyunda. Botu burun asagida olacak sekilde dikebilirim bu aparatin uzerine diye umuyorum. Boylece aracin uzerine botun kic kismindaki tupler tasar diye...
  17. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Hasmet Bey merhaba, hizli cevabiniz icin tesekkur ediyorum. Aslinda motoru nerede tasiyacagim konusunda henuz bir karar veremedim. Uygun bir yer bulmaya calisiyorum. En son istedigim sey motoru karavanin icinde tasimak zorunda kalmak. O yuzde...
  18. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Mustafa Bey tekrar merhaba, ve tekrar teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Sezon açılınca Alaçatı'ya yanınıza mutlaka uğrarız :) Bu arada ben araçla ilgili kafama takılan oldukça sizi sık sık ararım, umarım bıktırmam sizi :) Sizin de...

19. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Yücel Bey teşekkürler :)
  20. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Sağoasın Erim Hocam, birlikte inşallah :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri