Arama sonuçlarınız

1. karanfiller

Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

Teşekkürler Yavuz Bey, Bir gün bir kamp alanında tanışmak dileğiyle :)

2. karanfiller

Aracın yaşam alanındaki hemen herşey orjinal. Henüz 220 voltu deneme fırsatım olmadı. Mutfak bölümündeki su tesisatı çok iyi çalışıyor fakat duştan su yeterince tazyikli gelmiyor nedense. Buzdolabını 12V ve gazla çalıştırdım, gayet iyi (özellikle gazla). Her iki ocak da çalışıyor. Camlar...
  3. karanfiller

Ercan Bey merhaba, İyi dilekleriniz için size de teşekkür ediyorum. Bizim araç Citroen C25, 2.5Turbo. Kayışlarını kontrol ettirdim, triger kayışı gayet iyi durumdaymış, direksiyon kayışını değiştirdile. Su pompasını da kontrol ettirdim, o da temiz, değiştirmeye gerek yok dediler. Şimdilik...

4. karanfiller

Rıza Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, fiyatı özel mesaj ile paylaşmak istedim sizinle fakat mesaj atmayı beceremedim, nasıl atılıyor?
  5. karanfiller

ve bir kaç resim daha... Bu arada, bol sakallı olan benim :)

6. karanfiller

Herkese merhaba, İsmim Gökçen. Bir süredir denk geldikçe forumu sessizce takip ediyorum :) Daha önce bir kaç kısa paylaşımım oldu. Yaklaşık bir sene kadar Careeta 1500 model çekme karavan kullandık. Kızımız tahminimizden huzlı boy atmaya başlayınca içine üç kişi sığamaz olduk ve kamp aracımızı...

7. karanfiller

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Herkese merhaba, Forumda oldukça yeniyim, daha doğrusu uzaktan takip edenlerdenim bir süredir :) Yukarıdaki listeye imzamı attım, fakat bildiğim kadarıyla şu adreste zaten bu konu ile ilgili 500e yakın imza hali hazırda toplanmış durumda...
  8. karanfiller

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! 01- Ferhat ve Nermin Şirin - İstanbul 02- İhsan Murat MURAL 03- Ebru ve Sezgin Sarı 04- Gültekin 05- Salih ÇAL 06- Ufuk 07- Burak Ünlü 08- Levent Çubukçu 09- H.Gökhan Börü 10- Hakan Eker 11- Ferruh Arzık 12-Bülent Soyman 13- A.Haluk Tilav 14-...
  9. karanfiller

Satılık Motosikler Kaskları

İki adet motosiklet kaskımı satıyorum arkadaşlar. LAZER marka: Neredeyse hiç kullanılmamış, hiç bir çiziği yok, hiç kazası yok / yere bile düşürülmemiş, XS beden 100TL AGV marka: Az kullanılmış, kaskta ve camda ufak tefek çizikler var ama bunlar dışında temiz durumda, hiç kazası yok / yere...

10. karanfiller

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bekir Bey teşekkürler iyi niyetleriniz için. Gökçen Bey olucak :) Siz de mi üniversite mensubusunuz ?

11. karanfiller

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkese merhabalar, İsmim Gökçen. Bir süredir gezenbilir'i sessiz sessiz takip ediyorum :) Nihayet tanışma mesajımı yazıyorum. İzmir'de yaşıyorum, 37 yaşındayım, evliyim ve 7 yaşında bir kızım var. Üniversite'de öğretim üyesiyim. Çok tecrübeli bir...
  12. karanfiller

Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum? Rica ederim, Maillerimde de söylediğim gibi, bu caretta'larla ilgili biraz tecrübe sahibi oldum, aklınıza takılan bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım. Umarım gönlünüzce bir karavana kavuşursunuz kısa zamanda:) İyi...

13. karanfiller

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Nüvit Bey daha geçen hafta Dolphin Karavan'dan Suat Bey ile görüştüm, ben de sizinkinin aynı bir yüksek tavan T5 yaptırmayı düşünüyorum. İzmir'de yaşadığım için Dolphin'i düşünmüştüm, açıkçası yaptıkları işler de pek kötü gelmemişti bana fakat bu...
  14. karanfiller

Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum? Merhabalar, Bundan 1 sene kadar önce (geçen sene Eylül) biz de ailecek sizin gibi bir araştırma ve karar sürecinden geçtik ve bir caretta 1500 karavan aldık. Neredeyse 2 yazdır kullanıyoruz. Gayet memnunuz. İşçiliği avrupa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri