Arama sonuçlarınız

1. Bünyamin

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Arkadaşım; 2009'da otomobilimle Üsküp'ten Prizren'e; oradan, Budva ve Kotor'a, oradan da Dubrovnik'e geçmiştim. Üsküp-Prizren arası yol asfalt, dar ve çok virajlı... Ben gece karanlığına kalınca Prizren'e 20-22 km kala Sharr Dağı'nda bir otelde kaldım. Otelin ana...

2. Bünyamin

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Bulgaristan'da gümrüklerde grev var. Bu yüzden TIR'lar Bulgaristan yerine Yunanistan sınırına yığılmış ve yoğunluk bu yüzden oluşmuş olmalı. http://avrupaseyahati.blogspot.com/
  3. Bünyamin

Balkanlar gezisi planı ve vize, uluslararası ehliyet konusu

Ynt: Balkanlar Gezisi Planı Ve Vize, Uluslararası Ehliyet Konusu Yunanistan'ın 6 aylık vize verip vermeyeceğini bilmiyorum. Konsoloslukların sağı solu belli olmuyor. Aynı koşullara sahip olan ve aynı dönemde başvuran bir kişiye 10 günlük, diğerine 10 yıllık vize verilebiliyor. Sizin...

4. Bünyamin

Balkanlar gezisi planı ve vize, uluslararası ehliyet konusu

Ynt: Balkanlar Gezisi Planı Ve Vize, Uluslararası Ehliyet Konusu Bence Yunanistan'dan gidin. Uluslararası ehliyeti de alın. Hırvatistan artık AB ülkesi olduğu için Schengen istiyor. Yunanistan'dan alacağınız Schengen vizesi Hırvatistan'da da geçerli. Sırf Uluslararası ehliyet yüzünden...
  5. Bünyamin

Araba İle Avrupa Turu

Ynt: Araba İle Avrupa Turu 2009'da otomobille, eşim ve iki çocuğumla benzer bir Avrupa gezisi yaptık. 25 gün sürdü. Gezi notlarının bir bölümünü blogumda yazdım. Burada maliyet bilgileri de var. http://avrupaseyahati.blogspot.com/ Yine burada, gezi planı yapan bir çok arkadaşla yazıştım...

6. Bünyamin

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Güzel geziler diliyorum. Blogumu ziyaret ederseniz, işinize yarayacak bilgiler bulabileceğinizi sanıyorum. http://avrupaseyahati.blogspot.com/

7. Bünyamin

Almanya başlangıçlı avrupa gezisi için Önerileriniz

Ynt: Almanya başlangıçlı avrupa gezisi için Önerileriniz Gezi planınız güzel. Hele Berlin'den başlamak en güzeli. Nedense insanlar Berlin'i bir Paris, Roma gibi görmüyor ama bence o şehirler kadar değerli bir kent turistik açıdan. Berlin ile ilgili blogumda yazdığım gezi notları şöyle...
  8. Bünyamin

Schengen vizesi ile ilgili genel bir soru

Ynt: Schengen vizesi ile ilgili genel bir soru Arkadaşlan yanıtı vermişler. Doğru, Schengen Vizesi'ni aldıktan sonra, birbirine komşu Schengen ülkeleri arasında rahatlıkla dolaşırsınız. Problem olmaz. Sınırda kontrol olmadığı için zaten aynı ülke içinde gibi dolaşırsınız. Fakaaaattt. Şu...
  9. Bünyamin

Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi Planı?

Ynt: Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi P 1. gün programı hariç, diğer günleri yetiştiremezsiniz. İlk gün de sabah 08.000 civarında İpsala'da olmalısınız. Yukarıda, size yanıt verenler o kadar haklı ki... Geçeceğiniz kentlerin hepsi...

10. Bünyamin

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Makedonya, Kosova ve Bulgaristan'da polis gibi davranıp, insanların pasaportlarına el koyup rüşvet isteyenler olduğunu duydum. Makedonya'da da ıssız bir yolda beni iki polis durdurdu. 50 km hız sınırı olan yerde 60 ile...

11. Bünyamin

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Alper Bey; iki kez uçak-tren kombinasyonuyla Avrupa'yı gezdikten sonra (Bugüne kadar hiç seyahat acentelerinin organize ettiği turlara katılmadım) 2006'da Megan'ımla Avrupa turu yaptım. 26 günde 8 ülke gezdim. 2012 yaz başında...
  12. Bünyamin

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Bir önceki yanıtımda üstteki iki fotoğraf Mostar'dan, alttaki üç fotoğraf Saraybosna'dan.... İki fotoğraf daha koyayım. Gezeceğiniz yerlerle ilgili fikriniz olsun... Ama alttaki ikinci fotoğrafa dikkat edin. Bir kaza...

13. Bünyamin

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Mostar zaten küçük bir şehir. Köprü ve çevresini gezmeniz yeterli. Saraybosna'da da eski şehrin bulunduğu Başçarşı, Bezistan bölgesi asıl görülecek yerler. Galatasaraylı iseniz, Galatasaray'ın eski futbolcusu Hodzic'in kebap...
  14. Bünyamin

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Alper; Dubrovnik'e (Kotor tarafından geliyorsanız) girmeden ve asma köprüyü görmeden önce, sol tarafınıza (kentin ve denizin göründüğü tarafa) bakarak giderseniz, küçük tek ya da iki katlı evlerde oda kiralandığını...
  15. Bünyamin

doğu avrupa gezisi

Ynt: doğu avrupa gezisi 2009'da otomobilimle Yunanistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Slovenya, Avusturlaş, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Sırbistan, Makedonya, Yunanistan turu yaptım. Schengen vizesi aldıktan sonra (Çoklu vize multu vize şart) hiç bir sorun...

16. Bünyamin

Avrupa Seyahati Anılarımız

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Taner Ertunç: Türkiye'de karavan imalatçılar var. Adapazarı, Bursa ve İzmir'de karavan yapılabiliyor. Uygun bir araç bulup içini karavan haline geteribelirsiniz. Kaportasına hiç dokunmadan, olduğu gibi kalır ve içi düzenlenirse buna (Camper) tipi karavan deniyor...
  17. Bünyamin

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Arkadaşlar, 2009'da otomobille çıktığımız Avrupa seyahatinin gezi anılarından sonra bu kez de, karavanımızla yaptığımız Yunanistan seyahatinin gezi notları ve fotoğraflarını http://avrupaseyahati.blogspot.com/adresinde yayınladım. Gezi notları epey ayrıntılı ve...
  18. Bünyamin

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Arkadaşlar, 2009'da otomobille çıktığımız Avrupa seyahatinin gezi anılarından sonra bu kez de, karavanımızla yaptığımız Yunanistan seyahatinin gezi notları ve fotoğraflarını http://avrupaseyahati.blogspot.com/adresinde yayınladım. Gezi notları epey ayrıntılı ve...

19. Bünyamin

Antalya - Adrasan

Ynt: Antalya - Adrasan Adrasan harikadır. Hele de ilkbahar ve sonbaharda.... Ben de 8-11 Kasım tarihleri arasında Adrasan ile Karaöz'de karavanımda konakladım. Yürüyüş yaptım. Çok güzel 3 gün geçirdim. Bünyamin TOKMAK/ANTALYA www.avrupaseyahati.blogspot.com
  20. Bünyamin

15 tatilde italya turu

Ynt: 15 tatilde italya turu Selam... Çantayı internetten almak fiyat açısından iyi fikir olabilir. Ancak, bir doğa sporları malzemeleri satan mağazadan kaliteli bir sırt çantası alırsanız deneme fırsatınız olur. Sırtınıza iyi yerleştiğinden ve ergonomik olduğundan emin olmalısınız. Gezinizi yaz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri