Arama sonuçlarınız

1. Bünyamin

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Haziran'da kavuştuğum karavanımla Eylel 2012'de gerçekleştirdiğimiz Yunanistan Turu'na ilişkin anıları ve 2009'daki Renault megan ile yaptığımıc 7 bin 200 kilometrelik, 8 ülkeyi kapsayan Avrupa Turu gezi notları ve...

2. Bünyamin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Cavid Bey; karavanturk.org ile kendi blogumda www.avrupaseyahati.blogspot.com adresinde yayımladım. Burada yayımlamaya gerek var mı bilmiyorum. Ama önerinizi bir değerlendireyim.
  3. Bünyamin

Arkadaşlar schengen vizesi hakkında çok acil yardım

Ynt: Arkadaşlar schengen vizesi hakkında çok acil yardım Bakma söylenenlere. İlk hangi ülkeye gireceksen, o ülkeden vize al. Hangi ülkede ne kadar süre kalacağını kim bilecek ki? Diyelim İtalya'da bir otelde 3 gün kaldın ama Hollanda'da akrabanın yanında 15 gün kaldın, bunu kim bilebilecek...

4. Bünyamin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Arkadaşlar; Eylül 2012'de karavanımla yaptığım Yunanistan gezi notlarını ve fotoğraflarını www.avrupaseyahati.blogspot.com adlı kişisel blogumdan takip edebilirsiniz. Lütfen yorumlarınızı yazınız. Bünyamin TOKMAK/ANTALYA
  5. Bünyamin

Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi Arkadaşlar Eylül 2012'de karavanımla yaptığım Yunanistan turu gezi notlarımı ve fotoğraflarını www.avrupaseyahati.blogspot.com adlı blogumdan okuyabilirsiniz. Yorum yazarsanız sevinirim.

6. Bünyamin

Yunanistan Hakkında Yardım

Ynt: Yunanistan Hakkında Yardım 1-Vize sorun olmaz. (İspanya'ya girip çıktığınızı varsayıyorum) 2-Sağlık sigortası sormazlar. Ama siz yine de yaptırın bence. 3-Kalacak yer sorma ihtimalleri az da olsa var. Ama booking.com'dan rezervasyon yaptıracağım gibi bir şey söyleyebilirsiniz. Ben de 3...

7. Bünyamin

VENEDİK HAKKINDA..

Ynt: VENEDİK HAKKINDA.. Biz 2006'da gittiğimizde, trenden iner inmez almıştık. Havaalanında da vardır mutlaka. Murano ve Burano'ya mutlaka gitmelisiniz. Ama bence 2 gün yetmez. En az üç gün olmalı. Turistik olmayan arka sokakları da dolaşın. Hoşunuza gidecektir. Kanal kenarındaki restoranlar...
  8. Bünyamin

Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi 2009'da ailemle Yunanistan üzerinden (İpsala çıkış) Avrupa seyahatine çıktım. Yunanistan sınırında beynelmilel ehliyet istiyorlar. Ancak diğer ülkelerde sormadılar. Karadağ da dahil. Kosova Türkiye'den çıkışta alınan...
  9. Bünyamin

Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!!

Ynt: Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!! Selam. Cesaretinizden ötürü sizi kutlarım. Gerçi Suriye ve Lübnan gezisi çok fazla da cesaret gerektiren bir güzergah değil. Gözünüzü korkutmayayım. 2008 Temmuz'unda ailemle Suriye gezisine çıktı. (Lübnan hayalim devam...

10. Bünyamin

Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım?

Ynt: Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım? İkinci söz ettiğiniz yol aktif bir yoldur.....Ben bu yolu tersinden geçtim. Prizren'den Budva'ya gittim. Yolun özellikle Kosova bölümü dağlık ve virajlı.... Büyük çimento tırları ve tomruk taşıyan tırlar var. Ama yavaş giderseniz...

11. Bünyamin

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Selam, dönüşte, iki nedenle Bulgaristan rotasını kullanmadım. 1 -Bulgaristan ayrıca vise istiyordu. 2-Bulgaristan yolları, hırsızlar, soyguncular konusunda tehlike içeriyor. Ben Almanya'nın Hollanda sınırına kadar gittiğim...
  12. Bünyamin

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Dediğim gibi ben Karadağ'a Prizren'den geçtim. Bu nedenle Kuzey'i bilmiyorum. Bu yol evet zor. Virajlı ve dağı tırmanıyorsunuz. Ama siz oraya gezi için gidiyorsunuz. Aceleniz yok. Bırakın bu yemyeşil doğanın tadını çıkara...

13. Bünyamin

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Karadağ'da acale etmeyin. Sınırda sizden 10 Euro isteyip bir çevre pulu satacaklardır. Almak zorundasınız. Budva'da konaklayabilirsiniz. Kuzey Ege'deki sahil kasabalarından (Erdek gibi) farklı değildir. Budva'dan Kotor'a...
  14. Bünyamin

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Arkadaşlar; geçen yıl 21 gün süren bir otomobil seyahatimde bu güzergahı kullandım. Arnavutluk'a girmenizi önermem. Çoğu gezgin de önermiyor zaten. İpsala'dan sonra bir kaç saatinizi Dedeağaç'a (Elexandrapoli), bir kaç...
  15. Bünyamin

Avrupa Seyahati Anılarımız

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Semanur Hanım; son yazdıklarınıza yanıt verecekken araya bir şeyler girdi ve unuttum. Sonra 1 haftalık bir Berlin seyahati, dönüşte başka meşgaleler araya girince sizi yanıtsız bırakmış oldum... Sakın bıktığımı sanmayın. Bu arada yurt dışında da baktım...

16. Bünyamin

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Bu ülkelere otomobilimle yaptığım gezi yazılarını bu siteden okuyabilirsiniz.... Size yararlı olacaktır.
  17. Bünyamin

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Selam; Evet bu navigasyonlarda 2007 yüklü... Ama son güncelleme 2008 haritası. Şimdi size vereceğim telefon numarasını arayınız: ALBİM 0216 469 23 00 buradan telesekreten çıktığında 3'ü tuşlayınız ve ALPER Bey'i isteyiniz. Durumu anlatınız. Sizden belki cihazın...
  18. Bünyamin

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Elbette yaürdımcı olacağım; Çünkü ben de geçen seyahate çıkmadan, önceden tecrübe edinenlerden yararlandım. İnternetten bir çok şey okudum. Evde adımın geçmesi hoşuma gitti doğrusu. Ev halkının tamamına selamlarımı iletin lütfen. Ben de Antalya'da yaşadığım...

19. Bünyamin

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Semanur Hanım tekrar selam; Tatil süresini uzatamıyorsanız, mecburen konaklama yerlerini azaltacaksınız. Split'i bilmiyorum. Ama, ne olursa olsun Adriyatik kıyılarını görmeden, bu yaptığınız gezi yavanlaşacaktır. Adriyatik kıyıları mutlaka görülmesi gereken...
  20. Bünyamin

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Semanur Hanım son düzeltmenizi de gördüm. Elbette güzergah böyle olacak. Dediğim gibi Ohrid'e girmek için biraz yolu saptıracaksınız ama olsun. Değer bence. Çıkmadan önce seyahat sağlık sifortası yaptırmayı unutmayın. Pahalı değil. 4 kişi için 21 günlük çok olsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri