Arama sonuçlarınız

1. oguzhan3434

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Baris bey cok guzel yazmis :) boyle bir defender i almak icin 125.000 € verip yenikoydeki galeriden alabilirsiniz :) bence bu yazdiklarindan onemli olan motoru, sanzumani, difaransiyelleri gerisi zamanla hallolur cok cok masrafli bir araba degil...

2. oguzhan3434

Defneder pickup sandik ?

Ynt: Defneder pickup sandik ? Abi kapak ihtiyacim yok ki yaptirirsam cok sikinti cikacak hatta,tenteli arazi tasiti diye geciyor arac.verdiginiz cizim super oldu cok isime yarayacak.aynen boyle bisey yapmak istiyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. oguzhan3434

Defneder pickup sandik ?

Ynt: Defneder pickup sandik ? O zaman cadir kuramam ama Sent from my iPhone using Tapatalk

4. oguzhan3434

Grand Charokee Yardım

Ynt: Grand Charokee Yardım Arasinda ucurum fark yok.butcenize gore secim yapabilirsiniz 5.2 daha yaygindir Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. oguzhan3434

İmdattt

Ynt: İmdattt Ucretli olan vip uye olur cesitli avantajlardan faydalanir.ucretsiz olan yine ucretsiz uyeligini yapsin :) gezenbilir logosu olan land rover jeep toyota suziki markali tisortler satilir bencr sadece gezenbilir yazdiginda pek yakisikli durdugu soylenemez.o kadar outdoor markasi...

6. oguzhan3434

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Cok guzel bir arabayi en basindan zevkle dizayn ettiniz pek yazmasamda surekli takipteydim.MASALLAH demekten baska bisey gelmez elimizden :) gule gule kullanin Sent from my iPhone using Tapatalk

7. oguzhan3434

İmdattt

Ynt: İmdattt Abi keske burda da standart uyelik haricinde vip uyelik tarzinda bi sistem olsa belki onlara taninacak ufak avantajlar olsa sistemden farkli bir program araciligi ile daha fazla yorumu ayni anda gorebilme yazi rengi yada baska seyler (konu ile pek alakam olmadigindan ornekleri...
  8. oguzhan3434

Defneder pickup sandik ?

110 def in arka kasasinin taban kismina uzunlugu 170 eni 90 yuksekligi 24 cm olan bir kasa yaptirmak istiyorum.hem uzerine cadir kurabilirim hemde icine biseyler koyabilicegim su gecirmez bir alan yaratmak istiyorum.yukari dogru acilan 2 veya 3 kapak li birsey.suan aliminyumdan yaptirrim diye...
  9. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Baska birine karsiliksiz iyilik yapmanin hazzini bu arabada yasiyorum.jeepte boyle bisey gormedim.bu paha bicilemez bir olay.sokaktan gecen hic tanimadiginiz bir defender sahibi ile uzun uzun konusabilirsiniz yardim isteyebilirsiniz.komik ama...

10. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Hayatimda gormedigim sadece telefonda konustugum adam bana rus votkasi getirmis :) defender im olmasa nerden bulcaktim standart i :)? Sent from my iPhone using Tapatalk

11. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? kandiriyolar boyle insanlari iste abi :) sonra gidip aliyorlar arabayi vay efendim neden kemerburgaz a gelemiyorum araba suya girince ariza lambasi yakiyo sensor isareti cikti diyolar :) bunlarin hepsi ingilterenin oyunu hocam gelmeyin bunlara...
  12. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? bunu icince nefes alan herkes devushka gibi gelir gozume :) Sent from my iPhone using Tapatalk

13. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Derya abi davet etti gerisini kendi bilir artik Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Olmaz mi :) neyse konusunu dagitmayalim arkadaslarin :) abi sizde defender alin hic bi araba da bulamayacaginiz dostluklari kurarsiniz.hayat tarziniz stiliniz bakis aciniz degisir.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Ooo brad :) ty gde ? Cto tam yest :)? Bugun bisey lazim mi diye sordun ya sen bana,lazim abi ADÎN CRASIVI DEVUSHKA PAJALUSTA :) :) :) :) Sent from my iPhone using Tapatalk

16. oguzhan3434

Bir sorum olacaktı ama..

Ynt: Bir sorum olacaktı ama.. Baris kardesim projen ne durumda yapabildin mi biseyler ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. oguzhan3434

Tavan Sepeti, 27w Led Spot, Hijack Kriko, Vinçleme Makarası, Kinetik Halat , 38mm Jant Spacer

Ynt: Tavan Sepeti, 27w Led Spot, Hijack Kriko, Vinçleme Makarası, Kinetik Halat , 38mm Jant Spacer Vinc yokmu ;)? Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. oguzhan3434

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 O cihazda en ufak bozukluk yok sag taraftaki ic ice 2 cevirmeli dugme var.karsidakinin kanalina gore onlarla oynayip incr ayarini yapicaksin.araclari yanyana getir o sekilde ayarla hic bi sikinti yok sonra Sent from my iPhone using Tapatalk

19. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Hangi ilde hangi ilcede yasiyorsunuz ? Ben kimsenin defender ini kiralayacagini zannetmiyorum normal otomobil gibi dusunmeyin bir cok ufak ayrintisi olan kisisellesmis araclar bunlar.nerede yasadiginizi soylerseniz yakinda olan birileri cikar...
  20. oguzhan3434

İmdattt

Ynt: İmdattt Forumdan soguduk resmen.. Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger