Arama sonuçlarınız

1. doqukankemer

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) burdaki linklerde sorun var heralde..Ben size direk o sitenin linkini verim.. http://divxm.com/ultimate-survival-discovery-channel-t90346.html?amp;

2. doqukankemer

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Yardımı olabileceğini düşünerek bu konuyu açtım..Kotası limitli olanlar için söylüyorum..Bir arkadaşımda bu bölümlerin hepsi CD olarak var ve satıyor..Bu şekilde ilgilenenler yazarlarsa yardımcı olabilirim.. (ULTIMATE SURVIVAL) MAN vs WILD SEZON 1 Bölüm 1 : Moab Desert , Utah Code...
  3. doqukankemer

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hayırlı akşamlar herkese. İlk sınavlarımı bitirmiş mutlu sağlıklı ve huzurlu olarak foruma tekrar giriş yapmış bulunuyorum :)

4. doqukankemer

El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi

Ynt: El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi Ben bunu denedim içine kolonya koyup ama yakamadım bu şekilde olunca:)..( videodaki) Yakıt olarak ne koyulacağını bilmiyorum ve videoda içine koyulan süngerimsi şey fiberglass mı? ben fotoları bu gece ekleyeceğim.
  5. doqukankemer

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) gerçekten kimse yok galiba :)

6. doqukankemer

Yalova - Sudüşen Şelalesi

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi Bu bahsettiğiniz köprü alt tarafında 2 adet kutuk ve yukseklıgı 5 m falan ve alt tarafından akan suyun ıcınde büyük denebilecek kadar kayalar var..Orayı biliyorum ama orada çok böcek var:))

7. doqukankemer

Yalova - Sudüşen Şelalesi

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi Söylemeden geçemeyeceğim..Bizde buraya gitmiştik..Şelalenin üstüne çıktık orada alttaki şelalenin 4/1 i kadar küçük havuz tarzi bir kaya içinde su sizin göre bildiğiniz şelalenin istüne akıyor..Bi 10 m ileride 5-6 çadırlık yer var çıktığımızda 5 tane kurulmuş...
  8. doqukankemer

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese günaydın..Umarın herkesin istediği gibi bir gün olur..
  9. doqukankemer

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu Ad - Soyad: Doğukan Kemer Doğum Tarihi ve Yeri: 1993 - Bursa Memleket: Bursa Semt: Muradiye İlgi Alanı: Müzik, trekking

10. doqukankemer

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı Çok teşekkürler biraz zahmetli olmuştur foruma yüklemeniz ama gerçekten mükemmel bir kaynak oldu..Daha az zahemt çekmek isteyenler için ben bu resimleri pc ye kaydettim hepsini..Onu upload edip link vermek istedim; Bilgisayarınıza indirmek için ...

11. doqukankemer

El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi

Tekrar selamlar..Ben internette ve formumuzda görmüştüm küçük kamp ocağı yapılmış..Ben denedim 2 kola kutusundan aynı resimdeki gibi yaptım..ama orta kısmını cıkartmadım..Yani 2 kola kutusunun en alt kısmı içe eğimli olan yeri olduğu gibi duruyor..Sadece ben şişeleri kestim ve 2 sini biebirine...
  12. doqukankemer

2.El Satılık Çadır Arıyorum

Aranıza yeni katıldım..Belki hepiniz benden büyüksünüz..08.10.1993 doğumluyum..Kamp yapmak istiyorum..Doğayı çok sevdiğim için doğa sporları beni çekiyor..Malum yaş, babamlada anlaştık bütün malzemelerini kendin alacaksan izin veriyorum dedi..Kendi ayaklarımın üstünde durmamı istiyor..Bende 2...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri