Arama sonuçlarınız

1. H

Karavan Ve Özgürlük

Bence Hüseyin bey haklı; durdurun hayatı binecek varrr. Biraz geç de olsa...

2. H

Yunanistan

3. H

Yunanistan

4. H

Yunanistan

Kimbilir yaraların derinliğini korkum kasımasın yine birileri Aynı suyun kenarında talihi iki halkın zeybek diyorsun zeybekiko diyor öylesine yakın. Şöyle bir masa olsa hani kıyıdan kıyıya Saza yar olsa buzuki çınlatsak kadehleri Diz kırıp kolları açıp kavustursak Ege'yi.
  5. H

Yunanistan

Yunanistan'la ilgili bir bilgi daha vereyim. Mercedes sprinter aracı olanlar yine Selanikte, eğer bir servise ihtiyaç duyarlarsa adres... G. ROGKOTİS (ve anlamındaki işaret) SIA O.E. SPRINTER-VİTO SPARE PARTS - SERVİCE OPISTEN B 'KTEO, 57009 - THESSALONIKI, GREECE Tel ; 0030 2310753.377 -...

6. H

Yunanistan

Selanikte " Zampetas ". İşletmenin bahçesinde ücretsiz olarak gecelemek de mümkün. Sahibinin adı Alexandr olsa gerek.

7. H

Karavan Ve Özgürlük

( Kelimeler, yüklenen anlamları ile can bulmakta. Onların herkez için ayni olduğunu sandığımız anlamları yüzünden hayal kırıklığına uğramayanımız yoktur sanırım ? Sorunun diğer bir boyutu da bunun üzerinde düşünmemiz, farkı bulabilmemiz ve de bulabilmeyi istememiz en önemlisi de kabul...
  8. H

Yunanistan

Sevgili dostlar; uzun zamandan sonra şöyle bir bakınayım derken komşu, uzo, sirtaki ve bahar gibi aşırı tahrik edici sözcüklere rastlayınca dayanamadım. En son şubat ayında İskeçe karnavalını bahane ederek komşuya bir haftalık kaçamak yaptık çocukluk arkadaşımız olan bir çiftle beraber ve...
  9. H

Offroad Karavan Yardım

Bizim yaptığımız ve kullandığımiz mersedes sprenter 4x4 araçları incelerseniz bir fikir alabilirsiniz belki. ( masal karavan facebook 'da )

10. H

Karavan Sigorta

Kooperatifin sizin bilginiz dışında devletle herhangi bir sorunu olduğunda ortak olmaktan dolayı sorumluluk taşımak gibi bir durum ortaya çıkabilir.

11. H

Karavan Sigorta

Arkadaşlar, bazı sigorta şirketlerinin kooperatif olduğu ve ortaklık ilşkisi kurduktan sonra sigorta yaptığını duydum. Bilginize.
  12. H

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Teşekkürler Arif bey... Yol koşullarını düşündüğümde 11.7 litre ortalama bana iyi geldi. Ben çok özenle ekonomik kullandığımda ancak 10,5 litreye bir kere ulaşabildim ki normal bir kullanım şekli değildi. Genel kullanımda 0rtalama 12 civarı fakat asfalt yollarda 80 km ortalama hızla...

13. H

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Merhaba Arif bey; hayallerimden biri olan ama henüz fırsat bulamadığım bir seyahati gerçekleştirmişsiniz. Kutlarım. Sahip olduğunuz aracın aynısından bizde de iki adet var ve oğlumla birlikte karavana dönüştürdüğümüz halleriyle kullanmaktayız. Şimdiye kadar yolculuklarımız Türkiye ve Avrupa...
  14. H

Yunanistan'da 7 Hafta, Mayis-temmuz 2016

Güzel kareler, keyifli aktarımınız sayesinde yine ayranım kabardı doğrusu. Çok yaşayın, çok gezin, çok anlatın ! Yalnız bir şeye daha sevindim ki o da şu. Egnetia Odos adını verdikleri paralı yolda geçmişe mi, geleceğe mi para verdiğini anlamayan, sorup da adam gibi cevap alamayan bir ben...

15. H

Karavancılığın Yazılı Olmayan Kuralları

Teşekkürler Hüseyin bey, önemli ve hassas bir konu. Anlayabildiğim kadarı ile aslında yönetici konumunda olanlar da bu konuda nasıl davranacaklarını pek çözebilmiş değiller. Youtube da fransız karavancıların, toplumun, konuya ilgi göstermeleri için hazırladıkları bir videoyu...
  16. H

Kim Nerede?

Tam zamanı...Tam yeri... İstikamet Türkiye mi ? Keyifli kadehler...
  17. H

Kamp Ve Karavan Turizmi Ile Ilgili Genelge

Güzel bir gelişme. Sonucu meçhul olsa da resmi bir belgeye kavuşmak hiç yoktan iyidir. Emeği geçenlere tebrikler ve teşekkürler. Ancak gelişimi hızlandırmak için örgütlü bir biçimde ses duyurmak gerekir. Basın çok önemli bir güç . Karavancıların sorunları var diyerek basının ilgisi...

18. H

Karavansız Ama Portekiz...

Kalmak bir yana bir de rezervasyonla uğraş, valiz indir bindir filan... Nerdeee yürür evin özgürlüğü.
  19. H

Karavansız Ama Portekiz...

Onun da keyfi başka.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger