Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mersin/Tarsus Kadıncık Vadisi Tanışma Gezisi : 18 Temmuz 2010
Arkadaşlar güzel gezi olmus.Daha önceden bir programın olduğu için katılamadım.Bir daha ki gezilerde gorusmek üzere..
Ynt: 1977 Jeep CJ7
Direksiyon kolu içinde aşağıdaki Rocky road firmasının kolunu kullandık.Daha önceden almış olduğum yüksek direksiyon sistemi ile fazla dan göndermişler.Firma olarak da haklarında pek iyi yorumlar yok.Baklaım deneyip göreceğiz.Parçada işçilik sıfır.Biraz düzeltmeye çalıştık.
CJ5'ten CJ7 dönüşümden sonra geç kalınmış bir modifikasyona başladık.CJ7 mize MÜA sistemi uygulayacağız.CJ lerde Makasları Üste Alma sistemi uygularken dikkat etmek gereken bazı önemli konular var.Bunlardan en önemlisi Kaster açısı ve makas burkulması olmasın istiyorsanız uzun makas tabları...
Ynt: Mickey Thompson Arazi Lastiği
Ünal abi emeğinize teşekkürler,bizleri böyle lastiklerle buluşturduğunuz için..
hep baja claw almak istemişimdir umarım şu anki lastiklerim bitince nasib olur :)
Ynt: CJ5'te Asfalt Kullanımında 4 İleri mi, 3 İleri mi?
4 ileri ve 3 ileri şanzımanla yapılacak hız arasında fark yoktur.Son vites oranları 1'e 1 olduğu için son hız ikisinde de aynıdır.Yani 3 ileri bir araç son viteste, 2000 devirde 80 km yapıyorsa,4 ileri bir araç da son viteste 2000 devir...
Ynt: CJ5'te Asfalt Kullanımında 4 İleri mi, 3 İleri mi?
Uygar Bey kusura bakmayın sorunuzu görmemişim.
evet bende TH400 var ve gayet memnunum.Maliyet hakkında pek bir bilgim yok ,çünkü benim araç için 1989-90 yıllarında yapılmış bir dönüşüm bu.Motor+şanzıman+arazi şanzımanı birlikte...
Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010)
gelip geçerken özelikle bakıyordum. :) bu aralar gözükmüyorlar.
Bu arada ben de Sami ,offroad oyunlarında kurtarıcı araçtaydım.