Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ?
Arkadaşlar Iphone kullanan var ise uygulamalarda Clinometer olarak aratırlarsa bir çok eğim ölçeri ücretsiz olarak indirebilirler.Farklı telefonlar için nasıl bir uygulama var bilgi sahibi değilim.
Ynt: 1992 xj yoldan çıkarıyoruz
Deniz abi her şey çok güzel gidiyor kolay gelsin.Tam olarak bittiğinde sonucu mreak ediyorum.Bol bol resim çekmeyi unutmayın ..
Ynt: 1982 Jeep CJ-8
abi bence o dana 60 ı geri alın.Dana 60 için her türlü kilit mevcut.OX,Eaton,DetroitARB air locker,.. otomatikleri saymıyorum bile :)
Ynt: CJ,ler için arka diff kilidi
Bayram Bey,bu kilit normal kullanımda sürekli aktif,virajlarda devreden çıkıyor diye biliyorum doğru mudur? Virajlarda veya herhangi benzer bir durumda kilit varlığını hissettiriyor mu?
Ynt: Satılık Chevrolet 2.8 v6 motor ve otomatik şanzıman.
Uğur Bey hayırlı satışlar... sadece şanzımanı satmayı düşünürmüsünüz? arazi şanzımanı da var mı? varsa modeli ve şaft çıkışı ne taraftadır?
Forumda çıkan Silverstone Lastiklerinin reklamı şu şekilde yazılmış.
"Silverstone Lastik'ler" ,ler eki niye ayrılmış? Burda bir yazım hatası olduğunu düşünüyorum.
Ynt: bf goodrıch mud-terrain t/a lastikler!!!!
T/A için beyefendi ağır yol şartlar için demiş ,herhalde yanlış biliyor.T/A nın açılımı Traction advantage.Tam olarak türkçe karşılığı ne olur bilemiyorum.Tutunmada avantaj gibi çevirebiliriz Türkçeye... Sadece 4x4 lastikleri için değil binek...