Arama sonuçlarınız

1. CJ7V8

Carter BBD 2bbl karbüratör

Ynt: Carter BBD 2bbl karbüratör güncel

2. CJ7V8

Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box

Ynt: Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box Toolboxda gitti :) Geride kalanlar ; Rollbar :350 TL Bullbar:350 TL
  3. CJ7V8

Teknik Anlamda Difransiyel Bilgisi

Ynt: Teknik Anlamda Difransiyel Bilgisi Bu işi iyi araştırın derim.86 model CJ5 yoktur.

4. CJ7V8

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? , abi patlattığın bu arazi şanzumanı hangisi? :)
  5. CJ7V8

39 Swamper Kullanan Cherokee

Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee Erkan abi TJ olduğuna emin misiniz? JK ya daha çok benziyor. Ama aynalar CJ :) :)

6. CJ7V8

2002 Model Dizel JLX

Ynt: 2002 Model Dizel JLX İlhami abi hayırlı satışlar.. Yeni araç için hangi renk kamuflaj deseni istiyorsanız bana söylemniz yeterli :) :) :)

7. CJ7V8

Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları 1- Ali BORAZAN MERSİN 0rh+ 80 BB 014 NISSAN PATHFİNDER 2-Tuğrul SELÇİK MERSİN 0RH+ 33 TS 337 MİTSUBİSHI L200 3-Hakan KARAGÖZLÜ TARSUS ARH+ 33 AKF 78...
  8. CJ7V8

Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ?

Ynt: Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ? Arkadaşlar Iphone kullanan var ise uygulamalarda Clinometer olarak aratırlarsa bir çok eğim ölçeri ücretsiz olarak indirebilirler.Farklı telefonlar için nasıl bir uygulama var bilgi sahibi değilim.
  9. CJ7V8

1992 xj yoldan çıkarıyoruz

Ynt: 1992 xj yoldan çıkarıyoruz Deniz abi her şey çok güzel gidiyor kolay gelsin.Tam olarak bittiğinde sonucu mreak ediyorum.Bol bol resim çekmeyi unutmayın ..

10. CJ7V8

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 abi bence o dana 60 ı geri alın.Dana 60 için her türlü kilit mevcut.OX,Eaton,DetroitARB air locker,.. otomatikleri saymıyorum bile :)

11. CJ7V8

CJ,ler için arka diff kilidi

Ynt: CJ,ler için arka diff kilidi Bayram Bey,bu kilit normal kullanımda sürekli aktif,virajlarda devreden çıkıyor diye biliyorum doğru mudur? Virajlarda veya herhangi benzer bir durumda kilit varlığını hissettiriyor mu?
  12. CJ7V8

Satılık Chevrolet 2.8 v6 motor ve otomatik şanzıman.

Ynt: Satılık Chevrolet 2.8 v6 motor ve otomatik şanzıman. Uğur Bey hayırlı satışlar... sadece şanzımanı satmayı düşünürmüsünüz? arazi şanzımanı da var mı? varsa modeli ve şaft çıkışı ne taraftadır?

13. CJ7V8

Reklamlar

Ynt: Reklamlar şimdi reklamın devamını da izledim.Aynı şekilde "Wincler'ler" ,"Maslak'ta" şeklinde yazımlar var.
  14. CJ7V8

Reklamlar

Forumda çıkan Silverstone Lastiklerinin reklamı şu şekilde yazılmış. "Silverstone Lastik'ler" ,ler eki niye ayrılmış? Burda bir yazım hatası olduğunu düşünüyorum.
  15. CJ7V8

Ynt: Carter BBD 2bbl karbüratör Teşekkür ettim Yavuz abi :)

16. CJ7V8

bf goodrıch mud-terrain t/a lastikler!!!!

Ynt: bf goodrıch mud-terrain t/a lastikler!!!! T/A için beyefendi ağır yol şartlar için demiş ,herhalde yanlış biliyor.T/A nın açılımı Traction advantage.Tam olarak türkçe karşılığı ne olur bilemiyorum.Tutunmada avantaj gibi çevirebiliriz Türkçeye... Sadece 4x4 lastikleri için değil binek...
  17. CJ7V8

Ynt: Carter BBD 2bbl karbüratör telefon numaram:0533 727 99 63
  18. CJ7V8

Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box

Ynt: Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box son kez güncel satılmayanlar Roll bar:350 TL Bull bar:350 TL toolbox da kararsızım :)

19. CJ7V8

Ynt: Carter BBD 2bbl karbüratör güncel
  20. CJ7V8

dana 90

Ynt: dana 90 Dana 90 olduğuna emin misiniz? yanlış bilmiyorsam Dana 90 diye bir model yok.Dana 80 ve ondan sonra dana S 110 var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri