Arama sonuçlarınız

1. bayar28

Motokaravanda Dört Mevsim Lastikleri

Bey efendi yazdığım yazıyı anlayan anladı anlayamayan içinde bir sıkıntı yok burası okul deyil ders vermiyorum kaynak soruyorsun kaynağım 25 sene nakliyecilik yaptım simdi emekliyim çalişmıyorum

2. bayar28

biraz araştırırsanız googleden veya bır lastık satan bır dukana gırıp hem cayını ıcıp hem anlamadıgınız yerlerı sorup cevabını alsanız daha ıyı olur bence ..ben anlatamadım galıba...
  3. bayar28

4 mevsım lastıkler de yakıt tuketımı daha fazla oluyor lastıklerın uzerınde de yazması lagazım..

4. bayar28

konuya soyle bakalım bır Mıchelın 4 mevsım lastıği bır kış lastıgı kadar verımlı olmazsada dogrudur yaz lastıklerınden de cok ıyı verımlıdır sızın aracınız tıcarı olmadıgı ıcın bence yaz kıs kullanılır zaten her arabada kıs lastıgı olsa bıle zıncır bulundurmak lagazım 4 mevsım lastıgın bana...

5. bayar28

Kemer'den Mersin'e Çekme Karavanla Seyahat Planı

sız tırın arkasında ona ayak uydurarak ckme karavanlan gıdemezsınız bunu kafanızdan sılın ama sabırlı olursanız araba sollamadan bellı bır suratlen acele etmeden yolu cok rahat sorunsuzca bıtırırsınız..

6. bayar28

Doldurun Mazotu, Yollara Çağırıyorum..

Bu arada Cem Karacayı da rahmetlen anıyorum..
  7. bayar28

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Afiyet olsun Yucel bey, yegenınız de yetısıyor masallah..
  8. bayar28

Yucel bey her şeyde bır keramet vardır dıyelim, Hayat devam ediyor....

9. bayar28

Toyota Hi̇lux 2.8 Dpf Problemi̇

partikul filtresini tahliye edememistir. 2-3 bin Devir arasinda kullanin aracinizi, az yaktircam diye eko da cok kullanmayin, ara ara power da 3-3500 devir bsndindada kullaninki tahliye etsin , dpf niz temiz kalsin. Aksi halde dpf dolar ve arkadan beyaz duman atmaya baslar. Yolda...

10. bayar28

İyi geceler Yucel bey buradayız..

11. bayar28

Karavanda 220 Laptop Şarj

Benim 300 w tam sınüs olmayan ınventorumle toshıba leptobumu sorunsuz calıztırıyordum
  12. bayar28

iyi akşamlar yucel bey hocam...

13. bayar28

17+1 Sprinter 2 Li Koltuğu Tekli İşletmek.

evet Huseyın bey bızde yetkı ışleri zor doğrudur ama bizde fırıldak çok olduğundan demekı bıtlı yorganı kımse ustune almak ıstemıyor..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri