Arama sonuçlarınız

1. E

Cj5 Diferansiyel

osman bey yeni gördüm mesajı kusura bakmayın komple jimmy bulduk bir yerden proje için ya parçalayacaz yada vazgeçeceğiz teşekkurler tekrardan

2. E

Cj5 Diferansiyel

aklımda olan bir proje için cj5 yada willys komple diferansiyeli ön arka almayı düşünüyorum fren ler üzerinde komple diferansiyel ( cj lerde fren sorunlu olduğu duydum kampanalı yapılması gerekıyormus ) tahmini fiyatları ne olur projede kaba bir maliyet çıkartacagım yada elınde olan satmayı...
  3. E

Lastik Bulamadım Öneri Ve Yardım

s.a herkese iyi günler öncelikle sj410 aracım için insa turbo dişli marka o olmasada olabilir ama extreme çamur tarzında diş olmak koşulu ile 215 80 15 veya 30/9,5/15 latik arıyorum ama internet ustunden bulamadım temin edebileceğim bi yer varmı bildiğiniz ve üç aşağı 5 yukarı fiyatlar hakkında...

4. E

sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme

Ynt: sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme teşekkürler bir acıdan hobi gibi oldu araştırıyorum deniyorum uğraşması keyifli bir daha ki sefere daha güzel olacak inş:)
  5. E

Ynt: sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme camlar on arka tampon takıldı on koruma demiri de takıldı brandayı boyadım ve taktım 3mm saçtan alt koruma kapacam komple

6. E

Ynt: sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme boyada tamam artık acemice elimden geldiği kadar

7. E

Ynt: sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme ustam saolasın evet çok fena ayağıma dolanıp duruyor :)
  8. E

Ynt: sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme çırağım:)
  9. E

Ynt: sj 410 sertlik değişen parçalar tüm bilya ve keçeler 21 adet on arka difrensiyel motor sekman piston motor kolu conta vs komple motor yapıldı arazi şanzumanı çalışıyordu zaten komple elden geçti baskı balata değişti tüm elektrik aksamı toplandı düzenlendi araçta tüp takılı şu an için...

10. E

Ynt: sj 410 sertlik strafordan yaptığım kalıpları fiberle kaplıyacam sayet olursa ihtiyacı olan varsa site üstünde ücretsiz yollayabilirim zaman öldürmek için yaptığım bir sey çalıştıgım yer ıtıbarı ıle cok boş zamanım oluyor

11. E

Ynt: sj 410 sertlik ustam kaporta aksamı ve dodık yapımına başladım makaslar suzukinin orjinal makasları değilmiş değişeceğim insallah aşama aşama fotoları ekliyecem 1.6 tofas motoru koydum içine hararet problemı yaptı fan taktım oda olmassa radyatorü değişeceğim bu arada kendim usta değilim...
  12. E

Ynt: sj 410 sertlik ilave kat atılmadı sanırım atıldı isede önceden olabilir dediğinizi dikkate alıp tekrar gözden geçireceğim teşekkürler

13. E

öncelikle selamlar sj 410 tekrar toplama işlemi bitti makas küpeleri yardımı ile yükseltme yapıldı fakat aşırı derecede sert en ufak kasis tümsekte adeta arabadan atacak o derece sert oldu bunun önüne geçemez mi yim arkadaşlar
  14. E

sj 410 arka difrensiyel

Ynt: sj 410 arka difrensiyel ayrıca Antalya da bir usta ile yaptığım telefon görüşmesinde mili tornada incelterek istavroz uydurma işleminden bahsetti konuya pek vakıf değilim parça sorunumun devam etmesi halinde bu çözüm yolu sağlıklı olur mu ?
  15. E

sj 410 arka difrensiyel

Ynt: sj 410 arka difrensiyel arkadaşlar parça tedarik sorunum halen devam ediyor ayna mahurti 37/9 ıstavroz dişlileri buyuk 26 küçük 17 istavroz dişlisi iki tane lazım ?

16. E

sj 410 arka difrensiyel

Ynt: sj 410 arka difrensiyel dursun bey verdiğiniz numarayı aradım sizin selamınızla durumu anlattım arkadaş yardımcı oldu sanırım sorunum çözüldü elimdeki numuneyle yarın arkadaşlar kemal ustanın yanına gidecekler yardımınız için teşekkür ederim
  17. E

sj 410 arka difrensiyel

Ynt: sj 410 arka difrensiyel çok teşekkür ederim saat itibari ile rahatsız etmemek adına pazartesi verdiğiniz numarayı arayacağım tekrar teşekkür ederim
  18. E

sj 410 arka difrensiyel

Ynt: sj 410 arka difrensiyel tekrar selamlar antalya yada mersinde ikinci el çıkma parça satan arkadaşların telefonlarını bilenler varsa en azında telefon verseler parça teminine sıkıntı yasıyorum

19. E

sj 410 arka difrensiyel

öncelikle s.a 84 model sj410 sahibiyim aracı komple bakıma aldım uzun zamandır kendim kullanamadığım için araç bayağı yıpranmıştı çoğu parçayı temin ettim ancak arka diferansiyel akis dişlisi büyük iki tane lazım oldu bulamadım armut aldım komple oda yanlış gönderildi on diferansiyel geldi uzun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR