Arama sonuçlarınız

1. groma

Defender 110 Düz Dizel Motor Arıyorum.

Rica ederim bu arada kolay gelsin SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. groma

Motorun sağlamlığına güveniyorsan ambarlar onu çok uyguna getirir SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. groma

Selam Malum sitede var temiz sıfır ayarına diyor 2400 TL mis SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. groma

SATILIK KAYAK AYAKKABISI/TAKAS OLUR!

Ynt: SATILIK KAYAK AYAKKABISI/TAKAS OLUR! Slm arkadasim. Urunun resimleri varmi acaba.
  5. groma

MIDLAND 1001Z 40 kanal cb

Ynt: MIDLAND 1001Z 40 kanal cb Slm arkadasim bunlarin ruhsati hakkindabilgi verirsen sevinirim.resimlerden hangisi acaba tesekkur ederim.

6. groma

Ayakkabı Bağlamak.. Biliyor musunuz?

Ynt: Ayakkabı Bağlamak.. Biliyor musunuz? Selamlar bu konu gercektende acildigi iyi olmus. Bende gecenlerde dolomite marka ayakkabi aldim.alirken o.kadar hosuma gittiki ayagima giydim tamam dedim. Sonradan kullanirken farkettimki tam anlamiyla denememisim.ayakkabi sıkmaya basladi. Uzun...

7. groma

Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva

Ynt: Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva Kimse fesatlanmasin sakin. O arabayi ben alacam . Sahibiyle konustum kura gore fiyat ayarlanacakmis. Dolar 0.150 tl.oldugunda beni arayacak. Tekerime tas koymaya kalkmayin valla billa muska yaptiririm hepinize! Arazileriniz calismaz olur ona gore. :-)
  8. groma

Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva

Ynt: Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva Kimse fesatlanmasin sakin. O arabayi ben alacam . Sahibiyle konustum kura gore fiyat ayarlanacakmis. Dolar 0.150 tl.oldugunda beni arayacak. Tekerime tas koymaya kalkmayin valla billa muska yaptiririm hepinize! Arazileriniz calismaz olur ona gore. :-)
  9. groma

74.OOO KM DE ORJİNAL MİTSUBİSHİ CANTER 839

Ynt: 74.OOO KM DE ORJİNAL MİTSUBİSHİ CANTER 839 takas düşünmüyorum 0 507 2133299 (gündüz arayınız)

10. groma

74.OOO KM DE ORJİNAL MİTSUBİSHİ CANTER 839

araç 2007 model 74.000 km de kazası ve boyası olmayan orjinal bir kamyonettir. ön lastikler sıfır michelin arkaları lassa durumları iyidir. farklı bir araç alacağımızdan satılığa çıkmıştır. yakıttı emsalleri arasında en ekonomik olandır. fiyat 43.500 tldir. sıfır fiyatı 70.499tl+ kasa bedelidir

11. groma

citroen c3

Ynt: citroen c3 iyiakşamlar. yaklaşık olarak 94 senesinden beri citroenin 10-12 modelinede sahip olmuş ve kullanmış bulunmaktayız. bu araçların kullanıcılarına çok kötü kullanımlar hariç arıza çıkardığını görmedim. sizin alacagını araçlara bakarken km önemli belki ama en önemlisi kaza olup...
  12. groma

off road lassa competus jant+lastik

Ynt: off road lassa competus jant+lastik arkadaşlar güncel fiyatı 200 tl dir. ilan vermeyi tam beceremediğim için iki defa vermişim özür dilerim ayrıca.

13. groma

off road lassa competus jant+lastik

selam arkadaşlar bir adet lassa competus lastik ve jantım fazladan duruyor. hiç kullanmadım. cj5 te istetmede duruyordu. işine yarayan olursa makul fiyatla veririm. lastik bilgileri fotolarda vardır.
  14. groma

iGo Yazılımlı Navigasyon Cihazı .

Ynt: iGo Yazılımlı Navigasyon Cihazı . metehan arkadaşım merhaba ben didim den galip . dediğiniz şartla takaslayabiliriz. dediğim gibi satma sebebim burda anlayan birisi olmadığından ayarlarını kemndim beceremiyorum.istanbulda bir arkadaşıma gönderiyorum (bu işin piri)ama kargo parası inan...
  15. groma

1/10 nitro yakıtlı rtr bmw

Ynt: 1/10 nitro yakıtlı rtr bmw teşekkür ederim. değişik bir hoby işin gerceği ben burda tam anlamıyla zevkine varamadım. gercek araba neyse buda aynı bi karburator ayarı yapılacak 5 dakikalık iş ama burda (aydın didim)5 saat uğrassanda anlayan yok.

16. groma

1/10 nitro yakıtlı rtr bmw

selam arkadaşlar aracım kullanılmış gs vision marka nitro yakıtlı araçtır. resimlerde görüldüğü gibi ikinci eldir. hiç kullanılmamış yakıt ve birsürü yedek parcası vardır bulunduğum yerde bu hooble uğraşmam çok zor gerek parça gerekse anlayan birisi yok sadece 100 tl yedek parçası var hepsi 300...
  17. groma

Maske ve Palet Önerisi

Ynt: Maske ve Palet Önerisi cressi sub fiyatı takım olarak 130 civarı
  18. groma

Maske ve Palet Önerisi

selam arkadaşlar maske ve paletimi değiştirme vaktim geldi. maske ve palet olarak zıpkın dalışı için marka ne önerebilirsiniz. bir sürü marka var ama ekonomi ve kullanışlılık olarak ne ve hangi e-alışverişsitesinden alabilirim. teşekkürler.

19. groma

satılık 1/10 nitro yakıtlı rtr bmw m3 araç

araçım vision rtr marka nitro yakıtla calışan bmw keplidir. ful set olarak vereceğim *vision marka 1.8 motorlu araç *bmw m3 kepi *kumanda *bujı ısıtıcısı.takım anahtarları. *yedek sıfır kayışları ,amartısörleri,sanzuman dişlisi,benzin hortumu *1 galon kullanılmadık nitro yakıt (55 tl ye...
  20. groma

lassa competus 4x4 235*75*15 bir adet sıfır lastik jant

Ynt: lassa competus 4x4 235*75*15 bir adet sıfır lastik jant selam jant bilgileri jjs 700jx15h2=4mm 29-03-02 lastikte tarimhi bilmiyorum ama 24-04-02 yaziyor buyuk ihtimal odur lastik jantta surekli takili sisik vaziyetteydi herhangi bir deformasyon yok hatta jantin etiketikagit bile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR