Arama sonuçlarınız

1. H

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Henüz zaman uzak olduğu için bu tasarıyı şimdilik sessiz ve derinden takip ediyorum. Koşullar uygun olursa benim için gün sayısı ve km. farketmez.

2. H

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Gitti gidiyor com dan sonra, Atilla Dinçer'den " bitti bitiyor com " . Mart sonuna kalmaz anosona buz atılır gibi... Yani benim içimden geçen o.
  3. H

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) Umarım bir akslik olmaz ve aranızda olurum. (uz)

4. H

İznik Buluşması

Ynt: İznik Buluşması Harikasınız.
  5. H

İznik Buluşması

Ynt: İznik Buluşması Belli ki ortam güvenli ve keyifli. Bizler eleştirmeyi biliriz ama memnuniyetimizi pek ifade etmeyiz. Konunun uzmanlarından bir ricam olacak. Bu olanağı sağlayan belediye yetkilelerine bir kaç mutluluk fotoğrafı ve bir teşekkür mesajı lütfen, ki onlar da çabalarının...

6. H

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Kutlarım, bol keyifli geziler.

7. H

İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Şu ana kadar sizleri takip ettim ve belki ümidiyle de kendimi programlamaaya çalıştım ama bu sefer olmuyor. Olabilseydi saat 15 civarında yola çıkar ve beyler ben yoldayım derdim zaten. Senin anlayacağın Bülent'ciğim, yine yırttın. Afiyet olsun...
  8. H

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Böyledir yolcunun yolculuğu ! Sorar da sorar ... Ailene neşe, gönlüne huzur olsun yollar.
  9. H

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağ olsun. Bu haberleri duymak üzücü oluyor ama elden de bir şey gelmiyor ki.

10. H

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ferhat' cığım, doğrusu şu teleskopla yukarılara bakmayı ben de çok merak ediyorum. Bir sefer denk getiririz belki.

11. H

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Güle güle, keyifli yolculuklar, romantik gün batımları, pırıl pırıl yıldızlar, ışıl ışıl sabahlar dilerim.
  12. H

Turkar'a İlgi ve Öneri...

Ynt: Turkar'a İlgi ve Öneri... Arkadaşlar, ne vatanı kurtarmaya soyunuyoruz, ne de paramızı sokağa atarız. Ancak mümkünse el vermekte, fikir vermekte, yönlendirmekte, en azından geleceğe yönelik düşünmelerini sağlamakta bir mahsur yok herhalde. Bir yerli üretim var. Bizim de...

13. H

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Valla rahatladım. Teşekkürler ve kolay gelsin. Büyük bir zevkle izliyorum. Uğraşması size, keyfi bana. Eee emekli beleşçiliği.
  14. H

Ynt: Turkar'a İlgi ve Öneri... Alkışlamak mesela.
  15. H

Ynt: Turkar'a İlgi ve Öneri... Güzeeel sevindim .

16. H

Ynt: Turkar'a İlgi ve Öneri... Tamam Cem'ciğim. Eğer uygunsa bu başlığı daha görünür bir yere taşısak ve işin peşini olumlu ya da olumsuz bir sonuç alıncaya kadar bırakmasak. Nasıl olur, olabilir mi bilmem ama, mesela bu konuyla ilgili olarak bir imza sayfası açalım ve...
  17. H

Ynt: Turkar'a İlgi ve Öneri... Eğer uygun görülürse, yöneticilerimizin firmayla ilişkiye geçip bu yazışmalarımızdan haberdar edilmelerini, ayrıca konumuza kendilerinden bir yetkilinin de katılarak, ilk önce bilgi aktarmasını ve sonra fikir, dilek ve sorularımıza cevap vermesini...
  18. H

Ynt: Turkar'a İlgi ve Öneri... Arkadaşların ve yöneticilerimizin ilgisine muhtaç bir senaryo şimdilik. Hep birlikte göreceğiz.

19. H

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Dikkatle ve ilgiyle takip ediyorum Atilla bey... Yalnız kafamda iki soru var. Muhakkak gerekeni düşünmüşsünüzdür ama yine de rahatlamak istiyorum. Birincisi, hidroforu aracın altında bir yere...
  20. H

Ynt: Turkar'a İlgi ve Öneri... Tabii ki gerçek anlamda belirleyici olan arz ve talep dengesidir ama bence bu noktada önemli olan onların da Türkiye'de karavancılar arasında böyle bir arzunun olduğuna inanmaları ve henüz yola yeni çıkıyorken gelecekle ilgili olarak hem bu yönde proje...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri