Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha iyi olarak düşünmedim daha çok bizim projemize uygun olanı bir camper yapmak amacımız var ve bir minübüs kasasını üstüne monte etmek amaç nedeni pek piyasada 4x4 minibus yok olanıda bazı gerekçelerden uygun değil keşke yurt dışında bol olduğu kadar Typ21 bir vw lt40 bulabilsek 4x4
teşekkürler ben daha eski modelleri revize etmekten bahsetmiştim 404 406 gibi onlarda 1300 serileri gibi mi bakım için kalkıyor videolarda genelde kupayı söküyorlar veya motor üstünde bir iç kaput gibi bir kapak var eski magurus veya iveco minibusler gibi
ayrıca bir konu açma gereği görmedim o yüzden bu konu altında yazıyorum izninizle genel bilgilerde paylaşılıyor sanırım
unimog toplanırken kupa kısmını bir minibus kupası oturtmayı başarırsak mesela mercedes T1 kupası bu trafikte belli sorunlar oluştur mu acaba hatta bir unimog modelinin eski...
gerçekten piyasaya çıkmadan nasıl bir araç olacağını görmemiz imkansız örneğin efsanelerden biri G serisi birçok değişik varyasyon vardı yeni model hakkında sadece aracı biraz genişletip piyasaya sürecekler defender da buna benzer bir operasyon geçirir kanımca ufak tefek genişleme uzama ve...
ben bu iş için discovery modeline veya muadil araçlara yönelmenizi tavsiye ederim günlük kullanım ve hafta sonu yayla geziside olur
yok illa defender derseniz günlük kullanım konforu için çok uğraşmanız lazım inanın sonucu harcadığınıza değmez en büyük nedeni devlet kurumu araçlarından...
Are you going to lower your Dacia Duster? Buy all you need here ⇒
bu ürünleri bu tarz ürün satan yerlerden araştırın 3cm kadar alçalma sağlanacaktır buda yeterli gelir sanırım
yedek parça olarak kullanabilirsiniz her türlü parçasını kullanabilirsiniz
eğer hurda faturasını alabilirseniz motoru bile kullanmakta kanunen sakınca olmaz