Arama sonuçlarınız

1. B

Defender Için Ön Ara Koltuk / Konsol 250,00.-tl

tkp bu konuyu kaybetmeyelim

2. B

Yardım Lütfen

nasıl bir ses yaptı acaba
  3. B

Uninog Toplamak İsteyenler Buraya

daha iyi olarak düşünmedim daha çok bizim projemize uygun olanı bir camper yapmak amacımız var ve bir minübüs kasasını üstüne monte etmek amaç nedeni pek piyasada 4x4 minibus yok olanıda bazı gerekçelerden uygun değil keşke yurt dışında bol olduğu kadar Typ21 bir vw lt40 bulabilsek 4x4

4. B

teşekkürler bilgiler için farklı bir şase düşünmemiz gerek kalabilir kafamızdaki proje için
  5. B

teşekkürler ben daha eski modelleri revize etmekten bahsetmiştim 404 406 gibi onlarda 1300 serileri gibi mi bakım için kalkıyor videolarda genelde kupayı söküyorlar veya motor üstünde bir iç kaput gibi bir kapak var eski magurus veya iveco minibusler gibi

6. B

ayrıca bir konu açma gereği görmedim o yüzden bu konu altında yazıyorum izninizle genel bilgilerde paylaşılıyor sanırım unimog toplanırken kupa kısmını bir minibus kupası oturtmayı başarırsak mesela mercedes T1 kupası bu trafikte belli sorunlar oluştur mu acaba hatta bir unimog modelinin eski...

7. B

Defender Toplama Planı

gerçekten piyasaya çıkmadan nasıl bir araç olacağını görmemiz imkansız örneğin efsanelerden biri G serisi birçok değişik varyasyon vardı yeni model hakkında sadece aracı biraz genişletip piyasaya sürecekler defender da buna benzer bir operasyon geçirir kanımca ufak tefek genişleme uzama ve...
  8. B

Defender Almak Istiyorum

ben bu iş için discovery modeline veya muadil araçlara yönelmenizi tavsiye ederim günlük kullanım ve hafta sonu yayla geziside olur yok illa defender derseniz günlük kullanım konforu için çok uğraşmanız lazım inanın sonucu harcadığınıza değmez en büyük nedeni devlet kurumu araçlarından...
  9. B

Dusteri Alçaltmak

bu kadar fark konforu çok etkilemese gerek parçaları tunning malzemesi satan montajını yapan yerlerden temin edebilirsiniz diye düşünüyorum

10. B

Dusteri Alçaltmak

Are you going to lower your Dacia Duster? Buy all you need here ⇒ bu ürünleri bu tarz ürün satan yerlerden araştırın 3cm kadar alçalma sağlanacaktır buda yeterli gelir sanırım

11. B

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

gelemeyenlere foto ları paylaşın :D
  12. B

Dusteri Alçaltmak

on road mı kullanmak mı amaç

13. B

Offroad Aydınlatma, Ledbar, Led Spot Çeşitleri

tkp konuyu bulmak için msj atıyorum
  14. B

2014 Duster Ses Sistemi Için Bişeyler Yapayım Dedim. Ama Olmuyor.

ana üniteyi değiştirmeden ufak bir ampli ile güçlendirmek daha mantıklı bir hareket olur hemde ön panelde orjinallik bozulmaz
  15. B

Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

son fiyatına bakıp yakından inceleyin aracı yazılanlara göre kanaatim keyfi toplanmış bir araca benziyor alınabilir

16. B

Hurda Belgeli Unimog

yedek parça olarak kullanabilirsiniz her türlü parçasını kullanabilirsiniz eğer hurda faturasını alabilirseniz motoru bile kullanmakta kanunen sakınca olmaz
  17. B

Hurda Belgeli Unimog

hurda araç yeniden trafiğe çıkamaz çekme belgeli olursa çıkabilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger