Arama sonuçlarınız

1. M

Arazi Vitesi Kullanımı ?

fikirlerini paylaşıp yardımcı olmaya çalışan büyün arkadaşlara teşekkür ederim.Malesef l200 crewcab beyin mesajını geç gördüğüm için servise kadar boş yere gittim:)

2. M

Arazi Vitesi Kullanımı ?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bugun kısmetse servise bi uğrayıp göstermeyi düşünüyorum.
  3. M

Arazi Vitesi Kullanımı ?

Cevabınız için teşekkürler Aykut bey ama sıkıntım şu aracı boşa aldığım zaman ne kadar beklersem bekliyeyim bazen 4 çekere geçmiyor ,bende dişliler karşılık bılmamıştır diye ileri geri yapıyorum.

4. M

Arazi Vitesi Kullanımı ?

Herkese iyi akşamlar 2016 model L200 ile ilgili bir sorum olacaktı.Kullanma kılavuzuna baktım ama tam cevabını bulamadım.Şöyleki aracımı 2 çekerden 4 h veya 4h den 4 hll geçirmek için vitesi boşa alıyorum,istediğim konuma geçmek için düğmeyi cevirdiğimde ne kadar beklersem bekliyeyim ışıkların...
  5. M

Pajero 3.5 V6 Aldım Sizce Yorumlarınız?

hayırlı olsun.Şahsen en beğendiğim,diğer aracımı satmadan ikinci araç olarak almak için ciddi ciddi düşündüğüm ama çıkarabileceği masraflardan korktuğum için bir türlü almaya cesaret edemediğim araçtır kendileri.Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın...

6. M

2016 L200 Inceleme

Öncelikle tüm arkadaşlara selamlarımı iletiyorum.Forumu yaklaşık 3 senedir takip ediyorum ancak üye olup yorum yazmak bugune kısmetmiş.Bugune kadar hep arkadaşların değerli yorumlarını okuyup pek çok sorunuma çare buldum,benimde artık çorbada bi tuzum olsun istedim :) ve mitsubishi L 200 almak...

7. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhabalar.İsmim Burak .İstanbul bahçeşehirde ikametgah ediyorum.34 yaşındayım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar...:smiley:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri