Arama sonuçlarınız

1. hornblower

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Yemek sorunu çözüldü ozaman ;D Murat abi yanlız söyle bişey var; ilk kampımız olucak ve kamp için neler gerektiğini bilemediğiz için, neyin olması gerektiğini de bilmiyoruz tam anlamıyla.başka neler gerekir...

2. hornblower

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Tayfun Abi, Mütevazilik yapıyosunuz :) Yardımınız için teşekkürler
  3. hornblower

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Günaydın, Tayfun abi dememin bi mahsuru varmı ? evet haklısınız genç olmanın verdiği bir şey olsa gerek bu :) deneyimlerinizle bizi bilgilendirirseniz sevinirim :)

4. hornblower

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) murat abi merhaba, festivale arkadasımla katılmak ıstıyoruz.emanet bı çadır alarak bu problemı cozmeyı planlıyoruz ama sahıbının soyledıgıne gore içinde tulum vs. araç gereçlerin tam olmama ihtimali...
  5. hornblower

yeni icatlar

Ynt: yeni icatlar biraz genel olucak ama bunu es geçerim ;D

6. hornblower

Tanışma Platformunu Bulamıyorum

Ynt: Tanışma Platformunu Bulamıyorum yardımınız için teşekkürler :)

7. hornblower

Beşiktaş’ taki Otelin 7 Katı Denizin Altında

Ynt: Beşiktaş’ taki Otelin 7 Katı Denizin Altında bu tütün deposu tarihi bir yapı değil mi cumhuriyetin ilk yıllarından kalma diye biliyorum.nasıl imar veriyolar buraya restore etmek gerekirken yıkıp otel mi dikicekler bide?
  8. hornblower

Tanışma Platformunu Bulamıyorum

Ynt: Tanışma Platformunu Bulamıyorum mesajlarıma nasıl resim yükleyebilirim yardımcı olurmusunuz?
  9. hornblower

Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

Ynt: Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim? ÖZKAN Türkiye'de en çok kullanılan 257. isim (... 255. özcan, 256. seher, 257. özkan, 258. ilkay, 259. melih, ...). Ülkemizde yaklaşık her 1,052 kişiden birinin adı ÖZKAN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.95. :D

10. hornblower

Savaş Oyunu

Ynt: Savaş Oyunu evet bu organizasyon gerçekleştiyse fotografları paylaşabilirmisiniz ve devamı gelicek mi?

11. hornblower

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) teşekkürler
  12. hornblower

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) herhangi bir yaş sınırı var mı?

13. hornblower

Türk Okçuluğu Yaydan Çıkmak İstiyor

Ynt: Türk Okçuluğu Yaydan Çıkmak İstiyor japonyanın simgesi samuraylarla özdeşmiş olan üstün kılıç teknikleri zamanla yok olmuş 19.yy da bunları toparlayarak 'kendo' adında kültürlerini dejenere olmaktan kıl payı kurtarmışlardı.okullarda judo ve kendoyu zorunlu ders halıne getırerek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri