Arama sonuçlarınız

1. S

Çakı Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım ishak bey tavsiyeleriniz icin tesekkurler merak etmeyin o parayı verince oyle bi kulanıcamki galiba wegneri alıcam adam bacak bilegi kalınlıgında odun yardı+testereside baya hızlı hüseyin bey güldürdünüz yardım etmis kadar oldunuz tesekkurler cevap veren herkeze

2. S

Çakı Seçimi Konusunda Yardım

merhaba arkadaslar kamplarda hunharca kulanabilecegim saglam bir cakı arıyorum aklıma yatan 2çakı var sizce hangisi 1) http://www.victorinox.com/ch/product/Swiss-Army-Knives/Category/Pocket-knives-with-lock-blade/Pocket-knives-with-lock-blade-Linerlock-111-mm/Dual-Pro/0.8371.MWC...
  3. S

havalı ve normal mat

Ynt: havalı ve normal mat bazıları 2 mat kulanıyo alta tırtıklı veya kopuk mat uste havalı mat hem rahatlık hem performans.

4. S

havalı ve normal mat

Ynt: havalı ve normal mat kış kamplarında tırtıklı olan matlar tercih ediliyor nedeni yuzey alanını yarıya indirmek ve daha az soguk alana mağrus kalmaktır havalı matlarda zeminden gelecek soguk icindeki havayı sogutacagından fazlasıyla soguk olur kopuk motlar bi nebze daha azdır tahminimce.
  5. S

kendi hamagımızı yapalım

Ynt: kendi hamagımızı yapalım O program duzmece zaten...

6. S

Husky Uyku Tulumu Hakkında

Ynt: Husky Uyku Tulumu Hakkında Sayın pikacu bunun nedeni tam emin olmamakla beraber ısının yayılmasını onliyerek içeride sıcak hava birikmesini saglamaktır kanımca.

7. S

kendi hamagımızı yapalım

Ynt: kendi hamagımızı yapalım Dediginiz gibi Fatih bey kısın kalması zordur ama bir survival durumda neden olmasın bir survival kitin yanına katılabilir.Geniş bir acıklama yapılmalı bilgiler verilmeli dediginiz gibi bu konuda daha tecrübeli arkadaslar buna bir el atsın :) .
  8. S

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi arabası olmıyanlar kamp duslarından faydalanabilirlermi acaba 20ltlik olanları var?
  9. S

Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri

Ynt: Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri ellerinize sağlık faydalı bilgiler

10. S

Kamp için Uygun Mu?

Ynt: Kamp için Uygun Mu? İmla kuralları konusunda haklısınız biraz eceleye gelmişti multitoolu camp icin budak kırma,tel kesme konusunda ve bıçagını ise ufak tefek isler icin kullanıcağım ayrıca bıçak olacak çadırdan beklentilerim şunlar kış kamplarında sorun çıkarmasın karadeniz çevresinde...

11. S

Kamp için Uygun Mu?

http://www.leatherman.com/product/Freestyle sitede kamp icin uygundur diyor yanlız çelikilerim var birde ayrıca baska bi konudada fikirlerinize ihtiyacım var http://www.k2outdoor.com.tr/Flame-2-Kisilik-5-Mevsim-Cadir,PR-2356.html bu guzide cadır nasıldır kulanan varsa memnunmu olumlu ve olumsuz...
  12. S

kendi hamagımızı yapalım

Ynt: kendi hamagımızı yapalım neden gormemisim ben bunu :) iyi gunlerde kullanmanız dileyi ile

13. S

kendi hamagımızı yapalım

http://www.instructables.com/id/Instant-Hammock/ linkteki arkadas cok kolay bi sekilde hamak yapiyor kumasını nefes alabilir ve su gecirmez bulabilirsek birde cıkcıt diye tabir edilen dugme tarzı seylerden eklersek guzel yaz gunlerinde cadır tasımaktan kurtulabilirz.ayrıca...
  14. S

sizce yeterlimi

Ynt: sizce yeterlimi http://urun.gittigidiyor.com/S-O-C-Bugout-Gear-Bag-5016-ACU-Sirt-Cantasi_W0QQidZZ41304794 bunuda cok andirıyor
  15. S

sizce yeterlimi

merabalar bi canta almistim ucuzluktan :) yazın kampta kulanırım diye malzemelerimin sıgıp cıgmayacagından emin deyilim bunun icin sizlere danısmaya geldim cantam 40-50 lt arası bisey tam emin deyilim uzun olmasından cok enli diyebilirm bunu icine survival kit first aid kit 3mevsim 2-3 kisilik...

16. S

bir kac konuda yardıma ıhtıyacım var

Ynt: bir kac konuda yardıma ıhtıyacım var burdan sorayım gerber big rock nasil iyimi sence bide cadır +canta onerirmisin soyle boyle olsun demektense isimi kolaylastırırsın kırıterler belli 3kisilik 3mevsim (200tl max)canta 55-50+10 bide su +olayı mat felan bagladıgımız yerler deyilmi buda...
  17. S

Ynt: bir kac konuda yardıma ıhtıyacım var ugur abi ulasamdım daha dogrusu beceremedim sana ulasabilecegim baska bi platform varmı acaba ve onerilerde bulunabilirmisin malzeme konusunda tecrubelerinize guveniyorum...
  18. S

Ynt: bir kac konuda yardıma ıhtıyacım var biraz arastırdımda bulamadım maglesef eminimki cüzi rakamlar isteyecekler ayrıca kendim deyilde bi abimize yaptırıyorum bıcak olarak gerber big rock nasil olur ve ayrıca gitsem magzaya (tek basıma) bana o bıcagı satarlarmı?

19. S

Ynt: bir kac konuda yardıma ıhtıyacım var sevgili mut cakı konusunda muzdaripim elimde o kadar cok 10tllik cakı varkı cabuk koreliyor yamuluyor vsvs ondan cakı konusunda bu kadar bonkorum :) bıcagı kendim yaptiricam gemi saclarından(celik ama paslanmazmı emin deyilim) 1cmlik kalınlık 20cm...
  20. S

Ynt: bir kac konuda yardıma ıhtıyacım var eytimim babamdan gorduklerim bide teknik bilgimin iyi olduguna inaniyorum cok arastırırım elimden geldigince arastırdıklarımı denemeye calısırım kamp yapmıs bulunmaktayım(cadırsızdı bırandanın altına kurdugum uyku tulumunda kalmıstım yanımda babamda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri