Arama sonuçlarınız

1. S

bir kac konuda yardıma ıhtıyacım var

merbalar bidahaki seneye hazırlanmak ıstıyorum bir cok eksigim var bunlar icin yardımlarınızı bekliyorum 1. Çadır :maksimum 250tlyi gecmiyecek saglam bi cadır arıyorum mesela orta dereceli fırtınada beni gotursun yagmurlara iyi dayansın 2. canta: boyum 1.60 yas 15 bana hangi boy canta uygundur...

2. S

izci kulübü için yardım

Merhaba abiler/ablalar biz 3arkadaş istanbul anadolu yakasında ozelikle kartal cevresinde izci kulubu ariyoruz ama bulamiyoruz bu konuda bize yardım edermisiniz.ayrıca bi ücret gerekiyomu katılmak icin gerekiyorsa min ve max fiyatları ne kadardır simdiden tesekkurler
  3. S

basit survival bıçak yapımı

Ynt: basit survival bıçak yapımı dediginiz gibi fanteziden oteye gecemez zaten bunu yapmaya ugrasmam maksat bilgi paylasmak el becerilerimizi gelistirebilir diye paylasmak istedim :)

4. S

Ynt: basit survival bıçak yapımı Dağhan teşekkür ederim beceremedim resimleri oyle koymayı ve Assasin dediginiz gibi korozyona ugraya bilir dugrudur zaten işlevseligide tartısılır fazlasıyla ince duruyor.
  5. S

merhabalar aranıza yeni katıldım forumu bayadır tekip ediyorum katılmak yeni nasip oldu bu arada adım ufuk ilk paylasımımın yararlı biseyler olmasını istedim ve... (buyrun bu linki ingilizce oldugu icin translateden cevirecektim cok sacma oldu bende linkini veriyim dedim :)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri