Arama sonuçlarınız

1. amaç

Canon Sx10

Ynt: Canon Sx10 aldım İkinizede teşekkürederim şarjlı pillerden alacagım.

2. amaç

Canon Sx10

Sonunda Canon Sx10 aldım. Makinadan şimdilik memnunum ama pil ömrü süpriz oldu benim için. Makinayı satın aldıgımda üzerinde pil yoktu bakkaldan 4 pil aldım ama 15 dk kullanabildim, piller bitti. Piyasadaki kalıteli oldugunu düşündüğüm pillerden 4 tanede sabah aldım bu piller de akşam bitti. Bu...
  3. amaç

Ne Kadar Sık Kullanırız ''Açlıktan Öldüm'' Cümlesini. Oysa...

Ramazan ayında, bir kadın ve bebeği açlıktan ölmek üzereyken bulundu. Kadın "ölmemek için son bir nefeste" dilenmeye çıkmıştı. O da bebeği de iskelete dönmüştü. Mersin'de dilencilik yapan 30 yaşındaki Emine Balkar ve açlıkla boğuşan, bir deri bir kemik kalan 10 aylık oğlu İbrahim'i görenler...

4. amaç

Hangi Fotoğraf Makinası?..

Ynt: Hangi Fotoğraf Makinası?.. sıze katılıyorum. ama analogların tabı ve lfotograflarn muhafazası sıkıntı yaparatıyor. Nıkson P90 Canon Sx10 Is Fz28 arasında kalmıstım. F28 almayı dusunuyorum. Baska bır forumda cok fazla ovgu almıs.
  5. amaç

50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım?

Ynt: 50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım? bence 15000 e CJ5 al. 35000 ı de sanayıde seni bekleyen ustalar ıcın sakla :):):)

6. amaç

Ynt: Hangi Fotoğraf Makinası?.. Pusuya yatmıs beklıyorlar sanırım. Kosulların olgunlasmasını beklıyor :)

7. amaç

Ynt: Hangi Fotoğraf Makinası?.. Değerli fikirleriniz için teşekkürederim. Nıkoncular cok sessiz. :)
  8. amaç

Ynt: Hangi Fotoğraf Makinası?.. Neye ihtiyacım oldugunu buldum sanıyorum. Bundan sonraki safha daha kolay olacak sanırım. Sabrınız ve ilginiz için teşekkürederim.
  9. amaç

Ynt: Hangi Fotoğraf Makinası?.. Amerikadan aldıracaktım 15 gun once :) İyi bir fikir değilmiş anladıgım kadarıyla. Canon Powershot SX1 IS Dijital Fotoğraf Makinası + 2 GB Kart bu makınayı tavsıye edıyorsunuz yanlıs anlamadıysam :)

10. amaç

Ynt: Hangi Fotoğraf Makinası?.. cok güzel bir açıklama olmus tesekkurederim. Sizin makina sanırm canon :) Sizde kompakt almaktansa dslr almak daha mantıklı degılmı. Uzun sure kullanılacagından kullanma amacı da zamanla degişebilecektir. Hemde sizlerle bu formda mutlaka degişecektir. Daha sonra...

11. amaç

Hafta içinde fotograf makinası almaya karar verdim ama bu konuda çok tecrubesizim. Sizlerin yönendirmesiyle birtane almak istiyorum.(DSLR Canon veya Nikon) 2000 TL yi aşmayacak bir makina istiyorum. Hangi modelini almalıyım ve nerden. Teşekkürederim.
  12. amaç

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon Teşekkürler. Deneyelim :)

13. amaç

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon DSLR ne desem ayıp mı olur bılmıyorum. Çalıs dersıne oyle gel dedıgınızı duyar gıbıyım :) Makinalar hakkında hiç bir bilgim yok. yaklasık 1500 TL ayırmayı planlıyorum. Dijital olmasını istiyorum, cunku fılmlerı ve tabettırmesı sıkıntı yaratıyormus.
  14. amaç

Isabel Muñoz'a Ait Bir Kare

Ynt: Isabel Muñoz'a Ait Bir Kare Dansetmeyı bılmedıgı ıcın kız arkadasını baskasını kollarına bırakmak zorunda kalan, danslarını izlemekte bir okadar zoruna gıden bır gencın dramı sankı :)
  15. amaç

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon Arkadaslar bende almaya kararverdım. Makinayı alıp kursa gıtmeyı planlıyorum. Hangı makınayı almalıyım, nerden almalıyım, hangı kursa gıtmelıyım. Kısa bılgı verırsenız sevınırım.

16. amaç

Kablosuz Elektrik

Ynt: Kablosuz Elektrik Kimin aklına gelirdi bu. Mükemmel gercekten. Paylaşım için teşekkürler.
  17. amaç

Böyle İdam görülmedi...

İnanılır gibi degil. http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=133866839378&ref=nf
  18. amaç

İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... Ne yazık kı bu fotoyu gorunce ne mutlu olabiliyorum nede soyledıgınız gıbı gurur duyabiliyorum şahsen. Hıssettıgım tek duygu utanc olabılıyor sadece. Herkesın bolluk ıcınde yasaması mumkun olamıyor su kosullarda ama ben bır tas corbayı elımle ıtebılırken...

19. amaç

2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Yarış (İSOFF) - Şile (13 Eylül 2009)

Ynt: 2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Yarış (İSOFF) - Şile (13 Eylül 2009) bende :)
  20. amaç

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor rerere rarara :) :) :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri