Arama sonuçlarınız

1. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar abi sen sökmesende doğa ana onu sökecektir merak etme ;D şaka bir yana onu söküp demirden şasiye bağlı bir basamak yaptırmanı öneririm ;)

2. A

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. bir işaret koyalım takipteyim ;D
  3. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar demekki bende bi sorun var beni gören bırakmamak için elinden geleni yapıyor nasıl iş anlamadım doğrusu ;D

4. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar istanbula asfalttan en fazla 150 km olan bir yer arıyorum şu an fakat ehliyet olunca o alternatifleride göz önünde bulunduracağım tabiki teşekkür ederim
  5. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar arazide bile rahat yok yahu ;D Sonra ne oldu abi ceza vs ? ;D

6. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bende bu aralar orman yollarını kullanmaya başladım özellikle iğneada istanbul arası çeşitli parkurlar arayışı içerisindeyim malum ehliyet olmadığında fazla asfaltta dolaşmamak lazım ;D

7. A

Araç mı ? Lastik Mi ?

Ynt: Araç mı ? Lastik Mi ? çok garip açıkçası ben nissan pathfinderda bu lastikleri kullanıyorum fakat son derece memnunum traktörlerin geçtiği hatta azda olsa zorlandıkları yerlerde takılmadan geçebiliyorum :-\
  8. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ben MT lastiklerle hiç zorlanmadan traktörün gectigi yerlerden geçtim şu anlık bir problem yok ancak nedense gecenlerde off roadtan sonra kayıs koparttı velet ;D şimdi sırada vinç ve yükseltme var benimde ;D
  9. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Barbaros Abi Hayırlı Olsun Bol Çamurlu Günlerde Kullan İnşallah ;D sen nerdensin doğuş abi?

10. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar gördüm ;D 17 yasındayım bu arada ;D

11. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar rica ederim abi baya sakinleşmiş burası herkes nerede kim bilir ;D insan çamur görünce dayanamıyor dalıyor vallahi ;D
  12. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Biri çamurmu dedi ;D Doğuş abi hoşgeldin forumumuza girmeyeli baya değişiklik olmuş. Bu zaman içerisinde bende boş durmadım tabiki buyrun fotoğraflar ;D ilk hali Yeni pabuçlarımız :D :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us...

13. A

Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010) çok güzel bir gün olmuş paylaşım için teşekkürler :)
  14. A

İnegöl Off Road; İnegöl Boğazoava ve Kendir Yaylası Off Road Gezisi (19 Aralık 2010)

Ynt: İnegöl Off Road; İnegöl Boğazoava ve Kendir Yaylası Off Road Gezisi (19 Aralık 2010) takipteyim ;D
  15. A

Karda İniş

Ynt: Karda İniş Araçta michelin latitude hp 4 mevsim lastikleri takılı 265/65/17 ebatlarında. Ama depomda saklamak üzere 1 set MT tipi lastik arayışına girdim. Memnunluk konusuna gelirsek 2 senedir kullanıyorum pathfinderı. Yazları kumda gömülmüşlüğümde olmuştur kışları ise karda saplandığım...

16. A

Karda İniş

Ynt: Karda İniş Aynı araçtan bende kullanıyorum geçen sene bayağı denemiştim bu olayı ;D Aracın 4LO konumunda olması gerekiyor tabiki 4LO konumuna geçerken vitesin N konumunda olmasına dikkat etmemiz gerekiyor vites triptonic modunda 1.viteste kontrollü olarak fren ve gaz kullanmanızda yarar...
  17. A

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... haberi şimdi duydum ve inanamadım gerçekten bütün gezenbilir ailesinin başı sağolsun tanıyan tanımayan bütün gezenbilir üyelerinin abisiydi faruk abimiz allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :'( :'( :'(
  18. A

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Bende esenkentteyim fırsat buldukça çevremizdeki parkurlarda bazı atraksiyonlar yapabiliriz hafiften karda başladı ;D

19. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Tekrardan herkese iyi bayramlar dilerim navaracılar (hayvancılar) olarak hep birlikte nice bayramlara ;D ;D
  20. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar 4x4 LE modeli sanırım beklentilerinizi karşılar ama unutmadan dikkat bağımlılık yapabilir :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri