Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Kullananlar
Tolga abi bol atraksiyonlu bir avatar lazım sana farlara kadar kuma batmış veya arabanın dötünün boyumuzdan fazla havada olması gibi ;D ;D ;D
Ynt: Navara Kullananlar
bende navara sahibi olmasamda navaracıyım ve bende katılıyorum bülent abi bu sezonun en iyi transferi tolga abi 8) bu arada sen festivale gitmedinmi abi :)
Ynt: Otomatik Araçlarda El Freni Yardımıyla Dönüş Yapmak ?..
teşekkür ederim 1-2 kez denedim aracım part time 4wd olduğu için her seferinde 2wd modunda denedim ve asfaltta aracın kayması söz konusu bile degil sadece yavaşlatıyor ;D
Ynt: Actyon Sports mu Grand Vitara 1.9 DDiS Mi ?
ssangyong cu arkadaşlar kendi markalarını övmeye başlamış anlaşılan . Bu kış burda kaç tane actyon sports bir yerlerini kıpırdatamadı biliyorlarmı acaba. Suzukiyi hala düşünün bence 1 takım mt lastik ve vinç ile actyonmu neyse o aracın...
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları
Detayları inceleyip aktarırsanız en azından bizim içinde yol gösterici olur . Saygılarımla keyifli forumlar dilerim :)