Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1955 Model Cj İçin Aks Gerekli Yardım
Merhaba.. ön arka defransşyel mevcut. istersen sadece akste verebilirim. Ben benim jeepinkileri 10 cm genişlettim. Resimden anlayabilirsiniz belki. hertürlü parçada mevcut..
Ynt: Tuzla Jeep İle Orjinal Amerikadan İthal Jeepi Nasıl Anlarız ?
Merhaba 1955 e kadar willys 1969e kadar tuzla diye dedigimiz arac 1973ten sinra cj serisi uretilmistir. Simdi bu 1955 ile 1969 arasi olan araclarin bir kismi tuzlada uretilmistir. Ama orjinal ithal olanlarda vardir. Sag in...
Merhaba arkadaslar uzun bi aradan sonra burdayım. jeepimi hayırlısıyla bıtırıyorum. 63 tuzlama cj ön cam siperligi takmak istiyorum daha kibar. ve aynalar lazım. mümkünse arka kapakta olabilir. arkadaslar ofsetli jant istiyorum elimde 4 tane mt lastik var 31*15 onlara takıcam. yada lastikleri...
Ynt: Jeep Cj Parçaları Arıyorum
eee ne oldu bu jeep topladınmı? eger parça lazımsa hala sana yazabilirsin. jeepi merak ettim aradıgın parçalara bakarsan sen bi şase almıssın birde ruhsat:))
Ynt: İnternational Scout 800 B (1970)
geniştir ama kaç cm dir merak ettim birde anlamadıgım bişey var ön dingilin kovanı neden cok sagda anlamadım sankı motor saftan beya bı uzak gıbı duruyor gıbı geldı ama ıllakı bı bıldıklerı vardır uretıcılerın
Ynt: İnternational Scout 800 B (1970)
Merhaba güzel çalışma. ana maddesi güzel duruyor arabanın. hocam bişey soracam bu araçların defransiyeli ile jeeplerin defransiyellerin genişligi aynımı bilen varsa cevap verebilirmi?
Ynt: İş Kursam Ne İşi Kurardım
Herkesin ilgisine teşeşkkür ederim.. Arkadaşlar 26 yasında bekar biriyim. İş yok diye bişey yok ama iş var iş var. Şu an istanbulda tam bir köle anlayışı var modern adıda asgari ücret deniliyor. yapılan işle ücret kesinlikle ters orantılı:) sizce kendi iş kurmam...
Ynt: İş Kursam Ne İşi Kurardım
İşini hobisıne dönüştürmek konusunda gerçekten çok haklısınız. Ben daha çok ticaret yapmak istiyorum.toptan gibide olabilir.arastırmadayım.. yada e ticaret yapan internet sitelerine ürün tedarikde olabilir..
Arkadaşlar Merhaba...
bu konu bir bilgi alışverişidir. Öncelikle yaşadıgım yer İstanbul. Kendim iş kurmak istiyorum. getirisi büyük olmasın önemli degil yeterki kendi işim olsun. fikir öneri ve yapmak istediginiz işi yazabılırmısınız..
Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama
ön makas kulagının ordan dikişli. abartılı bir yama yapılmış. zarar olmaz kesinlikle..
şase makas kulagının ordan kaynaklı gerçi jeeplerin 3 kronik arızası vardır.
1 ben hiç çatlagı olmayan bi blok görmedim. (harican )
2 şase genelde makas kulagının ordan...
yaşar bey benim dedigimi ne zman anlayacaksınız söyliyim. hani benzini koycaksınız ya yada şöyle yapın bir bakın dıyorum. bi pet şişeye benzını koyun ve benzın otomatıgıne boruyla verin. sonra arabayı çalıstırın arabayı hiç kaldırmanıza gerek yok 3-4 dakika arada...
arkdaslar tamm tofaşı yerden yere vurun ama 1.6 motorların içersinde en saglıklı motor tofaşlarda az masraf uzun ömür. tamm tofaş motoru olmazda ford 2000 motor koy. he söyliyim 4*4 araçlar için özel üretilmiş şanzımanlısı bile var ve çok uygun paralara bulunuyor...