Arama sonuçlarınız

1. ParamedicSelcuk

Satılık 2005 Model Terios 1.3 Sx

Sayet degerler boyleyse evet çokmuş. Tesekkur ederim. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ParamedicSelcuk

Foster Yardim

Subari Foster ilgi ile takip ettigim bir arac. Uzun aylar sonrasinda almaya karar verdigim iki arac var. Birisi Foster bir digeri de terios. Butce nedeni ile bana en mantikli vede uygun gelen arac bunlar. Terios bagaj hacmi kucuk oldugu icin ikinci planda ancak Fosterlerle ilgili de aklima...
  3. ParamedicSelcuk

Satılık 2005 Model Terios 1.3 Sx

Hayirli satislar. Merak ettigim bir konu var cevaplarsaniz sevinirim. 1.3 motoru olan bir araca neden Tüp taktirdiniz. Muhtemelen yakit tasarrufu icin ama 1.3 Motoru olan Terioslar cokmu yakiyor. Bu siralar teriosla ilgileniyorum ve Tuplu arac piyasada cok fazla merak ettigim icin soruyorum...

4. ParamedicSelcuk

Husky Bizon 3 Kisilik Cadir Hakkinda

Araç üstü hiç düsünmedim. Nedeni de araç ile girilecek yerlere kamp kurmayacagim icin. Acikcasi dogadaki zorluklarla olan mucadeleyi birebir yasamak istiyorum. Soz konusu sadece cadirda kalmak degil doga ile butunlesebilmek. Arac ile yaparsam bunu benim icin hic bir anlam ifade etmemis olacak...
  5. ParamedicSelcuk

Çanakkaleye de beklerim yolunuz duserse ;) Evet Çanakkale Türkiyenin sanyilesme anlaminda bozulmamis butun dogalligi ile korunan nadir illerinden bir tanesidir. Ozellikle kaz daglarinin oldugu yerlesim yerleri doga harikasinin birer ornegi olarak kendini sergiliyor. Duzenli olarak alabalik...

6. ParamedicSelcuk

Sagolun önerilerinizi dikkate alip kararimi ona göre verecegim. Kısın uludaga gidip kamp kurma gibi bir niyetim var bir gece yada 2 gecelik. Alacagim cadir Husky bizon bu konuda ne derece yeterli olur bilemiyorum ama iyi bir mat ve tulum yardimi ile bu sorunu cozebilirim diye dusunuyorum. Ayrica...

7. ParamedicSelcuk

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Mesajinizi resim olarak okuyabildim. Saniirim tapatalk ile alakali bir sorun. Bahsettiginiz kriterlere gore benim icinde uygun bir çadır. Satıs sitelerinde yorumlar mevcut ancak asla bir kullanici yorumu kadar gerçek değil. Bende uzun araştirmalar vede sayfada...
  8. ParamedicSelcuk

Neyi duzenlediniz. Sorun benim tlf numda mi acaba hic birsey gorunmuyor
  9. ParamedicSelcuk

Rabbit sadece gulucuk smile cikmis SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ParamedicSelcuk

Uzun zamandir cadir almayi dusunuyorum ancak onca yorum ve elestiri yapilmiski kafam allak bullak oldu. Son olarak begendim vede bana uygun oldugunu dusundugum cadiri bulduguma inaniyorum. Sizlerden ricam aranizda bu cadirdan kullannlar varsa yorumlarini almak istiyorum. Neden Husky birincisi...

11. ParamedicSelcuk

Çadır İçin Yardım

Şu Çadır olayında bende kararsızım. Marka konusunda özellikle. Saglamlik ve katlandiginda kapladigi alani az olan bir cadir onerisi olan yokmu. Fiyati onemli degil. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ParamedicSelcuk

Kovar Çakmak Gazı İle Çalışan Portatif Gaz Ocakları

Ynt: Kovar Çakmak Gazı İle Çalışan Portatif Gaz Ocakları Tesekkurler

13. ParamedicSelcuk

Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! Aylardır suv araç bakıyorum. Konu başlıkları hala mevcut duruyor bakabilirsiniz. İnanılmaz bir merak ve heycan vardı içimde ama piyasayı görüp araştırdıktan sonra vaz gectim. Araba felan almıyorum. Alacagim bir renoult brodway bakacağım keyfime...
  14. ParamedicSelcuk

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! Bu iş neye benziyor biliyormusunuz. Tarlasinda domatezin kilosunu 30 kuruşa aracıya bırakıp aynı aracının o domatezi pazarda 3 liradan satmasına. Elbetteki her aracın değeri satanın ederi kadardır. Ama şuda unutulmamalıdırki araç alım satım...
  15. ParamedicSelcuk

Kovar Çakmak Gazı İle Çalışan Portatif Gaz Ocakları

Ynt: Kovar Çakmak Gazı İle Çalışan Portatif Gaz Ocakları Hayirli satislar. Peki bir cakmak gazi ile ne kadar sure yaniyor ?

16. ParamedicSelcuk

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! Altına imzamı atarım.. Ayni dertten bende muzdaribim.
  17. ParamedicSelcuk

Satılık Tertemiz Grand Vitara 82bin Km.

Ynt: Satılık Tertemiz Grand Vitara 82bin Km. Eymefe bey efendinin ilani bir gun durdu sanirim sonra siteden kalkti. Muhtemelen satmaktan vaz gecti.
  18. ParamedicSelcuk

Suzuki Nereye?

Ynt: Suzuki Nereye? Aynı konudan bende muzdaribim. Uzun zamandır suzukinin sayfasında acaba ? Diyerek baktıgım fiyat listesinde malesef vitara göremiyorum. Tam bir hayal kırıklığı. Ayrıca söylediklerinize katılıyorum. Suzuki iyi bir fiyat ve satış stratejisi ile dacia yı siler süpürürdü ama...

19. ParamedicSelcuk

Grand Vitara 2.0 arıyorum

Ynt: Grand Vitara 2.0 arıyorum Dogru soyluyorsun zaten yeni kasa olsun iddasinda degilim. Ben binip baliga gidecegim köye gidecegim vs. Ikinci arabam olacak yani. Tek derdim surekli ariza cikarmasin beni yolda birakmasin gerisi onemli degil. Ozellikle arazi istiyorum cunku baliga gittigim...
  20. ParamedicSelcuk

Grand Vitara 2.0 arıyorum

Ynt: Grand Vitara 2.0 arıyorum Evet takip ettigim kadariyla soyledigin uzere bu arabayi bu fiyata bulmak imkansiz. Artik malum sitede araba bakmatan vaz gectim zaten. Ese dosta haber yolladim tanidiktan vs denk gelirse alacagim. Ayrica 2.0 dan da vaz gectim 1.6 ya da raziyim. Yeterki 5 kapi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri