Arama sonuçlarınız

1. EldenEle

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Sayın gezenbilir üyeleri ve ziyaretçileri, Jeep için ürettiğimiz dodiklerin birim fiyatı 85 TL olmuştur, Mercedes G kasa dodiklerinin fiyatında bir deiğişiklik yoktur eski fiyatı geçerlidir bilginize..

2. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Günceldir.
  3. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik ilan günceldir.

4. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Son olarak Giresun, Çorlu ve Tekirdağ illerine ürün gönderdim yurdun dört bir yanına hizmet vermenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz ilginiz için teşekkürler.
  5. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Bulunduğu yerde dodikler için civata, somun, pul ve fitil gibi gerekli malzemeleri bulamayanlar oluyormuş isteyene 20 TL ek ücrete takım olarak temin edip dodiklerle beraber gönderirim. Not : Bahsettiğim montaj malzemeleri özel ürünler değildir bildiğiniz...

6. EldenEle

Satılık Nissan Terrano II 2.7 TDI SE

Ynt: Satılık Nissan Terrano II 2.7 TDI SE Sağ olun, sorularınız cevabını maalesef bilmiyorum bildiğim tek şey bu ay sonu yani 2012 de vergisi düşecek, arazi araçlarıyla ilgiliyseniz vergi ve yakıt konularında benden daha bilgilisinizdir, ciddi alıcıysanız arkadaşla görüşür bilgi alır size...

7. EldenEle

Ynt: Satılık Nissan Terrano II 2.7 TDI SE Güncel
  8. EldenEle

Satılık Nissan Terrano II 2.7 TDI SE Araç arkadaşıma ait kendisi sıfır binek araba alacağı için satıyor, offroad donanımı yoktur aile arabası olarak kullanılmış olup 7 kişilik kapasiteye sahiptir, sanırım aracın muayenesi 2 ay gibi bir süre gecikmiş işi nedeniyle ilgilenemiyor. Pazarlık payı...
  9. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Bu gün Giresun iline bir takım Jeep dodik gönderdim alan kişi CJ8 modeline takacağını söyledi, kendisinden rica ettim taktıktan sonra resim çekip gönderecek ama aracı toplanma aşamasındaymış resimlerin gelmesi uzun sürebilir, bu arada daha önce Ordu ilinde...

10. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik mesaj gönderdim ama sanırım mesaj yoluyla birbirimize ulaşamayacağız :) en iyisi buradan tekrar telefonumu yazayım 0536 814 51 58

11. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Sayın gezenbilir üyeleri, Sizler için kısa bir araştırma yaptım.. Ürünlerimiz orijinal ürünün kendisinden kalıp alınarak üretilmektedir, bu dodikleri Bushwacker ve Rugged Ridge adlarında iki farklı firma üretiyor, bildiğim kadarıyla bizim ürettiğimiz...
  12. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Merhaba, CJ8 dediğiniz sanırım eklediğim resimdeki model oluyor, genelde CJ5 ve CJ6 sahibi müşterilerimiz sipariş veriyorlar onlarında bir kısmı aracına uydurmak için dodiklerin üzerinde işlem yaptıklarını söylüyorlar, resimdeki araca baktığımda...

13. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Ümraniye Güven Sanayi Sitesi
  14. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Fiat Stilo aracı için motor kartel koruma üretimine başlamış bulunuyoruz ilgilenenler ürünün resimlerini web sitemde görebilirler. İyi Forumlar.
  15. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Sayın forum yetkilileri, Sitenize açtığım konuyu güncellemek istediğimde buna olanak sağlayacak herhangi bir seçenek veya buton yok, bence bu durum siteniz için önemli bir teknik eksiklik, mesela bu konuda vermiş olduğum ilanı düzenlemek istiyorum fakat...

16. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Balıkesir iline gönderdiğim dodikleri müşterimiz 1980 model Jeep CJ6 aracına monte ettikten sonra resim çekip göndermiş adı malum sitede de aracın satış ilanı var. Resim için kendisine teşekkür ederim.
  17. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Aracınızın lastikleri geniş dodiklerin bu araca çok yakışacağını tahmin ediyorum yukarıda Kemal beyin dediği gibi çamurluklar standart olmadığından dodikler üzerinden ufak tefek oynama yapılması gerekebilir ama dodiklerin formunu bozmadan akılcı yöntemlerde...
  18. EldenEle

satılık ılanlarında plaka gızleme

Ynt: satılık ılanlarında plaka gızleme evet eskiden plaka kopyalayan uyanıklar oluyordu mesela ankara aracı istanbul boğaz köprüsünden kaçak geçiş yaptığı için trafik cezası gönderiyordu sen itiraz etsende ceza plakana kesildiği için uğraşıp duruyordun şimdi ise artık sistem oturdu kimse plaka...

19. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Evet ben gönderdim, sanırım arka dodik sinyal lambasına denk geldiği için ortadan kesip kısaltmış, şimdi forum sitenizde bir resim gördüm ali bey için geç oldu ama bundan sonra ürün alacaklar için güzel bir fikir sunacağım, aşağıda resimler üzerinde...
  20. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Bunlar benim gönderdiğim dodiklermi aceba ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri