Arama sonuçlarınız

1. cebocan

Caretta Kullanicilarinin Dikkatine

Bencede mantıklı bir model

2. cebocan

Caretta Kullanicilarinin Dikkatine

hayırlı olsun caretta aldınız galiba
  3. cebocan

Karavanda Uyku Tulumu Mu, Battaniye Yorgan Mı?

Mustafa bey sürekli kamplarımda uyku tulumu ile kalıyorum dediğiniz gibi bende rahat edemiyorum ama soğukla mücadelede bence en iyi seçim uyku tulumu karavanda hiç kalmadım içeride iyice bunaltabilir. ama çadırda bence uyku tulumu

4. cebocan

Karavan Yapmaya Başlıyorum

Motokaravan yerine çekme karavan almaya karar verdim 2 aracın masrafları ağır gelmesi ve 2 bir araç lazım olacağı için en mantıklısı şimdilik bu sanırım Yeni aldığım araç dacia duster 1,5 dci 4*4 110 bg 6 ileri rahatlıkla ufak bir çekme karavanı çekebilir. Hesaplı hafif güzel bir karavan...
  5. cebocan

Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında

Yeni aldığım 2011 duster aracımın triger setinin değişip değişmediği hakkında bilgim yoktu risk almamak için serviste değişimini yaptırdım aracım 6 yaş ve üzeri olduğu için %30 servis indirimi yapıldı set işçilik 600TL bilginize

6. cebocan

araştırmaya devam

7. cebocan

en güzeli galiba kiralayıp bir bakmak ona göre karar vermek
  8. cebocan

Ankaradayım kiralık karavan bulamadım bir firma mayısa kadar doluyum dedi diğer firmanın karavanı karavan bile değil :(
  9. cebocan

Aracı kendi içini atölye olarak kullanıp kapımın önünde yapmak istiyorum

10. cebocan

bütcem 70000tl böyle bir aracı 70000tl yapmak istiyorum

11. cebocan

bu gün 3 araç baktım fiyatlaeı 39250 31500 34000 araçlardan biri pert kayıtlı diğerlerinde muhtelif boya ve hasarlar var artık en az hasarlı ve km düşük olanı alcam
  12. cebocan

bilgiler için teşekkürler

13. cebocan

tşk ederim araştırmaya devam
  14. cebocan

Citroën Jumper 2.2 HDI L4H2 Model 31.500 TL - 269836799 bugün yapmayı yada yaptırmayı düşündüğüm aracı görmeye galeriye gittim araç km orijinal fakat sigortada 8000 + 3000 tl hasarı mevcut bel altı kısmen boyalı adam olurmu bilemiyorum
  15. cebocan

15 M³ 2009 DUCATO CAMPER 2015 YAPIMI TERTEMİZ Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 272911693 bu gün ilan sahibi ile görüştüm 73000tl bırakıyor araç dolpin karavanda 2015 senesinde yapılmış fakat sigorta kayıtlarında 18-19 adet kazası var fiyat ve donanım olarak üstatlar sizce nasıl?

16. cebocan

Uzun bir ardan sonra tekrar merhaba bugün yarın derken artık hayallerime kavuşma zamanı geldi 2011 model doblo aracımı bugün sattım. 15m3 araç alıp karavanımı yaptırmak istiyorum ama karar veremedim kendimmi yapmayalım yoksa yaptırmalımı yada satınmı almalıyım?
  17. cebocan

Araç Sigortası

2011 doblo kamyonet 1200TL TRAFİK 1300TL KASKO

18. cebocan

Karavan Ne Kadar Gerekli?

Katılıyorum imkan meselesi önemli olan doğada olmak şu an için karavan alamıyorum ama araç üstü çadırla işimi görüyorum
  19. cebocan

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Araç üstü çadır görselleri Gipsy Çadır Doblo karavan Araç üstü çadır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri