Arama sonuçlarınız

1. cebocan

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Görsellere devam

2. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Bu seneki gezenbilir kış kampında deneme fırsatı buldum. görseller
  3. cebocan

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları 2.Resimde Benden ;)

4. cebocan

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Hava durumuna bağlı olarak cumartesi öğleden sonra 2 kişi Ankaradan Katılmak istiyoruz. 1. Ender KURUTLU - İstanbul - Cumartesi Sabah 2. Bobo - İstanbul - Cumartesi sabah 3. Gurkan - Bursa - Cumartesi sabah 4- Cenk SARIKAYA - İstanbul -...
  5. cebocan

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) takip

6. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Teşekkür ederim Güzel düşünmüşsünüz çekmecelerin raylarını ilk fırsatta değiştircem aklıma hiç gelmedi desem yeridir.

7. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Teşekkür ederiz
  8. cebocan

Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş

Ynt: Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın
  9. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Malesef 4 adet butan gaza 50 tl para verdim :(

10. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Dolabın maliyeti 500tl ray ve kulplar 311tl tutmuştur. ocak su motoru ve elektikli musluğa 150 tl verilmiştir. toplam maliyet 961tl

11. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Yapılan çalışmalar bir moto karavanın yerini tutumuyor ama eldekileri değerlendiriyoruz. İnşallah bir gün moto karavan hayalimide gerçekleştiririm. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.
  12. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper teşekkürler

13. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Teşekkür ederim sabitlenmedi ağır olduğu için oturdu kenarlarda boşluğu yok. ocak tüpü ocağın içinde çekmeceli olan çakmaklara basılan gazla çalışıyor(butan gaz ocak) lavabo için delik açılmadı kullandıkça leğen kısmı elle çıkartılıp dökülecek
  14. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper teşekkür ederim.
  15. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Nihayet sona ulaşıldı

16. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Doblonun ön koltuklarını ileri doğru yatırabiliyorsunuz. Yatırdıktan sonra rahat 200mm ölçüye ulaşabilirsiniz.
  17. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Sona Yaklaşıldı ufak tefek rütuştan sonra yarın bitecek
  18. cebocan

Camper Doblo Karavan Yapımı

Ynt: Camper Doblo Karavan Yapımı D3 KASA Diye geçiyor doblonun son kasası daha önce kısa kamplarda kullandım. 70kg taşıma kapasitesi var ayak kısmı arka tarafta olduğu için bir sıkıntı çekmedim.

19. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Bugün Mobilya için malzemeleri aldım. dışardan bakınca ne ki 1,5 tabaka sunta gibi görünüyor. evet bu işin en ucuz yanı belkide suntası ray sistemi ve bas kilit için 311tl para ödedim bakalım kaça patlıycak
  20. cebocan

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Araçta ruhsat değiştirmeden kullanacağım sadece arkaya dolap yapılacak mobilyacı arkadaşımın işlerinin rahatlamasını bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri