Arama sonuçlarınız

1. T

Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? bilen biri yok mu? hepsi kötü değil? çünkü yüzde 35 i yolda para bulduğu zaman sahibine götürürüm diyor... iyi var ama kötü çok fazla...

2. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ben burada sadece şunu söylüyorum...BEN KİME NASIL GÜVENİCEM MİLLET BU KADAR HIRSIZKEN? GÜVENİLİR İNSANLARI İLK BAŞTA NASIL ANLAYABİLİRİM VE NASIL BİR YÖNTEM BULMAM LAZIM Kİ YIPRANMAYAYIM? schengen vizem vardır.Bugün bu ülkede herkese...
  3. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? bana diyorsun ki git köyde yaşa... köydeki insanlar da hain ve kötü niyetli... köydeki insanlar iyi niyetli değil ki... ve ayrıca ben işyeri kuracam kime nasıl güvenicem bunu soruyorum? kime nasıl güvenicem? deneme yanılma yöntemiyle...

4. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? trabzon a sürekli gelip gidiyorum...ziyaretinize gelebilir miyim?
  5. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Bu ülkedeki insanlar kötü niyetliyse benim suçum nedir? başıma bir sürü para için kötülükler geldi bunları ben gerçekle olmayan bir şekilde mi görüyorum.bunları belgeleyerek açıklayabilirim. adam beni dolandırdı sonra da bana hakaret...

6. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Psikolojik sorunu olan biri araba ile tek başına yurtdışına gidebilir mi? Ben buradan çıktım Gürcistan Rusya Ukrayna Polonya Çek Cumh.Avusturya Slovenya İtalya yaptım.Tekrar dönüş olarak Slovenya Hırvatistan Sirbistan Bulgaristan Yunanistan...

7. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? kendi kimliğimi söylemek zorunda değilim. yıllar önce forum donanım haber de söyledim pek iyi şeyler yaşamadım.
  8. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? kötü niyetliliğini anladığım an...bu sefer eleman değiştirmek zorunda kalacağım. sürekli eleman değiştirmek beni yıpratacak...onu tanıyana kadar yıpranacağım...çünkü giden kötü çıktığı zaman gelen kişi de kötü niyetli çıkacak.çünkü %65 i...
  9. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? yolda para bulsan sahibine götürür müsünüz diye soruyorum... %65 i götürmem diyor...%35 i götürürüm diyor...(bizzat anket yaptım forum donanım'da) demek oluyor ki parasal değerli bir şeyini güvendiğin an en az yüzde 50 si sana kötülük...

10. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? bir şeyi alırken 50 yere sormaktan yoruldum insanların kötü niyetli olmasından bıktım... güvenilir insan sayısı çok...%65 i kötü niyetli...güvendiğin an maddi olarak zarar verir. bana kötü niyetli diyen az olur...ben elimden geldiği kadar...

11. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? insanlar kötü niyetli değil mi?
  12. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? sadece derdim kederim büyük... geçen ford connect'in cam-şofor camı ve arka kelebek camını sordum... işçilil dahil 400 tl dedi... başka yere sordum sadece camlar 250 tl dedi...170 tl ön cam diğer iki cam ise 40 40 olarak 80 tl... işçilik...

13. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? dalga geçmiyorum...işinize gelmiyorsa yazmayın...
  14. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? kardeşim ben burada derdimi anlatıyorum çözüm yolu bulmaya çalışıyorum sen dalga geçiyorsun.
  15. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? insanlar çok kötü niyetli...%65 i kötü niyetli olduğu zaman nasıl sevebilirim söyler misiniz? ben inkar etmiyorum.iyi niyetli ekmeğinin peşinde de olan var? sadece sormak istediğim kötü niyetli kendini nasıl belli eder?

16. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? götürürüm diyen internette ankette neden yalan söylesin...götürmem der... götürmemek bir kötülük değil midir?
  17. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ecevit in büyümeme nedeni şuydu... güvendiği adamlar onu yarı yolda bıraktı...yoksa gerçekten iyi biriydi. bu ülkede iyi insanlar da var...ülkemde yine güvenilecek insanlar var çünkü %35 i para ne kadar olursa olsun sahibine götürürüm...
  18. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? kimse ile alay ettiğim falan yok!!!

19. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ecevit mesela öpmedi...bülent ecevit in tek yanlışı 1975 te türk rum savaşını başlatmasıdır... onu da bence erbakan yapmıştır...ecevit iyi bir insandı...rumlar da kötü değildir... yunanistan a gittim...kimse bana türkiye deki gibi...
  20. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Ben alay falan etmiyorum. alay eden biri sürekli bu ülkenin insanlarını sevmiyorum demez... başıma bir sürü kötü olay geldi? kime hesap sorucam ben? savcılık ilgilenmiyor genel olarak... ve ayrıca anlamıyorsunuz beni...bu ülkenin yüzde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri