Arama sonuçlarınız

1. unimog-cu in mystery

Çavuşbaşı-Polonez-Kilimli Gece Yarısı Operasyonu Keşif Gezisi (2 Ağustos 2007)

Ynt: 2 Ağustos Çavuşbaşı - Polonez - Kilimli Gece Yarısı Operasyonu Neler dönüyor yaw :D

2. unimog-cu in mystery

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II tik kol saati mi, köstekli saat mi ?
  3. unimog-cu in mystery

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Sabri Bey hoş geldiniz. Hoş geldiniz demek için geç olunmaz herhal :)

4. unimog-cu in mystery

Yeni 2008 Jeep Cherokee

Ynt: Yeni 2008 Jeep Cherokee Orkun abi sizi tebrik etmek geldi içimden, cidden... :-* Bu kadar da, dark jeepci olmak :)
  5. unimog-cu in mystery

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Sami (CJ7v8), serdaragdas hoş geldiniz... :) Çamurlar da, bayırlar da görüşmek dileğiyle.

6. unimog-cu in mystery

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... packing list.

7. unimog-cu in mystery

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II Meyve suyu karışık viski. :D Almanca mı? İngilizce mi?
  8. unimog-cu in mystery

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hepiniz hoş geldiniz. :) Cipciler, off-roaderler daha bi hoşgeldiniz :)
  9. unimog-cu in mystery

Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? Katılıyorum Nadir Amca! :D Çok doğru!

10. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) Keyifli off-road. piknik, dalış gününden Rubicon cipi anlatacak yok mu?..

11. unimog-cu in mystery

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hoşgeldiniz arkadaşlar diyeceğim. Ama herkes benden büyük yaw. Hoşgeldiniz abilerim. Herkese de abi demek. off yaw. off-road. yaw :D güzel oldu. :D
  12. unimog-cu in mystery

Camper Tavsiyesi?

Ynt: Camper Tavsiyesi? Volt hakkında (LT45) ve Mercedes Sprinter ( 313 CDI) hakkında endameli olmasa da biraz bilgi sunabilirim.. VW Volt, 5 silindirli turbo dizel motora sahip. MB Sprinter 4 silindir turbo dizel. Her ikiside direkt enkesiyonlu. Babam taşımacılıkla uğraştığı üzere bu...

13. unimog-cu in mystery

İlk Türk Süper Spor Otomobili Şamillll :))

Ynt: İlk Türk Süper Spor Otomobili Şamillll :)) Gülmeyin yahu adamlar birşey ortaya çıkarmaya çalışıyorlar belliki. Tebrik ederim.
  14. unimog-cu in mystery

Yükseltme - Lift Kit

Ynt: Yükseltme - Lift Kit Bu demektir ki, V8 Discovery' de lastiğin karbonu değil, lastiğin teli bile kalmaz. Ondan sonra jant. Ondan sonra diskler.... :D Ondan sonra aks başları ama ondan önce diferansiyel dokunur yere. :D ...
  15. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) Orkun abi Detroit kilit yerine OX markayı öneriyordunuz jeeplerde. Dana 44 dif.lerde. İthal edemiyor muyuz yoksa?

16. unimog-cu in mystery

CJ5 İle Alakalı Sohbet

Ben de şanssızlık olarak görüyorum. Gerçi benim ideolojim de şans diye bir şey yok ama :D Neyse çok konuşmayayım. Çok dinleyip az konuşmak gerek.
  17. unimog-cu in mystery

CJ5 İle Alakalı Sohbet

Yavuz abi, cj ile yaşadıklarınız, Everest' in zirvesine çıkıpta, zirvede ölmek gibi miş-li geçiş zaman olsa gerek.
  18. unimog-cu in mystery

Yükseltme - Lift Kit

Ynt: Yükseltme - Lift Kit Murat abi, bu resimden çok daha tozlu, dumanlı bir manzara çıkar ortaya. Değil mi?

19. unimog-cu in mystery

ARB Tampon ve Bull Bar

Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar Pire + kenedir de bu amerilan meletler. Bozuldu mu kene gibi yapışırlar olduğu yere :D
  20. unimog-cu in mystery

ARB Tampon ve Bull Bar

Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar Bizim taka off-road konusunda bu kadar globalleşmemişti canım.(flat fender look, mudzilla lastik falan) Bir resim de ben ekleyeyim dedim. Uzun zamandır final sınavları, balo, eğlence derken foruma da yazamıyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri