Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Küresel Isınma
Küresel ısınma etkisini gösteriyor...
Kömür yakarak(termik santral) elektrik elde edildiğine göre, barajlarımız gün geçtikçe kuruyor...
Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler vardı? Maksat Geyik!
Haklısınız. Herkes de öyle diyor, babam dahil olmak üzere. Ben bu konuda babamın başbelasıyım. :D :D
Ben de zor şeyleri severim diyorum.
Babası normal bir arazi aracı isteyen, kendisi unimog isteyen kaç baba-oğul vardır...
Ynt: Finansal (Ticari) Kiralama Yoluyla İthalat (Leasing) Yaparak Unimog Getirme
Leasing konusunun iyice irdeledik, unimog mevzusu yatar uyur. :D Gümrük mevzuatına göre ikinci el araç getirmek yasakmış, herhangi bir rejime tabi tutulamazmış daha açıkçası. Ancak Türkiye' ye kesin dönüş yapan bir...
Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler vardı? Maksat Geyik!
Atlamak gibi olmasın ama bende unimog hastasıyım. Tanıdığım herkes şehiriçinde olmaz diyor ama olacak. İstedikten sonra ş.içinde de olur, ş.dışında da olur. Değil mii? :D
ANTALYA (İHA) - Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde kaçırdığı otomobili kullanan 6 yaşındaki çocuk, iki aracın ardından elektrik direğine çaparak durabildi. Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan küçük çocuk, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.
Edinilen bilgiye göre, Dalaman İlçesi'nde 6...